Az önce aldatildim

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Kizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum

Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya

Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum

GUNCEL; Kizlar, aratilan kiz sevgilimin kardesinin konustugu kiz cikti. Kardesi aratmis

Son düzenleme:
Aldatıldığınıza emin misiniz?
Facebookta yapılan bir arama sadece? Biraz daha emin olduktan sonra harekete geçseydiniz keşke.

Ya cok kotuyum titriyorum nefes alamiyorum tansiyon hastasiyim(hipotansiyon) bayilacagim

Ama neden bakmis olabilirki ya kursta begendi bakti yada sohbet ettiler bakti yani her sekilde sonucunda aldatacakti suanda beyninde aldatti iste :cry:
Yani merak etmiş olabilir. Tabi neden niçin merak etti bilemem. Hazmedeceğiniz bir şey değilse ayrılırsınız

Aldatıldığınıza emin misiniz?
Facebookta yapılan bir arama sadece? Biraz daha emin olduktan sonra harekete geçseydiniz keşke.
Aldatılmak değil bu. Ama kızı beğenmiş ve merak etmiş malesef.
Ağzına et. Affedeceksen de bir daha yapmayacagina seni inandirirsa affet

Affedemem cok kotuyum baskasini begenmis affedemem dayanamiyorum icim aciyo

nıye bakmıs acaba? bende gunde 50kısıye bakıyorum can sıkıntısından.Begenup bakması aldatma değil aslında tam.ama gozu dışarı kayma dıyebılırız.Bır sans ver bence

nıye bakmıs acaba? bende gunde 50kısıye bakıyorum can sıkıntısından.Begenup bakması aldatma değil aslında tam.ama gozu dışarı kayma dıyebılırız.Bır sans ver bence

O an dersteydi dersteyken bakmis birde. Sordum inkar ediyor bakmadim diyor bide bana inanmiyosun diye telefonu kapatti ama bakmis iste

Yapmayın ya bir facebook aramasından bu kadar anlam çıkarmayın. Hadi beğenip merak ettiğini düşünün tamam ama kesin bunlar kursta yakınlaştı, acaba tenefüste fingirdediler mi gibi gibi kurmayın yahu.
Ayrılıp ayrılmamak sizin düşünceniz tabi ama bu bana bile aldatma olarak görünmedi yani.

• Beğen
Reactions: KV_
nasil yani? gace de kiza baktigi icin aldattliginimi dusunuyorsun, baktiysa orda samimidir mi diyorsun?
kizin da baska isi yok senin sevgilinle samimi olmusturmu yani?
ne tarz bir dusunceler zinciri cozemedim.

Back
X