• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az yumurtayla tüp bebek

betonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
64
1
86
47
Hatay
arkadaşlar az sayıda yumurtası olupta tüp bebekte basarılı olanlar varsa hikayenizi bekliyorummm.

benim ilk denememde 9 yumurtam olmuştu çok kaliteli 3 embriyo transfer edildi ama sonuç negatifti. şu anda ultrasonda 5 yumurtam görünüyo.dr istersen iptal edelim 2 ay sonra daha çok yumurta elde etmeye çalışırız dedi ama ben iptal etmedim. bu hafta yumurta toplama işlemi yapılacak büyük ihtimal. allah vermek isterse tek yumurta ile bile hamile kalırız istemezse 20 yumurtan olsa bile olmaz. sonuçta normal yolla olan gebelikte 1 yumurta döllenip bebek oluyo o yüzden bence moralimizi yüksek tutup sabretmeliyiz. allahım inşallah herkese sağlıklı bebekler verir...

Canım benim 4 yumurtam toplandı. Bunlardan 3'ü döllendi ama ancak ikisi transfer aşamasına geldi ve transfer edildi. Şükürler olsun ki sonuç pozitif oldu. Şu an 4,5 aylık hamileyim. Darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah.

dogru söylüyosun allahım isterse olur.benim bir arkadasım vardı.tüp bebek yaptırdık bırlıkte.benim 6 arkadastan ise sadece 2 yumurta toplandı.o hamile kaldı ben ise olamadım.hersey sans kader.allahım her istegene versiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ay çok sevindimmm.ilk denemendemi oldu.3 defa denedim tüp bebek 4üncüsünü yaptıracam ama çok korkuyorum.biliyorum pes etmemeliyim.

Bu üçüncü denemeydi. İlk iki denemede sadece 2 yumurtam oluştuğu için doktorum aşılama önerdi. Aslında üçüncü denememde ultrasonda 5 folikül görünüyordu ama toplanınca birinin boş olduğu anlaşıldı. Tedavilerinde senin kaç yumurtan oldu? Eğer kist sorunun yoksa tedaviden önce benim gibi en az 3 ay DHEA kullanmanı tavsiye ederim. DHEA yumurta sayısını arttırdığı gibi oluşan embriyonun kalitesini de arttırıyor. Eşim yabancı sitelerden çok okudu araştırdı bu DHEA'yı. Doktorumuzun da bilgisi dahilinde kullandık tabi.

Son düzenleme:
ben iki defa yaptırdım olmadı doktor dhea yazmıştı aldım kullanmadım doktorun kimdi benim doktorum yurofertilin doktorudu fuat aksoy benim yumurtam 4taneydi 2tanesini transfer yapmışlardı ikinci yaptırdımızda üçtane yumurtam oluşmuştu 1tanesini transfer yaptılar ikinciyi konukoglunda yaptırdım üçüncüyü devlet karşılıyormu rabbim seni sevindirmiş inşallah bizleride sevindirir rabbim

benim 8 yumurtam toplandı .4 tanesi döllendi 3 tane transfer edildi. sonuç pozitif şuanda hamileyim.önemli olan yumurtanın kaliteli olması.

meraba,kavakyelleri bende sankoda tüp bebek tedavisi gördüm 9 yumurtam alındı 3 transfer edilecekti rahim ağzı dar olduğu için 4 transfer ettiler,dün öğrendim biri tutmuş fakat kan değerim biraz düşük yarın bidaha ölçtürcem,10gün sonrada inş. durumunu öğrencez bebeğin,rabbim sana ve tüm isteyenlere versin ve kucağımıza almayı nasip etsin inş.

:emir_bebek:meraba rananurr kan degerin düşükse şirin ye pekmez şirin yersen kan degerin düşmez inşallah salıklı hayırlı bebegini kucagına almayı nasip eder rabbim inşallah rabbim isteyenlerin hepsini sevindirir kendine iyi bak canım

Canım ben de çok az yumurtayla hamile kaldım.Toplam 6 yumurtam vardı, 5 inde döllenme oldu. Ben çok umutsuzdum ama şuan da 7 aylık hamileyim. Canım kimseyle kıyaslama kendini herkesin vücudu farklıdır.Az yumurtan olabilir ama kaliteli olur. Unutma bebiş için 1 tek sperm ve 1 yumurta yeterli.Yeterki Rabbim istesin.Hep pozitif düşün.İnşallah bebişini yeni yılda kucaklarsın canım.a.s.

Canım benim 5 yumurtam oluştu birini toplama işlemine giderken geç kaldık 9.5 ta yapılacaktı 10 da ordaydım ve merdivenleri çıkarken gitti anladım 4 yumuta toplandı 3 ü döllendi ve 1 i tuttu.şimdi 5 aylk hamileyim.Toplama işlemine zamanında gitmekte önemli çünkü benimle geç kalan diğer arkadaşın hepsi düşmüştü.Birde rahat ol vene olursa olsun doktoruna güven.a.s.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. benimde yumurta rezervim azalmış bunu fsh hormonuna bakarak söyledi doktor. tutkun ve mehlika arkadaşlar sizlerin yumurta rezerviniz ve fsh hormonunuz nasıldı?

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. benimde yumurta rezervim azalmış bunu fsh hormonuna bakarak söyledi doktor. tutkun ve mehlika arkadaşlar sizlerin yumurta rezerviniz ve fsh hormonunuz nasıldı?

Yumurta rezervim azdı fsh hormonum yüksek sayılırdı.Bizde eş faktörüde vardı.Yani iki tarafta negatiftik ve kan uyuşmazlığımız da vardı.

benimde rezervimde azalma var ilk denemede 5 ikinci denemede 4 yumurta çıktı 4 yumurtanın 2 side boştu benim anlamadığım fsh 6 yani normal nasıl böyle bir şey olabiliyor dr açıklama yapamıyor bakalım 3. denicem bu kez nasıl olcak her şeyin hayırlısı artık

benim de 7 yumurta toplanmıştı 6sı döllendi. 4 tanesi çok iyiydi banada 3 tane koydular ve şu an bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum

benimde 7 yumurtam toplandı 5 i dölendi sadece bi tanesi gelişti salı günü test olcam

Bu üçüncü denemeydi. İlk iki denemede sadece 2 yumurtam oluştuğu için doktorum aşılama önerdi. Aslında üçüncü denememde ultrasonda 5 folikül görünüyordu ama toplanınca birinin boş olduğu anlaşıldı. Tedavilerinde senin kaç yumurtan oldu? Eğer kist sorunun yoksa tedaviden önce benim gibi en az 3 ay DHEA kullanmanı tavsiye ederim. DHEA yumurta sayısını arttırdığı gibi oluşan embriyonun kalitesini de arttırıyor. Eşim yabancı sitelerden çok okudu araştırdı bu DHEA'yı. Doktorumuzun da bilgisi dahilinde kullandık tabi.

ben 3 kez tüp bebek denedim olmadı ilkinde 6,2.sinde 4,3.üncüsünde yine 6 yumurta toplantı 1 tanesi gelişti.bende yumurtalar kaliteli olmuyor ve ayrıca bende çikolata kisti var.kisti olanlar bu önerdiğin ilacı kullanamazmı canım birde her eczanede satılıyormu bu ilaç

Canım ben de çok az yumurtayla hamile kaldım.Toplam 6 yumurtam vardı, 5 inde döllenme oldu. Ben çok umutsuzdum ama şuan da 7 aylık hamileyim. Canım kimseyle kıyaslama kendini herkesin vücudu farklıdır.Az yumurtan olabilir ama kaliteli olur. Unutma bebiş için 1 tek sperm ve 1 yumurta yeterli.Yeterki Rabbim istesin.Hep pozitif düşün.İnşallah bebişini yeni yılda kucaklarsın canım.a.s.

canım benim senin adına çok sevindim.bendeki problem yumurtalarımın kaliteli olmayışı yeterli düzeyde 5-6 yumurta oluyo ama kalitesiz ne yapacam bilmiyorum .teşekkürler arkadaşım 3 ay sonra bebegini saglıkla alırsın inşallah.....

Canım benim 5 yumurtam oluştu birini toplama işlemine giderken geç kaldık 9.5 ta yapılacaktı 10 da ordaydım ve merdivenleri çıkarken gitti anladım 4 yumuta toplandı 3 ü döllendi ve 1 i tuttu.şimdi 5 aylk hamileyim.Toplama işlemine zamanında gitmekte önemli çünkü benimle geç kalan diğer arkadaşın hepsi düşmüştü.Birde rahat ol vene olursa olsun doktoruna güven.a.s.a.s.a.s.

öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım.benim 4 üncü denemem olacak senin kaçtı.allah tamamına erdirsin tüm dualarım seninle.bende yumurta kalitesi iyi değil ondan olmuyor

Back
X