az yemeyi öğreniyorum galiba kızlar..

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
30 yaşında 1 çocuk annesiyim.çalışıyorum.doğumdan sonra 60 kiloyu geçmezken son 2 yılda(işyeri değişikliğim sebebiyle)7 bucuk kilo aldım.ara ara spor yapıyordum ama bir türlü az yiyemiyordum.en fazla 1 hafta dayanıyordum.ama sonra bir karar aldım zayıflayacaktım.cevremde dogum yapmıs incecik dal gibi kadınlar vardı bende öyle olabilirdim.yeniden 36-38 beden olmak istiyordum.11 eylülde karar verdim incelecektim ve sağlıklı beslenecektim.daha cok hareket edecektim.ve 9 gündür gerçekten başardıgımı hissediyorum.kimileri için belki kısa bir süre ama benim için önemli bir süre.çünkü insanlara yemek konusunda "hayır" demeyi öğrendim.uzun zamandır hissetmediğim mide guruldamalarını hissetmeye başladım.

akşam 7 den sonra kesinlikle su , şekersiz çay ve kahve dısında kesinlikle bir şey yemiyorum.canım kalorili bir şeyi çok isterse eskiden tümünü yerken artık sadece minicik bir parça alıyorum. günde en az 30 dakika yürüyorm.midem,bagırsaklarım cok rahat.şişkinliğim yok.
günde 2 dilimden fazla ekmek yemiyorum.en az 2 lt su içiyorum.10 bardak açık çay içiyorum şekersiz.içerisinde un olan suni şeker olan birseyler tüketmemeye özen gösteriyorum.işyerinde börek filan cıkınca sadece yarım porsiyon alıyorum.makarnayı eskıden bi dolu tabak yerken 3-4 kaşık yiyorum.pilavı 2 kaşıktan fazla yemiyorum.gereksiz yere meyve tüketmiyorum meyve hakkımı ara öğün olarak kullanıyorum.anlayacağınız kızlar sağlıklı besleniyorum.2 günde bir mutlaka et yiyorum,her gün mutlaka sebze yiyorum.kahvaltımı tam anlamıyla ve bol salatalı yapıyorum.

sonuc su:
11 eylül kilo:67,8
20 eylül kilo:64,6

bu benim için güzel bir sonuc.burası benim başlıgım olsun istedim.eşim sehır dısında 1 ay sonra geldıgınde beni farklı görsün istiyorum.artık hep sağlıklı beslenmek istiyorum.

bugünkü menümüde yazayım:

sabah:
1 dilim kızarmıs ekmek
2 haşlanmıs yumurta
2 badem salatalık 1 parça kuru incir pestili
çay

arada: 4 kuru kayısı

öğle:lorlu semizotu yemegi
1 dilim ekmek
çay

akşam:4 adet taze erik
küçük 1 salkım üzüm
bir kase yağsız yeşillik salatası

artık bu satten sonra çay içerim,türk kahvesi istiyor canım belki kahve içerim şekersiz..

desteklerinizi bekliyorum.herkese iyi incelmeler

çok bi kilo yok vermeniz gereken,böyle yemeye devam ederseniz kesin başarırsınız bence.
hayırlı olsun günlüğünüz

çok tesekkur ederim.cok asırı kılolarım yok ama kocaman bir göbeğim var bu beni rahatsız ediyor.umarım başarırım.

çok tesekkur ederim.cok asırı kılolarım yok ama kocaman bir göbeğim var bu beni rahatsız ediyor.umarım başarırım.

amaaan o göbek 50 kiloluk kızlardada var boşver,çağımızın illeti göbekhem çocuk yapmışız olsun okadar

şaka bi yana bende nefret ediyorum göbeğimden ama kilo verdikçe gidiyolar.istediğin kiloya düştünmü göbek falan kalmaz.

günaydın herkese..

sabah sabah uyanır uyanmaz turşu yaptım 3 kavanoz:) nasıl yiyeceksem onları.arkadaşlarıma hediye ederim belki:)

işte kahvaltım:

1 haş.yumurta
1 dilim tam tahıllı kızarmıs ekmek
1 salatalık
yarım domates
incir pestili bir parça
1 çay kaşığı böğürtlen reçeli,(koruyucusuz ev yapımı:)
henüz çayımı içmedim az sonra içeceğim.
1 bucuk saat ev işi yaptım.oldukca ter attım.akşam yürüyüşe gitmeyi düşünüyuorum.
öğleden sonra haşlanmış ekşilenmiş sarımsaklı lahana yemeyi düşünüyorum bakalım kısmet:)

hemen aktarıyorum:

sabah:
1 yumurtayla hazırlanmıs sucuklu yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 kaşık bal
7-8 tane çiğ badem
1 dilim tam tah.ekmek

ara:1 avuç taze antepfıstığı

ikindi:etli kuru fasulye(küçük tabak)
3-4 kaşık bulgur pilavı(az yağ ile pişirdim)
4 taze erik

artık bu satten sonra yemem:)

kızlar kiloların yavaş yavaş gittiğini görmek müthiş

sabah yediklerim
peynirli,maydozolu,çörekotlu fırında ekmek(2 dilim)
çay
domates,salatalık
1çay kaşığı bal

öğle:yeşil mercimek yemeği

akşam semizotu yemeği 5 kaşık
2 kaşık yağlı yoğurt

yemekten sonra 2 taze erik
bir miktar kaju fıstığı:)
1 çatal kadayıf.

bugün kahvaltı yapamadım.sadece tam tahıllı undan yapılmış haşhaşlı ekmekten 2 lokma yedim ve bol çay içtim,boğazım ağrıyor çünkü

öğle:
2 kase ezogelin çorba bol limonlu
2 galeta çubuk

akşam 1 buçuk muz

rahatsızlığımdan dolayı çok birşey yiyemiyorum.

selam..:)
bugün az biraz daha iyiyim.

sabah: bir haşlanmış yumurta ve bir avuç fesleğenli kraker .papatya çayı

öğle:domates,peynir,salatalık,1 dilim ekmek çay

akşam: yoğurtlu haşlanmış erişte,1 mandalina

bugün bu kadar..kilolarım gitmeye devam etseydi süper olacaktı.galiba hareket etmem gerek.

merhabalar

beslenme tarzınızı çok beğendim

böyle devam ederseniz ve biraz da spor eklerseniz gerçekten başarılı olursunuz

ben de sizin gibi yapıyorum ara sıra gelip yazarım

merhabalar

beslenme tarzınızı çok beğendim

böyle devam ederseniz ve biraz da spor eklerseniz gerçekten başarılı olursunuz

ben de sizin gibi yapıyorum ara sıra gelip yazarım

bu şekilde hem sağlıklı beslenmiş oluyorum hemde hiç aç kalmıyorum.
bugün birazcık kaçırdım.ancak regl dönemimin yakın olmasına bağlıyorum bu durumu.

sabah:1 haşlanmış yumurta,az peynir,1 galeta
öğle:etli bezelye yemeği,yarım peynirli börek,hoşaf
ikindi:1 domates,1 salatalık
akşam:3 kaşık supangle,1 haşlanmış tavuk budu,semizotu salatası,1 avuç taze antep fıstığı(

pişmanım

selam

bugün bi arkadaşımdaydım.bana zayıflamışsın dedi..MUTLUYUM:)

sabah:
tam tahıllı ekmekle yapılmış karışık tost
1 kaşık bal

öğle:yoğurtlu buğday çorbası 1 kase
3-4 kuru kayısı

ikindi:kısır(yarım tabak)
1 kase yoğurt
domates,salatalık
1 kase kavrulmamıs antep fıstıgı
şekersiz çay

selam kızlar.ben burda kendi çapımda eğlenmeye devam ediyorum..tavsiyelerinize hep açığım haberiniz ola:)gelelim bu güzel pazar gününe:)

sabah:2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates
1 kaşık bal

öğle:aşurelik buğday pilavı tavuklu 1 tabağın yarısı kadar
domatesli,limonlu semizotu salatası
1 dilim tam tah.ekmek

arada:2 fincan sütsüz,şekersiz kahve
2 küçük truff çikolata
akşam:saat 5 gibi

6 adet inegöl köfte
2 adet patates kızartması
marul salatası
ayran
yarım mandalina
akşam 8 den sonra 5 bardak şekersiz türk çayı:))

bu kadar kızlar.spor yapamıyorum su sıralar ancak evde ip atlıyorum.ilk gün 50 idi şimdi 80-90 yapıyorum
yarın 100 kez yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı.gerçekten ip atlamak çok yoruyor.umarım kilolarımıda götürür

menün biraz kaçamaklı olmuş ama pazar günü her zaman kaçamak olur sorun etme :)

ayrıca ip atlamak çok faydalıymış bence kesinlikle devam etmelisin

menün biraz kaçamaklı olmuş ama pazar günü her zaman kaçamak olur sorun etme :)

ayrıca ip atlamak çok faydalıymış bence kesinlikle devam etmelisin

evet dün az biraz kaçamak oldu:)

bugünü aktarıyorum hemen:)

sabah:antep kahkesi 2 adet:) ne oldugunu bilenler bilirler ama bir tür çörek.zeytinyağı ve süt ile yoğuruluyor.içerisine keten tohumu,ceviz,çörekotu,rezene tohumu,pekmez koyularak hazırlanıyor.kabartma tozu vs. yok. hamurişi gibi gözüksede gerçekten besleyici

öğle: 1 adet lokum
yeşil mercimekli bulgur pilavı 4 kaşık
2 bardak ayran

akşam:marul salatası yağsız.
5 adet ızgarada kuru köfte(koyun kıyması kullandım az yağlı)
yarım dilim tam tah. ekmek.
1 tane cicibebe bisküvisi(bunu neden yedim bilemiyorum:)

az sonra kalkıp ip atlayacagım,dans edeceğim,dal gibi incecik olacağım inşallah..

Son düzenleme:
Diyet yapalı 4 ay oldu 2 ay oldukça sıkı bir diyet yaptım şimdi son 2 aydır sadece kaldığım kilodayım. 2 ayda 12 kilo verdim. Tek yaptığım sağlam bir kahvaltı akşam altıda çok hafif bir yemek.. Ekmek şeker tuz yok. Hepsi bu. Bu kadar basit diyet listelerine falan gerek yok.

kesinlikle öyle.diyet işleri bozuyor beni.eskiden ne yiyorsam yarısını yiyorum.hamurişi,hazır gıda tüketmemeye özen gösteriyorum.bazen kaçamak oluyor tabi.ama böyle giderse gerçekten iyi.11 eylülden beri 4.2 kilo gitmiş bile.

bu arada sabah:
1 domates
3 dilim peynir
2 küçük galeta yedim
3 bardak çay içtim

öğleatlıcan yemeği
1 dilim ekmek
1 salatalık turşusu
3 bardak çay

1 bucuk lt su içmişim su ana kadar:)akşam kısmet artık allah ne verdiyse yicez:)

tebrik ediyorum, çok iyi gidiyosun. sakın bozma. eşin geldiğinde şok olacak. söylemedin di mi kilo verdiğini:)

akşamları hafif yemek bence de işin sırrı. aç yatmayı başarabilirsek kilo da veririz. bir de çok az yediğim dönemlerde benim de kilo vermem duruyo. vücut korumaya alıyo sanırım kendini. böyle dönemlerde yağsız karbonhidrat yemeli diye okumuştum bi yerde. protein de gayet iyi bir seçenek her ne kadar ben yiyemesem de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…