Az okumak bile hiç okumamaktan iyidir!

Esrabbb

💫
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.542
Puanlar
48
Hazır yeni yılın ilk ayındayken, ayda en az 1 kitap bitirme akımı başlatıyorum. Benimle birlikte her gün en az 10 sayfa okumaya var mısınız? Sizde kitabınızı yazın okuyanlar arasında tartışalım.

Konu teşvik amaçlıdır. Okuyana ve okuyabilene şapkamızı çıkardık

Merhaba çok güzel bir akım sürekli rakip edemem ama bende okuyacağım

Okuma listem var bu vesile ile bitireyim bari şu listeyi.Bab-ı Esrarı okumuştum onun yerine Kürk Mantoluyu yeniden koydum onunla başlıyorum.

Eklentiler

• 1000062481.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 59
Okuyalım ve güzelleşelim

Okuma listem var bu vesile ile bitireyim bari şu listeyi.Bab-ı Esrarı okumuştum onun yerine Kürk Mantoluyu yeniden koydum onunla başlıyorum.
Ayaşlı ve Kiracıları.

En az 10 sayfaya başlıyorum şimdi.

Ben bu başlığı çok sevdim.. Ocak ayının ilk kitabını bitirdim ben. Algernon'a Çiçekler.
Şuan Mecburiyet kitabını okuyorum. Ocak ayında yeni bir kitaba başlarsam eklerim buraya tekrar :)

@geceningolgesi merhaba. algernon'a cicekler cok güzel degil mi?

Ben bu başlığı çok sevdim.. Ocak ayının ilk kitabını bitirdim ben. Algernon'a Çiçekler.
Şuan Mecburiyet kitabını okuyorum. Ocak ayında yeni bir kitaba başlarsam eklerim buraya tekrar :)
Çok duyduğum bir kitap sevdiniz mi?

@geceningolgesi merhaba. algernon'a cicekler cok güzel degil mi?
Merhaba. Evett çok çok güzeldi. Bitmesin istedim, sonunda beni şaşırtsın istedim Kalbime oturdu resmen. Bana çok şey kattı.

Çok duyduğum bir kitap sevdiniz mi?
Çok sevdim. Hatta okuduğum tüm kitaplar arasında enlerime girecek bir kitaptı. Bilmiyorum beni çok etkiledi. Listenize almanızı şiddetle tavsiye ederim :)

Listemde

Ben de çok beğenmiştim, çok farklıydı

Kızlar ben Mecburiyeti bitirdim, zaten çok kısa, çerezlik bir kitaptı. Yeni kitaba başlıyorum yarın.. Kitap bu, biraz Türk klasiklerinden gitmek istedim. Twitterda biri önermişti, güzel yorumlarda görünce almıştım. Hedefim bu ay bu kitabı da bitirmek :)

Eklentiler

• 1000184009.webp
    121,3 KB · Görüntüleme: 42
Böyle böyle destek ve örnek olacağız işte. Bugün hiç okumamıştım gidip okuyayım bari. Türk klasiklerini de severim buarada dili biraz ağır olabilir ama.

Böyle böyle destek ve örnek olacağız işte. Bugün hiç okumamıştım gidip okuyayım bari. Türk klasiklerini de severim buarada dili biraz ağır olabilir ama.
Yaa çok sevindim okumana vesile olduysam bu akşam. Bende burayı görünce bi gaza geldim :)
Evet klasiklerde beni o korkutuyor aslında ama bakalım nasıl ilerleyecek. Bu yazarı da ilk defa okuduğum için anlatım tarzı nasıldır hiç bilmiyorum.
Keşke sayımız biraz fazla olsaydı burada okuma kulübü yapardık. Bir kitap belirler o ay onu okur üzerine konuşurduk.

Çok isterim. Hatta yaşadığım şehirde araştırdım ama ev işleri, eş, yemek derken vaktim olmayacağını anladım. Burada daha güzel olur. Tartışmasını da yapardık.

Çok isterim. Hatta yaşadığım şehirde araştırdım ama ev işleri, eş, yemek derken vaktim olmayacağını anladım. Burada daha güzel olur. Tartışmasını da yapardık.
Ben de araştırmıştım ama hayat koşuşturmasından araştırmayı bırakmıştım, gidemem falan diye. İnşallah sayımız ileride artar da yapabiliriz bunu.

Ben de araştırmıştım ama hayat koşuşturmasından araştırmayı bırakmıştım, gidemem falan diye. İnşallah sayımız ileride artar da yapabiliriz bunu.
10 kişi olsak yeter. İnce bir kitap seçeriz, ev işleri olan, çalışan bayanlar da kolayca okuyabilsin

`