Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok sevindimmm.ilk denemendemi oldu.3 defa denedim tüp bebek 4üncüsünü yaptıracam ama çok korkuyorum.biliyorum pes etmemeliyim.
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. benimde yumurta rezervim azalmış bunu fsh hormonuna bakarak söyledi doktor. tutkun ve mehlika arkadaşlar sizlerin yumurta rezerviniz ve fsh hormonunuz nasıldı?
Bu üçüncü denemeydi. İlk iki denemede sadece 2 yumurtam oluştuğu için doktorum aşılama önerdi. Aslında üçüncü denememde ultrasonda 5 folikül görünüyordu ama toplanınca birinin boş olduğu anlaşıldı. Tedavilerinde senin kaç yumurtan oldu? Eğer kist sorunun yoksa tedaviden önce benim gibi en az 3 ay DHEA kullanmanı tavsiye ederim. DHEA yumurta sayısını arttırdığı gibi oluşan embriyonun kalitesini de arttırıyor. Eşim yabancı sitelerden çok okudu araştırdı bu DHEA'yı. Doktorumuzun da bilgisi dahilinde kullandık tabi.
Canım ben de çok az yumurtayla hamile kaldım.Toplam 6 yumurtam vardı, 5 inde döllenme oldu. Ben çok umutsuzdum ama şuan da 7 aylık hamileyim. Canım kimseyle kıyaslama kendini herkesin vücudu farklıdır.Az yumurtan olabilir ama kaliteli olur. Unutma bebiş için 1 tek sperm ve 1 yumurta yeterli.Yeterki Rabbim istesin.Hep pozitif düşün.İnşallah bebişini yeni yılda kucaklarsın canım.a.s.
Canım benim 5 yumurtam oluştu birini toplama işlemine giderken geç kaldık 9.5 ta yapılacaktı 10 da ordaydım ve merdivenleri çıkarken gitti anladım 4 yumuta toplandı 3 ü döllendi ve 1 i tuttu.şimdi 5 aylk hamileyim.Toplama işlemine zamanında gitmekte önemli çünkü benimle geç kalan diğer arkadaşın hepsi düşmüştü.Birde rahat ol vene olursa olsun doktoruna güven.a.s.a.s.a.s.