- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Acelecibayan
-
Hayırlı olsun canımSonra koyulaştı canım benim. Doktora gittim az önce hamilesin dedi. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah, bekle bir kaç gün daha. Benim 12 gündür göğüslerim ağrıyor diye yaptım testi
Benimde sarı akıntı oluyor birde gögüslerim sertleştiSonra koyulaştı canım benim. Doktora gittim az önce hamilesin dedi. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah, bekle bir kaç gün daha. Benim 12 gündür göğüslerim ağrıyor diye yaptım testi
Cnm olabilir de olmayabilir de insAllah hayırlısyla vardrBenimde sarı akıntı oluyor birde gögüslerim sertleştibelirti olabilirmi
Bende de sarı akıntı çok fazla vardı, göğsüm şişmedi sertleşti ve dokunulmayacak kadar ağrı vardı. Ama içim rahat etsin diyorsan yarın aç karnına uyanır uyanmaz test yap. Ben internetten 10 tane test almıştım ara ara yapıyordumBenimde sarı akıntı oluyor birde gögüslerim sertleştibelirti olabilirmi
İnşallah canımmCnm olabilir de olmayabilir de insAllah hayırlısyla vardr
Sağ ol canım senin içinde inşallahHayırlı olsun canımİnşallahh 2-3 gün daha bekleyeyim
keşke alsaydım bugün çıkmadım canım:/ öbürküsü gün yaparım artık,sarı akıntı bende de çok birde vajinamda batma oluyorBende de sarı akıntı çok fazla vardı, göğsüm şişmedi sertleşti ve dokunulmayacak kadar ağrı vardı. Ama içim rahat etsin diyorsan yarın aç karnına uyanır uyanmaz test yap. Ben internetten 10 tane test almıştım ara ara yapıyordum
Ben de batma olmadı canım bilmiyorum, bel ağrım oluyordu ama adet öncesi hep olduğu için onu belirti olarak görmedim.keşke alsaydım bugün çıkmadım canım:/ öbürküsü gün yaparım artık,sarı akıntı bende de çok birde vajinamda batma oluyorbu da belirti mi
Anladım canım sağolBen de batma olmadı canım bilmiyorum, bel ağrım oluyordu ama adet öncesi hep olduğu için onu belirti olarak görmedim.
eczanede erken gebelik testleri var adet öncesi 1 hafta varsa da gebelik çıkıyor onlardan deneyebilirsinYüksek ihtimalle hamilesin daha çok erken diye baya silik çıkmış gittikçe koyulaşır inşallah benimde 1 hafta kaldı yarın 6 gün kalmış olucak yarın idrar testi yapsam çıkar mı, bende de bu ara batma hissi oluyor ya(
Yarın alayım onlardan ertesi sabah ilk idrarla yapiym testieczanede erken gebelik testleri var adet öncesi 1 hafta varsa da gebelik çıkıyor onlardan deneyebilirsin
çok daha iyi sonuç veriyor diğerleriyle uğrasmaktansa bunda daha net belli oluyorYarın alayım onlardan ertesi sabah ilk idrarla yapiym testi
Sağol canımçok daha iyi sonuç veriyor diğerleriyle uğrasmaktansa bunda daha net belli oluyor
Test mi yaptınBenim komşunun ki beş gün varmış yarın tekrarlıcak bakalım
Hamilesin dedi yeni olduğu için bu değerler normal çok şükürHadi İnşAlalh doktorda müjdeli haberi verir
Çok teşekkür ederim21.8 se şimdiden tebrik ederim, sağlıklı şanslı olsun inşallah :)
Hadi hayırlı olsun rabbim sağ salim doğmasını nasip etsinHamilesin dedi yeni olduğu için bu değerler normal çok şükür
Amin çok teşekkür ederimHadi hayırlı olsun rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin
Hayırlı olsun canım benimde 12 13 gün adete varken belim çok ağrımaya başladı şuan yarın 6 gün kalcak adete göğüslerim şiş çok hafifte kasık ağrım var inşallah hayırlı şekilde bana da nasip olur kasık ağrın bel ağrın oldumu akıntım da çok az geliyo yumurtalık gününden sonraÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?