• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce sinir krizi geçirdim

Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar

Bir de o var, tahmin etmiştim, seni insanlara yanlış anlatırlar ama kendini koruman zor olur çünkü onlar "ailen" olduğu için haklıdır daima laf edersen de iyice kötü olursun.. Maalesef ben de ailemin davranışlarına çok takılan, üzülen, kırılan biriyim. Olmadığım kişi olarak düşündüklerinde özellikle.
Ama ne güzel işiniz var ve artık kendi hayatınıza daha çok odaklanmak zorundasınız, varlık içinde yokluğun anlamı yok bu şekilde yine sizden eksiliyor, ileride daha çok farkına varırsınız muhtemelen böyle devam ederse...

Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar
E bunu kızlarına yapabilecek kapasitede insanlara mı göndereceksin paranı?Ya ben çok dirayetliyim,ya siz çok güçsüzsünüz,bu durumda ben 300,350 yollardım en fazla.Geçinemeseler de en fazla 500,ama senin ailen muhtaç değil canım,sadece bulmuşlar (afedersin)bir kaz,ciyaklatmadan yoluyorlar...

Hiç yetmiyor diyimi
Herşeyin iyisi iyi, ama kötüsü de illet oluyor.
Hani kusura bakmayın aileniz ama kişi kendini korumayincA herkes eziyor işte
Aslında ezmek degil belkide yetmiyor bişey demiyorum ama yapılanlar yok sayılmasa iyi olur..
Biride ayagını yorganına göre uzatma işi var tabi..
Bişeyleri elinde varsa yaparsın yoksa olanla yetinirsin..

insanlar siz verdikçe istemeye devam edecekler ve bu sanki sizin zorunluluğunuzmuş gibi lanse edilecek, ediliyor da. o kadar çalışıyorsunuz, bir önceki konunuzda korktuğunuzu da yazmıştınız. üstelik hiçbir şekilde kıymet de bilmiyorlar ve sizi nankörlükle suçlayacaklar, nankör olan onlar. kendilerine eşya vs. alıyorlar siz de varlık içinde yokluk çekiyorsunuz. ben olsam ayrı eve çıkar onlara da çok cüzi miktarda para yollar ve görüşmezdim. kıymet bilmeyen insan için hiç kendimi üzmezdim. siz de öyle yapın artık.

insanlar siz verdikçe istemeye devam edecekler ve bu sanki sizin zorunluluğunuzmuş gibi lanse edilecek, ediliyor da. o kadar çalışıyorsunuz, bir önceki konunuzda korktuğunuzu da yazmıştınız. üstelik hiçbir şekilde kıymet de bilmiyorlar ve sizi nankörlükle suçlayacaklar, nankör olan onlar. kendilerine eşya vs. alıyorlar siz de varlık içinde yokluk çekiyorsunuz. ben olsam ayrı eve çıkar onlara da çok cüzi miktarda para yollar ve görüşmezdim. kıymet bilmeyen insan için hiç kendimi üzmezdim. siz de öyle yapın artık.
Ama anne baba onlar öyle olur mu ?:deli:

Kırmadan dokmeden anlatmaya çalış. İhtiyaçlarımı karsiladiktan sonra kalan para ile size yardımcı olabilirim ancak de.

E bunu kızlarına yapabilecek kapasitede insanlara mı göndereceksin paranı?Ya ben çok dirayetliyim,ya siz çok güçsüzsünüz,bu durumda ben 300,350 yollardım en fazla.Geçinemeseler de en fazla 500,ama senin ailen muhtaç değil canım,sadece bulmuşlar (afedersin)bir kaz,ciyaklatmadan yoluyorlar...
Gecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdiden

Millet seni ay ne kötü evlat diye çekiştirmez. Millet aileni çekiştir. Kız doguda tek başına ögretmenlikyapıyo tüm parasınıda ailesine yolluyo. Artık göndermiyo diyede kıza demedigini bırakmıyolar. O kız ne içiyo ne yiyo diye düşünmüyolar derler. Bi süre sonrada unutulur gider. Takmıcaksın.

Gecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdiden
Benimkiler yine yetmioda istio sen tamamen kullanılıosun...

Para istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurduler
İnşallah yapabilirsin
Çok umut göremiyorum
Ama Birgün kendini düşürdüğün su haller varya
Çok kızacaksın...
Ailene değil kendine.
Bunu kendine yapma
Yardım etmek istersen yine et ama kendinide 1100. Sıraya koymak
Herşey zamanında güzel
Kazanıyorsun biraz ye biraz biriktir
yaşadığını anla
lütfen...

Ailende sana karşı merhamet yok ne yazık ki... senin paranla kendilerine 700 tl ütü alırken hiç içleri sızlamıyor... sana da sus diye 300 tl gönderiyorlar...

700 liralik utu ne oluyor, hani borc oduyorlardi? Borc odeyen insan borcu bir an once borcu bitsin diye ugrasir, senin aileni anlamadim valla. Demek ki senin gonderdigin para cok geliyor onlara, bari senin isine yarasin.

Madem maaşını yolladığın halde hayırsız evlat olarak görüyorlar yollama bari nasıl olsa değişmeyecek :kahve:

Doğu da çalışan 23 yaşında öğretmenim.Evimde ne televizyon var ne doğru düzgün bi eşya. Ütü m annemin eskisi kaç yıllık ütü.Bugun gömleğimi yaktı. Az önce babamla telden konuştuk. Ütü çalışmıyor kıyafetlerimi yakıyor dedim.bugun bilgisayarım da bozuldu .tv olmayınca bilgisayardan izliyorum kanalları. Babam da "ben napiyjm bozulmuşsa dedi" o kadar üzüldüm ki ütü alacak param yok baba dedim evde misafir var napabilim git al dedi olmadı para yollarım sana dedi .telefonu kapadım ağladım halen ağlıyorum. Evde çaydanlık bardak ne varsa yere fırlattım sinirimden. Ben her ay maaşımı aileme yolluyorum ben napabilrik demeleri zoruma gitti
Sen deli misin , Doğuda zor şartlarda çalışıp niye maaşını ailene yolluyorsun! Yazık değil mi sana

Bir kaç yıl sonra pişmanlıktan saçını başını yolarsın demedi deme vicdanen rahatsız oluyorsun ama ailende bu durumu bal gibi kullanıyor :kahve:

Back
X