Az verip baktirma çok verip şaşırtma Allah'ım.yanlış bir karar vermemiş olmayi diliyorum.

evli ve çocuklu biri için banka zor, ayıca diğer iş imkanı, uzun vadede daha karlı...ayrıca çalışma saatlerin daha iyi olur orada...

Bankada hangi pozisyonda başlayacaksınız bilmiyorum ama çok dazla stres ve işten çıkarma var ,
Garantili bir iş olsa tercih ederdim bankaya

Çok teşekkür ederim
Belki kreşten memnun kalmayacaksın belki okul çağına kadar o okul kapanacak burası türkiye belli olmaz bu işler ayrıca ben olsam söz verdiysem artık sözümden dönmezdim
Ben de en çok bunu düşündüm en çok yoran nedenlerden biri de buydu nasıl söylerim ben baslayamicam diye...Allah da bizi sözünden donmeyenlerle.karsilastirsin.sadece kıl payı huzurlu daha sakin bir hayati ki kaçırdım acaba diye hayiflaniyorum

Banka da maddi ve sosyal olanaklar tabii ki cazip de içi beni dışı eli yakıyor aşırı stresli.ama napali emeksiz yemek yok.gencken ne çalışıp biriktirirsek
Oradaki işiniz de stresli olabilir, bazı amirler altındakileri gereksiz yere yorabiliyorlar. Bizim bir müdür vardı ocaklardan ırak

Bankada hangi pozisyonda başlayacaksınız bilmiyorum ama çok dazla stres ve işten çıkarma var ,
Garantili bir iş olsa tercih ederdim bankaya
Özel olunca bahsettiğim universite de devlet kapısı gibi değil.bir hocanın insafına kalmış oradaki çalışma sürem.ben de zaten çok garantili olmayan şartlarda daha çok geliri tercih ettim.insallah pişman olmam.yazdiklarinizin hepsi doğru ve benim de düşünüp tarttigim seyler

Hayırlı olsun yeni işiniz, iş arayışında olan 3.5 yaşında bir minnoş annesi olarak o kadar sevindim ki sizin adınıza başarılar dilerim seçiminiz de gayet isabetli olmuş her şey gönlünüzce olsun

evli ve çocuklu biri için banka zor, ayıca diğer iş imkanı, uzun vadede daha karlı...ayrıca çalışma saatlerin daha iyi olur orada...
Şöyle söyleyeyim bankalarda artık geç cikilmiyor işten.sube evime daha yakın.aksam evde olacağım saat ayni

Zaten bankada çalışmışsınız. Benim eşim bankaci. Ikimizde hiç memnun değiliz bu durumdan. 8 den önce gelemiyor eve. Bazen 10 u bile buluyor. Eve gelince felegi şaşmış oluyor. Çocuklu bir kadın için bankacılık çok zor. Az olsun temiz olsun diyorum ben. Diğer işi seç

Çok çok çok teşekkür ederim.Allah size de içinize sinen bir iş nasıl etsin hayırlısından ve tez zamanda.umudunuzu kaybetmeyin.kaybetmemek lazımmış.simdi yanıyorum bunalım geçen zamanlarima

Ben artık bankayı seçmiş bulundum.dunden bugüne 1 gün sürem vardı düşünebilmek için.insallah pişman olmam

maaşımı bankadan çekmek zorunda kalmasam bankayla falan hiç işimiz olmaz galiba...olmamalı da. Bile bile insanları faize davet eden, faiz alıp veren, Faizle kazancın olduğu bir ortamdan mümkün oldukça uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. Benim düşüncem böyle. Siz kararınızı vermişsiniz zaten. Kazancınız hayır getirsin ailenize ve çocuğunuza inşallah :)

Çok çok çok teşekkür ederim.Allah size de içinize sinen bir iş nasıl etsin hayırlısından ve tez zamanda.umudunuzu kaybetmeyin.kaybetmemek lazımmış.simdi yanıyorum bunalım geçen zamanlarima
Çok teşekkür ederim amin.. Çok daraldığım zamanlar oldu gerçekten ama umudu kaybetmemek gerek dediğiniz gibi Rabbim hayırlısını versin diyelim :)

Bankanın verdiği Bes katkısıyla bile okutursunuz çocuğunuzu merak etmeyin doğru karar vermişsiniz darısı inşallah başıma daha yüksek maaşlı daha hayırlı bir yer..

Özel sağlık sigortasını nasıl bir hayat kurtarıcısı olduğunu anlatamam. Kesnlikle banka. Bankada kazandığınızla ve maaşınız arttıkça zaten çocuğu özelde oktabilirsiniz

Kesinlikle doğru bi karar vermişsiniZ içiniz rahat olsun

yarınımızın garantisi yok 20 yıl sonrasına plan yapılmaz.tabiki banka.ötekini düşünmem bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…