az önce kapı önünden kaybolan ayakkabılarım..

Gecmis olsun babanizin ayakkabisini giymeniz komik olmus:KK48:

Benim kapidan 3 ayakkabim çalındı. Hem de ayakkabilarimi birakmam ama eve girip cikmam 10 dk surecekse almiyordum. Ucu de oyle gitti. Simdi ilk isim ayakkabilarimi iceri almak

Eşim üniversite de öğrenci iken üst komşuya çıkmışlar

Onun yeni ayakkabıları almışlar kapı önünde en az 6-7 çift ayakkabı varmış onunkini alıp gitmişlerdi çok gülmüştük

valla gercekten ıhtıyacı olan bırıyse ne ala helali hoş olsun
ama dalaverecilerdense giymesınler yada giyip düşsünler:)
40 numara bayan ayakkabısınıda satamazsın be şekerım

Geçmiş olsun benim de Mis gibi samoa larım çalındı nasıl içime batmıştı

Ben cok severim baba ayakkabısı, ayagimdaki mantarlarin nedeni :)))
Hahah caniniz sağolsun

cana gelcegıne mala gelsın

Ahhhhhhh alıp 3. Gün caldirdigim pumalarim ne çok içime oturmuştu o_O ama babanızın ayakkabılarını giymeniz çok güldür dü :KK48:

Geçmiş olsun eşim greyderin botunu almıştı daha bir gün olmuştu .

Hep içeriye alırdım İlk kez almadım ve o gün çalınmış.

Onunkini almışlar benimkini almamışlar
Çok sinirlenmişti.

Bende sizin gibi sadece bayramda camide çalınır bilirdim
Yıl 2016 ama bağla böyle vakalar var maalesef :(

Ay bende bişey anlatayım babam 80 yaşında camide cuma namazı çıkışı ayakkabılar ını aramış taramış yok .. Beklemiş beklemiş yorulmuş adamcağız zaten cumadan cumaya çıkar evden orda sonra önüne çıkan en eski ayakkabıyı giymiş eve gelmiş.. Anneme anlatmış annem kızmış günah diye ne yapiyim yalın ayak gelemedim demiş .. Yazık çok korkar aslında haramdan ama sanırım yaşlılıktan çok iyi düşünememiş o an .. O Gece yarısı 1-2 gibi babam kapıyı açarken ev ahalisi uyanmış nereye diye camiye gidip ayakkabıları bırakcam diye tutturmuş. Ben duramam daha fazla deyince abim arabaya atlamış hem o ayakkabıları hemde yeni sayılabilecek bir çift ayakkabıyı gece gece caminin önüne bırakmış. İçinede özür mesajı yazmışlar
Aklıma Nasrettin hocanın kazan doğurdu hikayesi geldi :KK48:
Çok sevimli ya :KK48:, al işte memleketimin güzel insanlarından biri daha. En Büyük TÜRKİYE

Bizimde butun bınaya hırsız girmiş 4 katlı bır bına :D en üst kaatta biz varız ..
Herkesin evıne girmişler bizimde eşimin yenı aldığı marka ayakkabıları çalmışlardı :D Allahtan ve girmemişler yoksa baya bı zararımız olucaktı . Herşeyde bır hayır varmış o gunden sonra herseyımızı bankaya koyduk :))

Valla ihtiyaci varsa da helal falan olmasin.. insanlar ne kadar zor kazanip aliyor boyle seyleri.. kapinin onune bir sey koymayin konu sahibi, oyle bir ulkeyiz ki yururken organlarimizi bile calabilirler..

Ahh bizimde kapımızın önünden tüm spor ayakkabılarımızı toplamışlardı benim ve eşimin en üst katta olduğumuz için kapının önündeydi aslında yapmam ama kalmış hatta benim iki çift çalındı 1 hafta sonra anlamıştım çalındığını. Eve girseydi bu kadar karlı çıkamazdı toplamı neredeyse 600 tl den fazla idi. Bana ders oldu hayatta kapıya ayakkabı bırakmıyorum.

merhaba hanımlar,,
bu öğlen anneme geçicem yine,kapıda çıkarım gözetleme delıgınden bakmayı düşünüyorum gelıp alan olacakmı dıye suç üstü yaparım:)
gelen olmazsa da 1 saatlik öğlen tatilimi delikten gözetlerken bitirdigime yanarım:)

merhaba hanımlar,,
bu öğlen anneme geçicem yine,kapıda çıkarım gözetleme delıgınden bakmayı düşünüyorum gelıp alan olacakmı dıye suç üstü yaparım:)
gelen olmazsa da 1 saatlik öğlen tatilimi delikten gözetlerken bitirdigime yanarım:)

Evet bencede yapın

Ama herhalde ikinciye cesaret edemez :)

son dakıka,az önce aldıgım habere göre tüm apartmanın ayakkabılarını yürütmüşler,en üst kattan baslayarak çala çala devam etmişler,en son da benımkını aldılar zaarr:)

valla bende gülüyorum baya sinirlerim bozuldu
annemın ayagı cok kucuk 36 numarea
babamınkı 42 benımkı 40:)
işin kötüsü bankada calısıyorum ve kumas pantolunum gomlegımın altında kocaman spor ayakkabılar var..
hatta 43 numaraymıs pardon:)
40 numara:D

Back
X