az yumurtayla basarıııı

betonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
64
1
86
48
Hatay
arkadaşlar az yumurtayla tüp bebekte basarılı olanlar yazın lütfen.bide denme sayınızı yazarsanız sevinirim

arkadaşlar az yumurtayla tüp bebekte basarılı olanlar yazın lütfen.bide denme sayınızı yazarsanız sevinirim
Aynı konu başlığıyla açtığın diğer sayfaya cevap yazmıştım ve bende sana birşey sormuştum ama sen cevap vermeden yeni başlık açmışsın. Sanırım görmedin.

az kavramı göreceli biraz .. 20-30-40 yumurta üreten kadın için 10 yumurta çok az olabilirken kimine göre 10un altı azdır . ama şunu söyleyeyim böyle hastalarda uygulaan Famara protokolü çok başarılı . bu protokolü her merkez uygulamıyor , başarıyla uygulayan bir kaç merkez ve dr. var .. bu protokolün uygulandığı , hatta erken yumurta yetmezliği tanısı konulmuş en az 2 kişi biliyorum ikizlerini kucağına alan . birinin 2 embryosu tuttu , diğerininse sadece 1 embryosu olmuştu , tuttu ve o da 2ye bölündü , sanırım ikizleri 3-4 yaş civarında ..
İnşallah siz de mucizelerinizi koklarsınız en yakın zamanda .. umudunuz hep olsun ...

canım onemlı olan cok yumurta olması degıl kalıtelı yumurta olması 20 tane de olsa en fazla 3 4 tane transfer edılıyor bence sayıyı kafana takma

canım benim 9 yumurtam toplanmıştı 5 emriyo oldu 2 si taranver yapıldı ilk denemeydi mikro enjeksiyon ve şimdi 7 hafta 4 günlük hamileyim

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum fsh çok yüksek bende tüp bebek için iğnelere başladık benim gibi olup 1. denemesinde hamile kalan var mı?

hihoyyytarkadaşar bendede yumurta azlıgı var iki defa yaptırdım olmadı birincisinde 4 tane yumurtam oldu ikisini tıransfer yaptılar ikinci defa yaptırdıgımda üç tane yumurta topladılar 1 tanesini transfer yaptılar yine olmadı rabbim üçüncüde sevindirir inşalah hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum fsh çok yüksek bende tüp bebek için iğnelere başladık benim gibi olup 1. denemesinde hamile kalan var mı?

hayatım bukonuda site içinde hem bir anket var hemde açolmış başka ir başlık var ordan bakabilirsin:içelim:

benim fsh 14-15 arası şuan başladık tüp bebeğe iğnelerini kullanıyorum doktor şansın düşük ama yinede denemeliyiz dedi ve bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…