- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
Kızları çalıştığı halde sefillik içinde yaşayınca utanmiyorlar mıymış?Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızları çalıştığı halde sefillik içinde yaşayınca utanmiyorlar mıymış?Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar
Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar
E bunu kızlarına yapabilecek kapasitede insanlara mı göndereceksin paranı?Ya ben çok dirayetliyim,ya siz çok güçsüzsünüz,bu durumda ben 300,350 yollardım en fazla.Geçinemeseler de en fazla 500,ama senin ailen muhtaç değil canım,sadece bulmuşlar (afedersin)bir kaz,ciyaklatmadan yoluyorlar...Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar
Aslında ezmek degil belkide yetmiyor bişey demiyorum ama yapılanlar yok sayılmasa iyi olur..Hiç yetmiyor diyimi
Herşeyin iyisi iyi, ama kötüsü de illet oluyor.
Hani kusura bakmayın aileniz ama kişi kendini korumayincA herkes eziyor işte
insanlar siz verdikçe istemeye devam edecekler ve bu sanki sizin zorunluluğunuzmuş gibi lanse edilecek, ediliyor da. o kadar çalışıyorsunuz, bir önceki konunuzda korktuğunuzu da yazmıştınız. üstelik hiçbir şekilde kıymet de bilmiyorlar ve sizi nankörlükle suçlayacaklar, nankör olan onlar. kendilerine eşya vs. alıyorlar siz de varlık içinde yokluk çekiyorsunuz. ben olsam ayrı eve çıkar onlara da çok cüzi miktarda para yollar ve görüşmezdim. kıymet bilmeyen insan için hiç kendimi üzmezdim. siz de öyle yapın artık.Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar
Ama anne baba onlar öyle olur mu ?insanlar siz verdikçe istemeye devam edecekler ve bu sanki sizin zorunluluğunuzmuş gibi lanse edilecek, ediliyor da. o kadar çalışıyorsunuz, bir önceki konunuzda korktuğunuzu da yazmıştınız. üstelik hiçbir şekilde kıymet de bilmiyorlar ve sizi nankörlükle suçlayacaklar, nankör olan onlar. kendilerine eşya vs. alıyorlar siz de varlık içinde yokluk çekiyorsunuz. ben olsam ayrı eve çıkar onlara da çok cüzi miktarda para yollar ve görüşmezdim. kıymet bilmeyen insan için hiç kendimi üzmezdim. siz de öyle yapın artık.
Gecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdidenE bunu kızlarına yapabilecek kapasitede insanlara mı göndereceksin paranı?Ya ben çok dirayetliyim,ya siz çok güçsüzsünüz,bu durumda ben 300,350 yollardım en fazla.Geçinemeseler de en fazla 500,ama senin ailen muhtaç değil canım,sadece bulmuşlar (afedersin)bir kaz,ciyaklatmadan yoluyorlar...
Millet seni ay ne kötü evlat diye çekiştirmez. Millet aileni çekiştir. Kız doguda tek başına ögretmenlikyapıyo tüm parasınıda ailesine yolluyo. Artık göndermiyo diyede kıza demedigini bırakmıyolar. O kız ne içiyo ne yiyo diye düşünmüyolar derler. Bi süre sonrada unutulur gider. Takmıcaksın.Konuşmazlar benimle bu kadar net.Ya da milletin yanında sürekli lafını ederler beni niktitirlar
ama kız orada yokluk çekiyor ve üzerine para istediğinde de kötü bir muameleyle karşılaşıyor. ben para vermesin demiyorum elbette versin ama önce kendisini düşünsün.Ama anne baba onlar öyle olur mu ?![]()
Benimkiler yine yetmioda istio sen tamamen kullanılıosun...Gecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdiden
İnşallah yapabilirsinPara istedim az önce 300 TL yollamış. Ayın 15 inde 2 bin değil 500 yollucam sinirlerim çok bozuldu. Ne kadar zor duruma dusurduler
Gecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdiden
700 liralik utu ne oluyor, hani borc oduyorlardi? Borc odeyen insan borcu bir an once borcu bitsin diye ugrasir, senin aileni anlamadim valla. Demek ki senin gonderdigin para cok geliyor onlara, bari senin isine yarasin.Gecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdiden
Madem maaşını yolladığın halde hayırsız evlat olarak görüyorlar yollama bari nasıl olsa değişmeyecekGecinemeyecwklerini düşünmüyorum. Bi kardeşim üniversitede kredi alıyor. Ona çok az yolluyorlar.biri lisede bi onun masrafı oluyordur.Kendi evimiz başka şehirde ailemin oturduğu başka şehirde ama kiralar birbirini dengeleyor. Annem çok çok lux meraklısı bi insan gitmiş kendine 700 liralık ütü almış. Babam da ona uyuyor.Sonra ben hayırsız evlat oldum simdiden
Sen deli misin , Doğuda zor şartlarda çalışıp niye maaşını ailene yolluyorsun! Yazık değil mi sanaDoğu da çalışan 23 yaşında öğretmenim.Evimde ne televizyon var ne doğru düzgün bi eşya. Ütü m annemin eskisi kaç yıllık ütü.Bugun gömleğimi yaktı. Az önce babamla telden konuştuk. Ütü çalışmıyor kıyafetlerimi yakıyor dedim.bugun bilgisayarım da bozuldu .tv olmayınca bilgisayardan izliyorum kanalları. Babam da "ben napiyjm bozulmuşsa dedi" o kadar üzüldüm ki ütü alacak param yok baba dedim evde misafir var napabilim git al dedi olmadı para yollarım sana dedi .telefonu kapadım ağladım halen ağlıyorum. Evde çaydanlık bardak ne varsa yere fırlattım sinirimden. Ben her ay maaşımı aileme yolluyorum ben napabilrik demeleri zoruma gitti