- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi Acelecibayan
-
Benimde yarın 6 günüm kalcak meraktan deliricemYüksek ihtimalle hamilesin daha çok erken diye baya silik çıkmış gittikçe koyulaşır inşallah benimde 1 hafta kaldı yarın 6 gün kalmış olucak yarın idrar testi yapsam çıkar mı, bende de bu ara batma hissi oluyor ya(
AynennBenimde yarın 6 günüm kalcak meraktan deliricem
Senin ne belirtin varAynenn
Sarı akıntım var ve batma oluyor ara sıra belime ağrı giriyor canım seninSenin ne belirtin var
Aslında bende sarı akıntı yumurtalık zamanından sonra çok olurdu şuan akıntı az çok hafite sarı gibi 12 13 gün varken adetime belim çok ağrıyodu o günden beri hala belim ağrıyo sabah kalkerken bile hafif kasık ağrım oluyo inşallah hayırlı şekilde hepimiz ki gebeliktirSarı akıntım var ve batma oluyor ara sıra belime ağrı giriyor canım senin
İnşallah canım yaaAslında bende sarı akıntı yumurtalık zamanından sonra çok olurdu şuan akıntı az çok hafite sarı gibi 12 13 gün varken adetime belim çok ağrıyodu o günden beri hala belim ağrıyo sabah kalkerken bile hafif kasık ağrım oluyo inşallah hayırlı şekilde hepimiz ki gebeliktir
Sağ ol canım, bel ve kasık ağrım dün oldu biraz, bunun dışında sadece göğüs ağrısı oldu ben deHayırlı olsun canım benimde 12 13 gün adete varken belim çok ağrımaya başladı şuan yarın 6 gün kalcak adete göğüslerim şiş çok hafifte kasık ağrım var inşallah hayırlı şekilde bana da nasip olur kasık ağrın bel ağrın oldumu akıntım da çok az geliyo yumurtalık gününden sonra
Çok normal canm hayrlı olsunKanda 21.8 çıktı, değer düşük mü ? Şimdi için normal mi acaba
Teşekkür ederimÇok normal canm hayrlı olsun
Yaptın mı canım merak ettimYarın alayım onlardan ertesi sabah ilk idrarla yapiym testi
Yok canım yapmadım çıkamadım bugünYaptın mı canım merak ettim
Evet canım çıkar, ama şüpheleniyorsan direkt kan testi yapman daha sağlıklı.Yok canım yapmadım çıkamadım bugünyarına kaldı ertesi sabah da ilk idrarla yapcam yani adetime 4 gün kalmış oluyor o zaman varsa kesin çıkar mı erken testlerde silik olsa da
Adetimin gecikmesini bekliyorum canım öyle gideyim diyorum hastaneyeEvet canım çıkar, ama şüpheleniyorsan direkt kan testi yapman daha sağlıklı.
Hadi inşallah, gelişmeleri yazarsın burayaAdetimin gecikmesini bekliyorum canım öyle gideyim diyorum hastaneye
Yazarım kuzumHadi inşallah, gelişmeleri yazarsın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?