Az verip baktirma çok verip şaşırtma Allah'ım.yanlış bir karar vermemiş olmayi diliyorum.

Bence karariniz yerinde olmus hayirli olsun
Ama madem yari fiyata calismaya da razisiniz maasinizi 1000 1500 lira eksik hesaplayin ilk aydan yaparsaniz hemen adapte olursunuz cunku suan 0 demissiniz onu da altin doviz gibi ne isterseniz yatirim araci olarak kullanin ve unutun demeye geldim tercih sizin elbette bereketiniz bol olsun :)

Doğru olanı yapmışsınız bence. Özel sektörde her yerde sömürülüyoruz zaten banka ya da okul fark etmez. En azından daha fazla maddi karşılığını alırsınız. Ve oğlunuzun geleceği için yatırım yapabilirsiniz. Çünkü sanırım okulun maaş teklifi asgari ücretten hallice o parayla bir okulun indirimli halini karşılamak bile güç zaten :/

amcam özel bir bankada yıllarca müdürlük yaptı, şimdide genel müdürlüğe yükseliyor, gerçekten şartları çok çok iyi maddi konuda ama gel gelelim iş konusuna
*ikiz çocukları vardı yengemde hemşireydi ikisinde o kadar yoğun calısıyorduki çocukları bakıcı ellerinde büyüdü.
* yüksek bir mevkide olmasına rağmen akşam 10 dan önce kesinlikle gelemezdi evine hafta sonunda dahil çalışırdı
* gerçekten çok yoğun ve yorucu bir iş, aileyle hiç zaman geciremiyorsun tatil yok sürekli hesap kitap
* şuan amcamın emekliliğine az kaldı ama söylediği tek şey bankacılıktan kesinlikle uzak durun ( kardeşimde bankacılık okuyor)
* garantisi olmayan bir meslek ama yinede hiç yoktan iyidir gücünüz yettiği yere kadar calısrsınız başarılar dilerim

Merhaba arkadaşlar...
Direk konuya gireyim.ben 5 sene önce 8 yıllık kariyerim olan bankadan ayrildim.uzun süren infertilite tedavilerim oldu.5 aşılama+2.tup bebek denememizde oğlum oldu 23 aylik.oglum 6 aylık olduğundan beri iş arıyor(d)um.surpriz bir şekilde başka bir bankada 5 yıl ara vermiş birine göre iyi sayılacak bir maaşa ise girdim temmuzun ilk haftası bir anda.5bin TL maas;özel sağlık sigortası; 150 TL bireysel emeklilik katkısı,300 TL yemek karti.1 ağustosta başla dediler bayram sonrasini rica ettim.ok dediler.bayramdan sonraki ilk iş günü iş basiyim Allah'ın izniyle.dune kadar sevincten çıldırıyorum bankacılık stresli iş ama işte işsizlikten kavruluyorken atladim kaçırmak istemedim.
Gelgelelim dun de Ocak ayında öğrenci işleri personelligi için görüşmeye gittigim bir özel üniversiteden farklı bir pozisyon (bölüm başkanı sekreterliği) için dönüş yaptılar.kariyer vaadi yok bankada verilenin yarısindan az ucret.tek artısi oğlum için uygun fiyatlı kreş ve o kampus icerisindeki özel okulda anaokulu ilkokul ortaokul lise üniversite dahil yarı fiyata okuyabileceği olmasi..
1 gün karar vermek için müsade istedim.o kadar zor bi karar oldu ki benim için.cok zor ve stresli olduğunu bildiğim halde bankanın imkanları daha iyi olduğu ve kariyer yolu açık olduğu için bankayı seçtim eşimle ortak kararımız.icimse bir okuz oturdu acaba yanlış bir karar mı verdim.goruslerinizi bekliyorum sevgilerimle

Bence doğru karar. Üniversitedeki iş de stresli bana kalırsa.

Adiniza cok sevindim hayirli olsun.Sadece bankacilik cok stresli degilki insanla ugrasilan her is yorucu ve stresli.Rabbim kolayliginida veriyor.Calistigim is cok stresli ve yillardir asgari ucrete calusiyorum isimi cok iyi yapmama ragmen hala durum degismedi insallah Rabbim benimde yuzumu guldurur hakettiğimiz maasa calisiriz.
Çok teşekkür ederim...aminnn inşallah Sizin de yüzünüz gülsün.hayirli ve bol kazançlar versin Allah.

iş saati + haftasonu çolışma + işe gidiş dönüş saatine göre değişir
ama banka
dekanlıkta hepsi ayrı havalı

Kesinlikle banka daha cazip bende onu seçerdim, anı yaşamak lazım 10 sene sonrasını düşünürken bugünlerimizi harcamaya gerek yok..

Banka doğru bir seçim. Evet stresli olucaksınız ama maşallah kazancınızda iyi olucak..

özel üniversitenin garantisi yok bence de banka hakkınızda hayırlısı olsun.

iş saati + haftasonu çolışma + işe gidiş dönüş saatine göre değişir
ama banka
dekanlıkta hepsi ayrı havalı
Aslında eve varış saati ikisinde aynı.banka 9 da başlıyor üniversite 8bucukta...banka 6da bitiyor üniversite 5bucukta..banka daha stresli tabii bu bilinen birşey...üniversiteye servisle gideceğim bankaya araba kullanana kadar taksiyle.. yakın mesafe ama evimden toplu taşıma ile 2 vesait gidiş dönüş ve meşakkatli,masraf taksiye denk neredeyse.ama araba da kullanmak için bir fırsat olacak benim için...yıllardır ihmal ettim eşim sağolsun o da hep köstek oldu.

Banka tabi ki, hayırlı olsun🤗
Rabbim tüm iş arayanlara da hayırlı rızık kapıları açsın🌸
Çok teşekkür ederim.aminnn inşallah Allah'ım herkese hayırlı iş kapıları açsın.1 temmuza kadar umudumi kaybetmistim demeyeyim de yani beklentinin sifirlamistim neredeyse.inanilmaz üzülüyorsun bir daha çalışmayacağım için.cunku su an başlayacağım bankanın başka bir bölgede bulunan şube müdürü benimle görüşmek bile istemedi çalışma hayatına 5 yıl ara verdiğim için:) aynı bölge cv mi yasadigim bölgeye yönlendirdi sevabına...onlar da hemen aradı:) görüşmeye çağırdı.mulakatin olduğu gün neredeyse alinacagim kesindi.su gibi aktı denir ya öyle.. :nazar:

Back
X