Az Önce Sokakta Bir Kavga Çıktı.Çok Şiddetliydi. Bende jandarmayı aradım.tedirgin olduğumu söyledim.Onlar gelene kadar dağıldı.Kimlik gizli tutulurmu

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
tam evin karşısında bir tartışma çıktı çok korktum aradım ihbar ettim. tekrar aradım dağıldığını söyledim ama sonra gelmişlerdi bir kere. Sizce aramakla iyi mi yaptım inanın o kadar korktum ki birine bir şey olacak diye.siz olsaydınız ararmıydınız? Dedim devriye atarsınız olmadı dedim.tamam dediler herhangi bir sorun olurmu acaba.

tam evin karşısında bir tartışma çıktı çok korktum aradım ihbar ettim. tekrar aradım dağıldığını söyledim ama sonra gelmişlerdi bir kere. Sizce aramakla iyi mi yaptım inanın o kadar korktum ki birine bir şey olacak diye.siz olsaydınız ararmıydınız? Dedim devriye atarsınız olmadı dedim.tamam dediler herhangi bir sorun olurmu acaba.
Hayır sanmıyorum

Akıl vermeyi de ihmal etmemişsin olmadı devriye atarsınız 😂😂😂 Gece gece güldürdün beni

tabıkı ıyı yaptın orada bırı oldurulse vıjdan azabı mahvederdı.

aynı şeyı yaşadım trafıkte arabadan ındıler birbirlerine saldırıyorlar.ben hemen telefona yapıştım elim ayağım titriyor.155 i aradım.ben hariç herkes gırgırında ,yorum yapıyorlar gulerek.kamera çekimi yapıyorlar inanabiliyor musunuz.!! ve kalabalık dağıldıktan sonra neden arıyorsun ki ne güzel izleyecektik dediler. insanları neden sevmediğimi yalnızlığı dıbıne kadar neden seçtiğimi daha ıyı anlıyorum. ya bırı olseydi. kendı canından olmayan biri olmadığı için canımız yanmayacaktı belki evet ama bizim başımızada gelebilir.çok iyi yapmışsın.ortaya çıksa ne olur. beladan kurtarıyorsun daha.

tabıkı ıyı yaptın orada bırı oldurulse vıjdan azabı mahvederdı.

aynı şeyı yaşadım trafıkte arabadan ındıler birbirlerine saldırıyorlar.ben hemen telefona yapıştım elim ayağım titriyor.155 i aradım.ben hariç herkes gırgırında ,yorum yapıyorlar gulerek.kamera çekimi yapıyorlar inanabiliyor musunuz.!! ve kalabalık dağıldıktan sonra neden arıyorsun ki ne güzel izleyecektik dediler. insanları neden sevmediğimi yalnızlığı dıbıne kadar neden seçtiğimi daha ıyı anlıyorum. ya bırı olseydi. kendı canından olmayan biri olmadığı için canımız yanmayacaktı belki evet ama bizim başımızada gelebilir.çok iyi yapmışsın.ortaya çıksa ne olur. beladan kurtarıyorsun daha.
inanki ben biri ölecek sandım o vurma sesleri hala aklımdda elim ayagım titrıyor sanki orada ben varım oyle bir panik yaptım. Sende ne kadar iyi niyetlisin ya . Keşke herkes bizim gibi düşünse

Kesinlikle cok iyi yapmıssınız, en azından bir dahakine tekrarlarsa daha erken müdahale edebilirler. İnsani bir sorumluluk bence bu, günümüzde de en büyük sorun duyarsızlaşmak değil mi zaten..

Duyarlı bir vatandaş olduğunuz için tebrik ederim.Bazısı böyle şeylerde durup izliyor haberlerde filan gördükçe çok sinir oluyorum.İsminizi hiçbir şekilde vermiyorlar içiniz rahat olsun

Sizin bilgilerinizi vermezler ama orda soran olursa da şikayet edilmiş diyebilirler isim vermeden. Sonuçta birileri rahatsız oluyor ki arıyor onları, şikayet olduğunu söylerler en azından.

Evimin karşısında süğün salonu var ve her hafta bir kavga kesin çıkar ve ihbar eden hep ben olurum (benden başka arayanda vardır belli bilmiyorum) polis tüm bilgilerimizi görüyor zaten aradığımızda ama bınu kimseye vermez merak etmeyin.hatta az öncede apartmanda hırsızlıktan şüphelenip aradım daha yeni gittiler açıklamayı yapıp
Polis,jandarma güvenliğimiz için var,bizde insani görevlerinizi yapıyoruz nE var ki bunda?bilinçli yanlış ihbar yapmadıktan sonra

Arardım arıyorum da yanlış parktan tut kavgaya kadar arayan kimliğini açıklayacaklarını hic sanmam.

Evimin karşısında süğün salonu var ve her hafta bir kavga kesin çıkar ve ihbar eden hep ben olurum (benden başka arayanda vardır belli bilmiyorum) polis tüm bilgilerimizi görüyor zaten aradığımızda ama bınu kimseye vermez merak etmeyin.hatta az öncede apartmanda hırsızlıktan şüphelenip aradım daha yeni gittiler açıklamayı yapıp
Polis,jandarma güvenliğimiz için var,bizde insani görevlerinizi yapıyoruz nE var ki bunda?bilinçli yanlış ihbar yapmadıktan sonra
bende sizin gibi düşündüm. Dedim şimdi ismim ortaya çıkarsa . bu adamlara bulaşmak istemiyorum çok teşekkkür ederim cevabınız için

bende geçen gün yan apartmanda karı koca kavgasını ihbar ettim. ama kavga apartmandan çıkıp ta bizim eve kadar geliyordu sesi. kadının çığlıkları mahalleyi inletiyordu. bende aradım. bana da sormadılar isim falan.
ama hiç aklıma gelmedi ismimi verirler mi diye. neden korktunuz ki? kavga eden kişiler şikayet edeni araştırır diye mi? benim aklımın ucuna gelmedi hiç de

Doğru olanı yapmışsınız bence, orada kötü bir şeyler olabilirdi ihbar etmeniz iyi olmuş, onlar gelene kadar dağılmış olabilir, bunda da sorun yok. Nasıl bir sorun olabilir ki?

uyuşturucu ihbarında bulunan muhtar ve oğlu öldürülmüştü korkutmak gibi olmasın ama ben olsam ben de haber verirdim. verdim de. hatta adresi tarif edemedim, yanımdakilere döndüm kafalarını çevirdiler. karşımda bıçaklı bir kavga vardı, sonra beni bulurlar mı diye ben de korktum.

bu arada polis geldi, adamlarla sohbet etti. sarıldılar falan.

Back
X