Az önce bu testi yaptım ikinci çizgi çok silik adetime 5 gün var daha hamile miyim

Sonra koyulaştı canım benim. Doktora gittim az önce hamilesin dedi. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah, bekle bir kaç gün daha. Benim 12 gündür göğüslerim ağrıyor diye yaptım testi
Hayırlı olsun canımİnşallahh 2-3 gün daha bekleyeyim

Sonra koyulaştı canım benim. Doktora gittim az önce hamilesin dedi. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah, bekle bir kaç gün daha. Benim 12 gündür göğüslerim ağrıyor diye yaptım testi
Benimde sarı akıntı oluyor birde gögüslerim sertleşti belirti olabilirmi

Benimde sarı akıntı oluyor birde gögüslerim sertleşti belirti olabilirmi
Bende de sarı akıntı çok fazla vardı, göğsüm şişmedi sertleşti ve dokunulmayacak kadar ağrı vardı. Ama içim rahat etsin diyorsan yarın aç karnına uyanır uyanmaz test yap. Ben internetten 10 tane test almıştım ara ara yapıyordum

keşke alsaydım bugün çıkmadım canım:/ öbürküsü gün yaparım artık,sarı akıntı bende de çok birde vajinamda batma oluyorbu da belirti mi

Benim komşunun ki beş gün varmış yarın tekrarlıcak bakalım

Eklentiler

• 7249198C-1FAF-4498-9F8A-9D36F5BE284C.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 54
eczanede erken gebelik testleri var adet öncesi 1 hafta varsa da gebelik çıkıyor onlardan deneyebilirsin

Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım benimde 12 13 gün adete varken belim çok ağrımaya başladı şuan yarın 6 gün kalcak adete göğüslerim şiş çok hafifte kasık ağrım var inşallah hayırlı şekilde bana da nasip olur kasık ağrın bel ağrın oldumu akıntım da çok az geliyo yumurtalık gününden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…