Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafını atabilir misiniz ? Testi yaptıktan 5 dakika içerisinde mi çıktı yoksa daha sonradan mı çıktı?Testim silik çıktı hamilemiyim acaba lütfen yardım
Testim silik çıktı hamilemiyim acaba lütfen yardım
Hemen çıktıFotoğrafını atabilir misiniz ? Testi yaptıktan 5 dakika içerisinde mi çıktı yoksa daha sonradan mı çıktı?
Var gibi duruyorHemen çıktı
Adetim 14 gün gecikti ve miğdem çok bulanıyor
Randevu aldım doktora gidicem kesin sonuç için ama sabahları uyandığımda direk kusuyorum gün içerisinde su bile içsem çıkartıyorum geri evet aldığımız test artimed hemen silik çizgi çıktı belki başka test alsaydık kesin çıkardıBaşka bir test ile tekrarlayın çünkü bu test frelly yada artimede benziyor albi yada laboquack alın çünkü bu kaset değeriniz yüksek bile olsa çok silik gösteriyor
Hemen silikte olsa çıkmış ve belirtilerinizde var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede dua edinRandevu aldım doktora gidicem kesin sonuç için ama sabahları uyandığımda direk kusuyorum gün içerisinde su bile içsem çıkartıyorum geri evet aldığımız test artimed hemen silik çizgi çıktı belki başka test alsaydık kesin çıkardı
Allah her anne baba olmak isteyenlere nasip etsin inşallahHemen silikte olsa çıkmış ve belirtilerinizde var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlerede dua edin![]()
Randevu aldım doktora gidicem kesin sonuç için ama sabahları uyandığımda direk kusuyorum gün içerisinde su bile içsem çıkartıyorum geri evet aldığımız test artimed hemen silik çizgi çıktı belki başka test alsaydık kesin çıkardı
İnşallah çok teşekkür ederimEvet söylemek istediğim o artimedle 4 gün gecikmeye rağmen silik ama albi test ile adetten 4 gün öncesine kadar net çizgi gördümher gün aynı testleri yapmama rağmen artimed hiç koyulasmadi. Güzel haberler alın inşallah
AmiiinnAllah her anne baba olmak isteyenlere nasip etsin inşallah![]()
Benim de fotoğraflar da belli olmayan gözle görünür ince silik bir çizgi var sabahı nasıl edicem bilmiyorum çok merak ediyorum acaba hamile olabilir miyim bendeTestim silik çıktı hamilemiyim acaba lütfen yardım