Çok tesekkur ederimTabii ki banka. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim.kres +anaokul+ilkokul+ortaokul+lise+universite de yarı fiyata olunca o kafamı karistirmisti.Banka tabiki. 20 yıl sonrasının planını yapmayın.
Wuuu çok teşekkür ederim inşallah Allah pişman etmez utandirmaz.demek ki o kadar da kötü bir seçim yapmamisimBende olsam galiba banka tercihini seçerdim
Banka da maddi ve sosyal olanaklar tabii ki cazip de içi beni dışı eli yakıyor aşırı stresli.ama napali emeksiz yemek yok.gencken ne çalışıp biriktirirsekBanka daha cazip değil mi ? Hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar...
Direk konuya gireyim.ben 5 sene önce 8 yıllık kariyerim olan bankadan ayrildim.uzun süren infertilite tedavilerim oldu.5 aşılama+2.tup bebek denememizde oğlum oldu 23 aylik.oglum 6 aylık olduğundan beri iş arıyor(d)um.surpriz bir şekilde başka bir bankada 5 yıl ara vermiş birine göre iyi sayılacak bir maaşa ise girdim temmuzun ilk haftası bir anda.5bin TL maas;özel sağlık sigortası; 150 TL bireysel emeklilik katkısı,300 TL yemek karti.1 ağustosta başla dediler bayram sonrasini rica ettim.ok dediler.bayramdan sonraki ilk iş günü iş basiyim Allah'ın izniyle.dune kadar sevincten çıldırıyorum bankacılık stresli iş ama işte işsizlikten kavruluyorken atladim kaçırmak istemedim.
Gelgelelim dun de Ocak ayında öğrenci işleri personelligi için görüşmeye gittigim bir özel üniversiteden farklı bir pozisyon (bölüm başkanı sekreterliği) için dönüş yaptılar.kariyer vaadi yok bankada verilenin yarısindan az ucret.tek artısi oğlum için uygun fiyatlı kreş ve o kampus icerisindeki özel okulda anaokulu ilkokul ortaokul lise üniversite dahil yarı fiyata okuyabileceği olmasi..
1 gün karar vermek için müsade istedim.o kadar zor bi karar oldu ki benim için.cok zor ve stresli olduğunu bildiğim halde bankanın imkanları daha iyi olduğu ve kariyer yolu açık olduğu için bankayı seçtim eşimle ortak kararımız.icimse bir okuz oturdu acaba yanlış bir karar mı verdim.goruslerinizi bekliyorum sevgilerimle
Tşk ederimBanka.
Birincisi maaş yarisi bile desek 2500 fark var. O farka kreş bulabilirsiniz. İkincisi çocuk üniversite çağına gelene kadar daha 17 18 sene var kim öle kim kala, belki o üniveristeyi istemeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?