Az verip baktirma çok verip şaşırtma Allah'ım.yanlış bir karar vermemiş olmayi diliyorum.

Banka tabi ki, hayırlı olsun🤗
Rabbim tüm iş arayanlara da hayırlı rızık kapıları açsın🌸
Çok teşekkür ederim.aminnn inşallah Allah'ım herkese hayırlı iş kapıları açsın.1 temmuza kadar umudumi kaybetmistim demeyeyim de yani beklentinin sifirlamistim neredeyse.inanilmaz üzülüyorsun bir daha çalışmayacağım için.cunku su an başlayacağım bankanın başka bir bölgede bulunan şube müdürü benimle görüşmek bile istemedi çalışma hayatına 5 yıl ara verdiğim için:) aynı bölge cv mi yasadigim bölgeye yönlendirdi sevabına...onlar da hemen aradı:) görüşmeye çağırdı.mulakatin olduğu gün neredeyse alinacagim kesindi.su gibi aktı denir ya öyle.. :nazar:

Çok teşekkür ederim.aminnn inşallah Allah'ım herkese hayırlı iş kapıları açsın.1 temmuza kadar umudumi kaybetmistim demeyeyim de yani beklentinin sifirlamistim neredeyse.inanilmaz üzülüyorsun bir daha çalışmayacağım için.cunku su an başlayacağım bankanın başka bir bölgede bulunan şube müdürü benimle görüşmek bile istemedi çalışma hayatına 5 yıl ara verdiğim için:) aynı bölge cv mi yasadigim bölgeye yönlendirdi sevabına...onlar da hemen aradı:) görüşmeye çağırdı.mulakatin olduğu gün neredeyse alinacagim kesindi.su gibi aktı denir ya öyle.. :nazar:

Tabi ki de banka ordan alacağınız parayla çocuğunuzu istedşğiniz kreşe okula gönderirsiniz. Şöyle düşünün orayı seçtiniz ve kreş çok kötü içşnize sinmedi. Bu sefer düşük maaş alıp yüksek ücretli bir kreşe göndermek zorunda kalacaktınız. Bence insanın alternatifi olması her zaman iyidir.

C
Çok teşekkür ederim.kres +anaokul+ilkokul+ortaokul+lise+universite de yarı fiyata olunca o kafamı karistirmisti.
Bankada şartlar daha iyiymiş zaten maddi anlamda. O yüzden indirimli olmasa da karşılayabilecek ekonomik durumunuz olacak birnevi aynı hesaba gelmiş yani.ama bankada kariyer durumunuz varmış o yüzden içinizi ferahlatin doğru karar almışsınız:)

Bankada şartlar daha iyiymiş zaten maddi anlamda. O yüzden indirimli olmasa da karşılayabilecek ekonomik durumunuz olacak birnevi aynı hesaba gelmiş yani.ama bankada kariyer durumunuz varmış o yüzden içinizi ferahlatin doğru karar almışsınız:)
Çok teşekkür ederim:)
en doğru kararı vermişsiniz
Çok teşekkür ederim:)

Merhaba arkadaşlar...
Direk konuya gireyim.ben 5 sene önce 8 yıllık kariyerim olan bankadan ayrildim.uzun süren infertilite tedavilerim oldu.5 aşılama+2.tup bebek denememizde oğlum oldu 23 aylik.oglum 6 aylık olduğundan beri iş arıyor(d)um.surpriz bir şekilde başka bir bankada 5 yıl ara vermiş birine göre iyi sayılacak bir maaşa ise girdim temmuzun ilk haftası bir anda.5bin TL maas;özel sağlık sigortası; 150 TL bireysel emeklilik katkısı,300 TL yemek karti.1 ağustosta başla dediler bayram sonrasini rica ettim.ok dediler.bayramdan sonraki ilk iş günü iş basiyim Allah'ın izniyle.dune kadar sevincten çıldırıyorum bankacılık stresli iş ama işte işsizlikten kavruluyorken atladim kaçırmak istemedim.
Gelgelelim dun de Ocak ayında öğrenci işleri personelligi için görüşmeye gittigim bir özel üniversiteden farklı bir pozisyon (bölüm başkanı sekreterliği) için dönüş yaptılar.kariyer vaadi yok bankada verilenin yarısindan az ucret.tek artısi oğlum için uygun fiyatlı kreş ve o kampus icerisindeki özel okulda anaokulu ilkokul ortaokul lise üniversite dahil yarı fiyata okuyabileceği olmasi..
1 gün karar vermek için müsade istedim.o kadar zor bi karar oldu ki benim için.cok zor ve stresli olduğunu bildiğim halde bankanın imkanları daha iyi olduğu ve kariyer yolu açık olduğu için bankayı seçtim eşimle ortak kararımız.icimse bir okuz oturdu acaba yanlış bir karar mı verdim.goruslerinizi bekliyorum sevgilerimle
Kesinlikle banka... Ne malum univ iste devam edecegin, bankanin da zaten olanaklari cok iyi

Çocuk o üniversitenin kreşine gidip anasıfı,ilkokulu,lisesi,üniversitesinde okuyacak diye kariyerinizi ve 2 katı alacağınız parayı neden helak edesiniz.

Zamanın ne getireceği belli olmaz farklı bir şehire taşınsanız o bankanın şubesine gitme olasılığınız varken özel üniversitede bu olasılık çok zor.

Kreş her yerde paraya bakar.

Okul işi için çok ama çok erken şimdiden çocuğun 10-15 yıl sonrasını düşünmeyin

Su akar yolunu bulur . Belli mi olur belki Türkiye'nin en iyi üniversitesini kazanacak.Ve haklı olarak orda okuyacak. :)

Hayırlısı olsun hakkınızda.

Çocuk o üniversitenin kreşine gidip anasıfı,ilkokulu,lisesi,üniversitesinde okuyacak diye kariyerinizi ve 2 katı alacağınız parayı neden helak edesiniz.

Zamanın ne getireceği belli olmaz farklı bir şehire taşınsanız o bankanın şubesine gitme olasılığınız varken özel üniversitede bu olasılık çok zor.

Kreş her yerde paraya bakar.

Okul işi için çok ama çok erken şimdiden çocuğun 10-15 yıl sonrasını düşünmeyin

Su akar yolunu bulur . Belli mi olur belki Türkiye'nin en iyi üniversitesini kazanacak.Ve haklı olarak orda okuyacak. :)

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz.icin hayırlısı olsun

Hayırlı olsun..zaten tecrübeniz de varmış, umarım denildiği gibi çok stresli geçmez..

Hayırlı olsun..zaten tecrübeniz de varmış, umarım denildiği gibi çok stresli geçmez..
Stresli bir iş bilinen birşey bu...emeksiz yemek olmuyor malesef.ucreti belirleyen kriterler yetkinlik aldığınız risk katlandığıniz stres...çok teşekkür ederim

Back
X