az önce kapı önünden kaybolan ayakkabılarım..

selam herkese,
annemın evı ıle ışyerım karsılıklı,genelde öğlen yemegıne anneme giderim hem sohbet etmek için hemde rahat rahat dınlenmek ıcın..
bu öğlen gittim anneme,yedık ıctık sohbet falan derken gitme saatim geldi bir çıktım benım botlar almış başını gitmiş..o anda çaresizce bakakaldım 13,30da işte olmam lazım diye giydim babamın spor ayakkabılarını geldimm:)
cami önünde cemmat ayakkabılarının gittiğini bilirdim hep,meğer benimkininde başına gelebilirmiş:)
canım cok geçmiş olsun,demekki botlara ihtiyacı varmış hırsızın :) yıllarca o evde büyü ayakkabılar çalınmasın ,yuvadan uçtun gittin, geldi senın botları bulduu :):)

Normalde bizde bırakmayız yasak.Eşim gitmiş gıcır gıcır 2 çift ayakkabı almış. Bir çift ayakkabısı o gün çalındı.Ertesi gün inat etti bulacağım onu dişini sökeceğim diye yine koydu bekledi ara ara şok yine aldılar:KK48:.Delirdi resmen:mad:.Bizim siteyede sözde yabancı insan veya araçta giremez kolay kolay.Güvenliğe söyledi bir daha alınırsa sana ödeteceğim diye bir daha da alınmadı şükür.

Back