az önce kapı önünden kaybolan ayakkabılarım..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.151
373
selam herkese,
annemın evı ıle ışyerım karsılıklı,genelde öğlen yemegıne anneme giderim hem sohbet etmek için hemde rahat rahat dınlenmek ıcın..
bu öğlen gittim anneme,yedık ıctık sohbet falan derken gitme saatim geldi bir çıktım benım botlar almış başını gitmiş..o anda çaresizce bakakaldım 13,30da işte olmam lazım diye giydim babamın spor ayakkabılarını geldimm:)
cami önünde cemmat ayakkabılarının gittiğini bilirdim hep,meğer benimkininde başına gelebilirmiş:)

babanızın ayakkabılarını giydiğinizi okuyunca güldüm ya :D te Allahım
annem de bize der hep kapıda bırakmayın ayakkabılarınızı, apartmana bir hırsız girer hepsini alır götürür diye, siz de bırakmayın bir daha bari :)

genelde bende dısarda cok bırakmam ama 1 saatlık ogle arası aklıma gelmedı alınacagı:)
annemın ayakları cok minnak 36 numara ben 40 giyiyorum.babam 42:)
ayagımdan çıka çıka iadere edicem artık ama yerımden kalkamıycam maleseff

Çok geçmiş olsun,benim ki sadece merak allahaskiniza ayak numaralariniz nasıl uyuyo birbirinize babanızla ,anneniz dururken...

annenizin değil de babanızın ayakkabılarını giymiş olmanıza güldüm kusura bakmayın.

çok geçmiş olsun. gideceği varmış demek ki ayakkabının.

genelde bende dısarda cok bırakmam ama 1 saatlık ogle arası aklıma gelmedı alınacagı:)
annemın ayakları cok minnak 36 numara ben 40 giyiyorum.babam 42:)
ayagımdan çıka çıka iadere edicem artık ama yerımden kalkamıycam maleseff
Kız idareten alsaydın şu 15-20 Tl lik ayakkabılardan.
Ah benim bir teyzem bir tıkırtı duymuş, kapı açmış, ayakabıları torbaya dolduran adamla göz göze gelmiş..vay seni şerefsiz diye adama dalınca, adam bir çuval ayakkabıyı kapıya bırakıp canını kurtarma derdine düşmüş :D
Mahalleye dağıttılar o ayakabıları, adidaslar mı nikelar mı dersin, yoksullar nasiplendi en azından :KK24:

valla bende gülüyorum baya sinirlerim bozuldu
annemın ayagı cok kucuk 36 numarea
babamınkı 42 benımkı 40:)
işin kötüsü bankada calısıyorum ve kumas pantolunum gomlegımın altında kocaman spor ayakkabılar var..
hatta 43 numaraymıs pardon:)

Cana geleceğine mala gelsin. İyi ki babanızın ayakları da küçük değil hani olmaz ama o da ufak giyse terlikle kalacaktınız :) Geçmiş olsun yine de gözümüzden sürmeyi çalacaklar hırsızlar her yerde...

annemden çıkısım 13,28 mesai 13,30 da baslıyo
bende gidip bişey alayım diye düşündüm ama işte olmam gerekıyodu gec kalmaktansa idare edicem artık dedım

Kız idareten alsaydın şu 15-20 Tl lik ayakkabılardan.
Ah benim bir teyzem bir tıkırtı duymuş, kapı açmış, ayakabıları torbaya dolduran adamla göz göze gelmiş..vay seni şerefsiz diye adama dalınca, adam bir çuval ayakkabıyı kapıya bırakıp canını kurtarma derdine düşmüş :KK70:
Mahalleye dağıttılar o ayakabıları, adidaslar mı nikelar mı dersin, yoksullar nasiplendi en azından :KK24:
Birde böyle ayakkabı terlik alırken en iyilerini alıyorlar eskilerini almıyorlar :KK48:

Birde böyle ayakkabı terlik alırken en iyilerini alıyorlar eskilerini almıyorlar :KK48:
Tabii markasıza tenezzüle etmiyor hırsız bey efendi.
Ya ölür müsün öldürür müsün, çocuğuma kıyafet lazım diye kapıya gelip, kendi giydiklerimizden verince beğenmeyen tipler var.
Geçen de bir tanesi anneme lif satmaya çalışıyor; annem param yok diyince, pril versene o zaman dedi kadın. Ne koparsam kar. :D

Tabii markasıza tenezzüle etmiyor hırsız bey efendi.
Ya ölür müsün öldürür müsün, çocuğuma kıyafet lazım diye kapıya gelip, kendi giydiklerimizden verince beğenmeyen tipler var.
Geçen de bir tanesi anneme lif satmaya çalışıyor; annem param yok diyince, pril versene o zaman dedi kadın. Ne koparsam kar. :KK70:
Bizden de biriside annemle benden deri mont istedi verilen kıyafeti beğenmedi :KK70:

Ay bende bişey anlatayım babam 80 yaşında camide cuma namazı çıkışı ayakkabılar ını aramış taramış yok .. Beklemiş beklemiş yorulmuş adamcağız zaten cumadan cumaya çıkar evden orda sonra önüne çıkan en eski ayakkabıyı giymiş eve gelmiş.. Anneme anlatmış annem kızmış günah diye ne yapiyim yalın ayak gelemedim demiş .. Yazık çok korkar aslında haramdan ama sanırım yaşlılıktan çok iyi düşünememiş o an .. O Gece yarısı 1-2 gibi babam kapıyı açarken ev ahalisi uyanmış nereye diye camiye gidip ayakkabıları bırakcam diye tutturmuş. Ben duramam daha fazla deyince abim arabaya atlamış hem o ayakkabıları hemde yeni sayılabilecek bir çift ayakkabıyı gece gece caminin önüne bırakmış. İçinede özür mesajı yazmışlar
Aklıma Nasrettin hocanın kazan doğurdu hikayesi geldi :KK48:

başkalarının alın teriyle kazanıp hiçbir çaba sarfetmeden bu şekilde çalan hırsızlardan nefret ediyorum..En Büyük KK

Back
X