arkadaşlar 2 yıl önce ayrıldığım sevgilimle bu yaz konuşmaya başladık. arada görüşüyorduk falan. sonra konuşmamaya başladık. ama bu sırada o hep beni sosyal ağlardan takip ediyormuş. hatta bir ara ilişki durumumu nişanlı yapmıştım. ortak bir arkadaşımız vardı onun vasıtasıyla böyle bir şeyin olmadığını öğrenmiş.. neyse ben ondan sonra biriyle çıkmıştım bu 2 yıllık arada. bu on abaya bir takılmış. devamlı bana onu hatırlatıyor sorular soruyor falan. görüşünce elimi tutumak sarılmak öpmek istiyor. mesela 2 gün önce görüştük. yemeğe gittik. herşey güzeldi. araba kullanırken elini omzuma atıp kendine çekiyordu başım onun omzunda çok güzeldi yaa. karşı koyamadaım o an. elimi tuttu. hatta öptü bile . ilk önce tepki verdim. ama sonra bende öomesine bir şey demedim. seni özledim dedi. neyse eve geldim ben. ertesi gün mesaj attım. iyisi mi ben seni düşünüyorum diyeyim gerisini sen düşün diye... bir şey yazmadı .. dün akşam faceden mesaj attım. görmedi.. telefonuna mesaj attım konuşma benle artık diye... sonra faceden yazdığımı gece görmüş ama bir şey yazmamış.. ya bu ne yapmaya çalışıyor böyle.. o da seviyor bence ama neden barışmıyor. arkadaş olalım diyor ama onuda kendi beceremiyor.. hem evlenmeyi düşünmüyorum diyor hem gel beraber gidelim buralardan diyor. hem benimle olmaz hemde evlensen bile ben seni yine görürüm diyor... ne yapmam lazım