Az maas istemek

Claramichy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
381
681
18
33
Merhaba hanimlar. Bugun kurumsal bir firmanin mulakatina girdim ve basarili gectiginden eminim. Ama insan kaynaklari yoneticisi maas olarak ne dusunursunuz dediginde 1400-2000 arasi dedim. Oysa ki arastirmistim ve o pozisyon en az 2000 lira maas aliyor. Agzimdan oyle cikti ve odadan cikinca farkettim. Merak ettigim durum su bu kadin az istedi mesai arkadaslarindan az ucret verelim gibi bir durum olur mu?

Merhaba hanimlar. Bugun kurumsal bir firmanin mulakatina girdim ve basarili gectiginden eminim. Ama insan kaynaklari yoneticisi maas olarak ne dusunursunuz dediginde 1400-2000 arasi dedim. Oysa ki arastirmistim ve o pozisyon en az 2000 lira maas aliyor. Agzimdan oyle cikti ve odadan cikinca farkettim. Merak ettigim durum su bu kadin az istedi mesai arkadaslarindan az ucret verelim gibi bir durum olur mu?
Olabilir. Deneyiminiz var mı? Kuzenim Amerikan firmasında ik uzmanı ve 5000tl maaşı.

Eskiden bir iş yeri ile görüşme yaptığımda;
● tecrübeleriniz nelerdir ?
-Bir mağazada uzun süreli mağaza müdürüydüm"
(:
"Şimdi sen çok maaş istersin"
patron düşüncesine bakılırsa ,
sen tok göz bir yaklaşım ile yaklaşmışsın. .
Bu senin için +1 olmalı . .

Desin. Biraz dişli olun. Deneyimlerini öne sürün. Eski işimden şu fiyata çıktım deyin aşağısı olmaz deyin.

Kabullenme üste çık yani.
Ama simdi bana 1400 lira vereceklerini soyleseler de bunu ben teklif etmis gibi olmaz miyim? Ucu acik 1400 2000 arasi dedim gercekten 1400 vermezler heralde?

Ama simdi bana 1400 lira vereceklerini soyleseler de bunu ben teklif etmis gibi olmaz miyim? Ucu acik 1400 2000 arasi dedim gercekten 1400 vermezler heralde?

Bunu işe girerken konuşursunuz . .
Şuanda heralde girmediniz. .
Asgari zaten ben 1.300 min.
Tecrübeliyseniz farkı olur . .
Çalıştıkça da yükselirsiniz . .
Dert etmeyin . .

Bunu işe girerken konuşursunuz . .
Şuanda heralde girmediniz. .
Asgari zaten ben 1.300 min.
Tecrübeliyseniz farkı olur . .
Çalıştıkça da yükselirsiniz . .
Dert etmeyin . .
Bana teklif geldiginde soyledigim ucret araliginin en altini teklif etmelerinden korkuyorum. Gercekten nasil boyle bi hata yaptim anlayamadim :(

Benimle aynı hataya düşmüşsün.
Geri dönüşü yok.
Geçmiş olsun,tabi ki az verecekler.

Back
X