Az verip baktirma çok verip şaşırtma Allah'ım.yanlış bir karar vermemiş olmayi diliyorum.

Facebook kullanıyorsanı paramedya -bankacılık ve finans grubuna bu soruyu sorun bence ,
Ben eski bankacıyım tercih etmezdim ,
Çok uzun süren bir işsizlik dönemim oldu elime iş geçince arkami donemedim.issizligin uzun vadede maddi manevi maliyeti yuksek.bankaya imzalar atıldı başlayacağım tarih belli oldu.evet ben de iş bulabilseydim mesela bu bahsettigim üniversite mülakatta 7 ay sonra dönüş yapmasaydı daha farklı olabilirdi.boyle gelişti içime de öküz oturmadi değil ama tek dileğim Allah pişman etmesin

maaşımı bankadan çekmek zorunda kalmasam bankayla falan hiç işimiz olmaz galiba...olmamalı da. Bile bile insanları faize davet eden, faiz alıp veren, Faizle kazancın olduğu bir ortamdan mümkün oldukça uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. Benim düşüncem böyle. Siz kararınızı vermişsiniz zaten. Kazancınız hayır getirsin ailenize ve çocuğunuza inşallah :)
Valla faizsiz katılım bankaciligina da başvurdum ama almadilar.cok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar...
Direk konuya gireyim.ben 5 sene önce 8 yıllık kariyerim olan bankadan ayrildim.uzun süren infertilite tedavilerim oldu.5 aşılama+2.tup bebek denememizde oğlum oldu 23 aylik.oglum 6 aylık olduğundan beri iş arıyor(d)um.surpriz bir şekilde başka bir bankada 5 yıl ara vermiş birine göre iyi sayılacak bir maaşa ise girdim temmuzun ilk haftası bir anda.5bin TL maas;özel sağlık sigortası; 150 TL bireysel emeklilik katkısı,300 TL yemek karti.1 ağustosta başla dediler bayram sonrasini rica ettim.ok dediler.bayramdan sonraki ilk iş günü iş basiyim Allah'ın izniyle.dune kadar sevincten çıldırıyorum bankacılık stresli iş ama işte işsizlikten kavruluyorken atladim kaçırmak istemedim.
Gelgelelim dun de Ocak ayında öğrenci işleri personelligi için görüşmeye gittigim bir özel üniversiteden farklı bir pozisyon (bölüm başkanı sekreterliği) için dönüş yaptılar.kariyer vaadi yok bankada verilenin yarısindan az ucret.tek artısi oğlum için uygun fiyatlı kreş ve o kampus icerisindeki özel okulda anaokulu ilkokul ortaokul lise üniversite dahil yarı fiyata okuyabileceği olmasi..
1 gün karar vermek için müsade istedim.o kadar zor bi karar oldu ki benim için.cok zor ve stresli olduğunu bildiğim halde bankanın imkanları daha iyi olduğu ve kariyer yolu açık olduğu için bankayı seçtim eşimle ortak kararımız.icimse bir okuz oturdu acaba yanlış bir karar mı verdim.goruslerinizi bekliyorum sevgilerimle

bankacıyım ve çok zor stresli ve saatleri uzun bir meslek. maaşım iyi ama iş tatmini yok. ben öncelikle iş ratmini ve aile iş hayatı dengesine bakardım. kariyer kısmına gelince tamamen şans bugün haberim bile olmadan tayinim çıktı sonra baskalarininkini duydum yani ne diyeyim pek adaletli değildi ama yapacak bir şey yok.

bankacıyım ve çok zor stresli ve saatleri uzun bir meslek. maaşım iyi ama iş tatmini yok. ben öncelikle iş ratmini ve aile iş hayatı dengesine bakardım. kariyer kısmına gelince tamamen şans bugün haberim bile olmadan tayinim çıktı sonra baskalarininkini duydum yani ne diyeyim pek adaletli değildi ama yapacak bir şey yok.
Evet 8sene o cenderenin içindeydim.yeni deneyimleyecegim bir iş değil.inanin işsizlik de çok zor.bankaciliktan daha zor hem de...bir anda geri ceviremedim.cunku yana yana iş arıyordum.kurumsal çalışmaya Alişan insani patron şirketleri tatmin etmiyor.bankacinin bankadan çıkınca bir vasfı da olmuyor.en başından yanlis seçim bir meslek.ama 5 senedir de çalışmıyorum.ozel üniversiteden 7 aydir dönen olmayınca coktan umudumu kesmistim.bilsem arayacaklar hic bulaşmaz azıcık asim kaygisiz basım derdim.ben bankaya girdikten sonra aramalarinin pek anlamı olamadı içime dert olmaktan baska

Evet 8sene o cenderenin içindeydim.yeni deneyimleyecegim bir iş değil.inanin işsizlik de çok zor.bankaciliktan daha zor hem de...bir anda geri ceviremedim.cunku yana yana iş arıyordum.kurumsal çalışmaya Alişan insani patron şirketleri tatmin etmiyor.bankacinin bankadan çıkınca bir vasfı da olmuyor.en başından yanlis seçim bir meslek.ama 5 senedir de çalışmıyorum.ozel üniversiteden 7 aydir dönen olmayınca coktan umudumu kesmistim.bilsem arayacaklar hic bulaşmaz azıcık asim kaygisiz basım derdim.ben bankaya girdikten sonra aramalarinin pek anlamı olamadı içime dert olmaktan baska
sektör sıkıntılı aslında ama şimdi anladım işi kabul ettikten sonra dönmüşler demek ki böyle olması gerekiyormuş içiniz rahat olsun

Banka doğru karar. İçinize sinsin. Yeni işiniz hayırlı olsun.
Eğer kolej istiyorsanız. Özel okul için para biriktirmenizi yatırım yapmanızı öneririm. Yine gönderebilirsiniz.

sektör sıkıntılı aslında ama şimdi anladım işi kabul ettikten sonra dönmüşler demek ki böyle olması gerekiyormuş içiniz rahat olsun
Evet 2 temmuz mülakat 9 temmuz ise kabul edildim.13 temmuz gibi evraklarimi toplayıp imzalar atıldı.15agust iş başı benim istegim üzerine...1 agus ta baslatacaklardi..ve personel aramayı bıraktılar beni ise alinca.ozel universite de dün aradı:( ikinci bir görüşmeye davet etti Ocak ayindakinin üzerine sanırım bir de sekreterlik yapacağım hoca ile gorustureceklerdi.ha o görüşme olumsuz da olabilirdi.
Hep de hayırlısı diye dua ettim ama böyle oldu.cok teşekkür ederim

Kesinlikle banka oğlunuz büyüyene kadar o aradaki 2500 farkı ki kenara koysanız istediğiniz eğitimi bence sağlarsınız diye düşünüyorum ayrıca 5000 tl az para değil kenara koymasanız da olur ama siz koyun :D tutumlu olmak iyidir ben yapamıyorum siz yapın:D

Kesinlikle banka oğlunuz büyüyene kadar o aradaki 2500 farkı ki kenara koysanız istediğiniz eğitimi bence sağlarsınız diye düşünüyorum ayrıca 5000 tl az para değil kenara koymasanız da olur ama siz koyun :KK70: tutumlu olmak iyidir ben yapamıyorum siz yapın:KK70:
Ben tutumluyumdur biriktiririm😍allah saglikla huzurla yedirecegini versin inşallah...

universite sabanci,koc,bilkent degilse banka tabi ki. diger turlusu belki dusunulurdu ama dusunulecek bir sey bile yokmus. hayirli olsun.

Olanda hayır vardır.
Söz verip imza attıktan sonra vazgeçmek doğru olmazdı.
Benzeri bir durumu Haziran ayında yaşadım.
Bir anaokulu ile anlaştım,henüz sözleşme imzalanmamıştı ama el sıkıştık,
iki gün sonra başka bir özel okuldan,
bir nebze daha iyi şartlarda teklif geldi.
Hiç düşünmedim bile.
Ben de o okula 4 ay önce başvurmuştum.
Başka bir kurumla anlaştım,teşekkür ederim dedim.
Evvelki gün diğer kurumda,ciddi bir yönetim krizi yaşandığını ve hiç tahmin etmeyeceğim insanların sözleşmelerinin yenilenmediğini/iptal edildiğini öğrendim.
İyi ki niyetimi bozmamışım.
Size de işinizde başarılar diliyorum.

universite sabanci,koc,bilkent degilse banka tabi ki. diger turlusu belki dusunulurdu ama dusunulecek bir sey bile yokmus. hayirli olsun.
Üniversite o yazdığınız 3 ünden biri...üniversite eğitimi kusursuz ama.ilk orta lise yetersiz...nereden biliyorsam kampus şubesinde calismisligim var aynı universitenin..üniversiteden kazanacağım sadece egitim masrafinin indirimli olmayan kısmına gidecekti..maaş az olunca fazla okul seçeneği olmayacak kısır döngüsüne girecektim.cekimser kaldığım şeyler oldu.tabii ki bankacilik da tabiattaki en masum iş degil ama işte bir kere dönmüş olduk
Çok tesekkur ederim

Son düzenleme:
Olanda hayır vardır.
Söz verip imza attıktan sonra vazgeçmek doğru olmazdı.
Benzeri bir durumu Haziran ayında yaşadım.
Bir anaokulu ile anlaştım,henüz sözleşme imzalanmamıştı ama el sıkıştık,
iki gün sonra başka bir özel okuldan,
bir nebze daha iyi şartlarda teklif geldi.
Hiç düşünmedim bile.
Ben de o okula 4 ay önce başvurmuştum.
Başka bir kurumla anlaştım,teşekkür ederim dedim.
Evvelki gün diğer kurumda,ciddi bir yönetim krizi yaşandığını ve hiç tahmin etmeyeceğim insanların sözleşmelerinin yenilenmediğini/iptal edildiğini öğrendim.
İyi ki niyetimi bozmamışım.
Size de işinizde başarılar diliyorum.
Benim de gözlerim sizi arıyordu:) özelden yazacaktım görüşlerine önem verdiğim uyelerdensiniz.elimde olanı yolda bulduguma degisemedim ben de.daha sakin daha huzurlu geliri az olsun temiz olsun mantığındaydim hep...ama öyle bir iş teklifi de ben bankayla anlastiktan sonra geldi...inşallah bankada huzurlu mutlu olurum artık.
Çok teşekkür ederim gorusleriniz ve güzel dileğiniz için ..bu arada ogluma ankarada kreş arıyoruz:)

Banka doğru karar. İçinize sinsin. Yeni işiniz hayırlı olsun.
Eğer kolej istiyorsanız. Özel okul için para biriktirmenizi yatırım yapmanızı öneririm. Yine gönderebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim....özel okul bir şart değil benim için iyi egitilsin onemli olan o.okul çağına yakın iyi bir ogretmen araştırarak devlet okuluna da gönderebilirim.ona güzel bir gelecek hazırlamak amaç zaten...birikim de olursa ne ala

Adiniza cok sevindim hayirli olsun.Sadece bankacilik cok stresli degilki insanla ugrasilan her is yorucu ve stresli.Rabbim kolayliginida veriyor.Calistigim is cok stresli ve yillardir asgari ucrete calusiyorum isimi cok iyi yapmama ragmen hala durum degismedi insallah Rabbim benimde yuzumu guldurur hakettiğimiz maasa calisiriz.

Back
X