Az önce gebelik testi yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı acaba hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20240125_182837.webp
    IMG_20240125_182837.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 591
  • IMG_20240125_182837.webp
    IMG_20240125_182837.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 478
Biraz bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olurlar:Mesela adetiniz geciktimi? Yada test resmi falan diyordum ben yazarken cevap geldi:)

Test pozitif gibi ama 14 günlün gecikme için silik gibi duruyor bence kan tahlili yapın insallah gönlünüze göre olur 🤲🏻😊

Başka bir test ile tekrarlayın çünkü bu test frelly yada artimede benziyor albi yada laboquack alın çünkü bu kaset değeriniz yüksek bile olsa çok silik gösteriyor
Randevu aldım doktora gidicem kesin sonuç için ama sabahları uyandığımda direk kusuyorum gün içerisinde su bile içsem çıkartıyorum geri evet aldığımız test artimed hemen silik çizgi çıktı belki başka test alsaydık kesin çıkardı

Randevu aldım doktora gidicem kesin sonuç için ama sabahları uyandığımda direk kusuyorum gün içerisinde su bile içsem çıkartıyorum geri evet aldığımız test artimed hemen silik çizgi çıktı belki başka test alsaydık kesin çıkardı
Hemen silikte olsa çıkmış ve belirtilerinizde var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede dua edin 🤲🏻

Evet söylemek istediğim o artimedle 4 gün gecikmeye rağmen silik ama albi test ile adetten 4 gün öncesine kadar net çizgi gördüm ☺️ her gün aynı testleri yapmama rağmen artimed hiç koyulasmadi. Güzel haberler alın inşallah

Evet söylemek istediğim o artimedle 4 gün gecikmeye rağmen silik ama albi test ile adetten 4 gün öncesine kadar net çizgi gördüm ☺️ her gün aynı testleri yapmama rağmen artimed hiç koyulasmadi. Güzel haberler alın inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️

Herkese çok teşekkür ederim evet arkadaşlar hamileymisim 😌7 haftalık ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️❤️

Testim silik çıktı hamilemiyim acaba lütfen yardım
Benim de fotoğraflar da belli olmayan gözle görünür ince silik bir çizgi var sabahı nasıl edicem bilmiyorum çok merak ediyorum acaba hamile olabilir miyim bende
Reglime 5 gün var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 334
Back
X