Az önce aldatildim

Ev
Adamın yerinde olsam süründürüdüm sizi. Hiç güvenmedin mi bana. Bir güven bile verememişiz vs vs.
Gerçi kardeşini ve kızı ayarlamış oladabilir. Rol yapın diye.
Herşey olabilir.
Evet o da guvenmedin bana diye kizdi ama dusunsenize kurstaki kiz aratiliyo baska kim aratacak dedim. üstelik kavgadan sonra yine bakildigini gordum iyice sinirlendim o an hicbir sey dusunemedim

Aslinda kavgadan sonra yine kiz aratildiginda anlamaliydim o kadar kavgaya ragmen baktigimi bile bile bakmazdi ama iste kendimi kontrol edemedim

Ama degilsiniz. Sizin icin soylemiyorum sadece birde herkes ben olsam ayrilirim yazmaz mi insani uzuyosunuz
Kendinizi erkek arkadasınızın yerine koyun bi kıza faceten aratmıs diye neler yapmışsınız.ona bakarsınız ben evliyim arada eski arkadaslarıma bakıyorum eşimi aldatmıs mı oluyorum

Bence hemen ayrılın ve bir daha arkanıza bakmayın. O çocuğa yazık sizi 3 yıl iyi çekmiş.
Korkudan yalana başvurmuş sırf gönlünüz olsun diye.
Böyle gereksiz olayları büyütürseniz kimseyle mutlu olamazsınız yapmayın kendinize de yazık.
Kadın erkek bir sürü insanın profiline bakıyoruz meraktan. Bu konuda insanların suçlanabileceğini de yeni duydum.
Bir de anlamadığım madem o kadar giriyorsunuz faceye neden kendinize bir hesap açmıyorsunuz?
Adamın profilini yolgeçen hanına çevirmişsiniz maşallah.

Kızı neden facebook dan aratıyor. Ne gibi bir amacı var. Ben de ayrılırdım. Bu beyinle aldatmaktır.iyiki farkettin boşver. Kızdan hoşlanmıyor belli. Senden sonra o kızla sevgili olmazsa ben hiçbirşey bilmiyorum. Ah bu erkekler güzel bir kız görünce dipleri düşüyor.

Kizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum

Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya

Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum

GUNCEL; Kizlar, aratilan kiz sevgilimin kardesinin konustugu kiz cikti. Kardesi aratmis
Bir kıza baktı diye ayrılmak mı gerekir? Bu iş bitecekse şimdi bitsin bu evlilik çekilmez yoksa böyle kusura bakma.

Back
X