banada 5 gun birileri geldi kapima 15 numaradakiler hakkinda bilgi istiyor birsuru sorular hepsine bilmem dediim 5.gun polisi aradim boyle boyle durum var en son apartmanda birinin evi soyuldu birinin kilitli garajda gunduz vakdi arbanin camlari kirilip arbanin icindekileri bosalttilar neyse polis dediki sizinle ben ilgilencem su subeden benim ismimi ver hemen gelirim neyse yine geldiler hemencicik aradim polisi polis geldi allh kahretsin ben emlak acentasindan tuttum evi nerden bileyim gelen megersem ev sahibimmis

hic gormemistim ev sahibini megersem acentaya sikayet edilmis bayan tek tutmus gunluk hergece 10 tane adam getiriyor ev sahibide direk komsulardan ogrenmeye gelmis dogrumu diye vayyyy arkadas bide rezil olduk ev sahibine

neyseki cok seye iyi gelen turk kahvesi ortami yumusatmaya yetti

birkeresindede ev telefonum caldi hintli birisi nefessiz reklam yapiyor bende belirli bir sure dinledim sonra adamcigaza ayip olmasin diye kapatmadim telefonu banyoya girdim cikdim saclarimi kuruttum iceriye girdim yemek masasinin ustundeki telefon gozume ilisti aklima geldi bakdim tel acik adam daha konusuyordu

o kadar adamcigaz konusdu benim tek kelimem yeterliymis ben baska kampanyadayim ustelik 2 yillik kontratim var dedim adam tesekkurler dedi kapatti tuhhhh yazik oldu adam soluksuz 2 saat konusdu bosuna bunlar konuyla alakasiz ama yazmak istedim canim iyi yapmissin bilgi vermeyerek resmi yerler gerekli sorulari kisiye ozel sorup baskasindan bilgi almazlar tuhaf geldi banada