"az yüzün gülsün ya!"

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Dert değil belki ama,yanımda paylaşacak kimse olmadığı için de burada paylaşıp biraz rahatlamak istedim.Dün hastaydım benimkiyle akşam görüşemiycez galiba dedik öğleden sonra telefonu kapandı şarjı bitti eve geldi beni hiç aramamışsın dedi.ben de o ara kendime gelmiştim de iş çıkışı görüşürüz diye hazırlanmaya başlamıştım.kapalıydı tlfun dedim aman bee şaka yaptım dedi.ben bi yandan aynada meşgulum tabi kendimle,bugün naptın dedi evdemiydin dedi.evdeydim dedim.hep evdemiydin???sinirli hasta olduğumu unuttun galiba dedim.artk sinirlenmeye başladım o an,,bi yandan adetliyim onun gerginliği var bende,,ben aynada yine kendimle meşgul olduğum için çok seri cvp veremiyorum tabi sormuyo da akşam görüşücezmi diye,biraz sonra "az yüzün gülsün ya" demesiyle benim şalterler attı.tlfda somurtuyormuşum soğuk konuşuyormuşum ağır konuşuyormuşum bunu daha önce ifade etmişti.yanındaki halimle tlfdaki halim başkaymış.evde çok rahat konuşamıyorum haliyle ailem var yalnız değilimki.ama yanında gayet de gülüyo yüzüm.hep iyi niyetli olmaya yakın durmaya çalışıyorum sarılıyorum seviyorum.uzak duramıyorumki zaten.az yüzün gülsün demesi gücüme gitti bişey diyomusun dedim tlfu kapattım.aradı cvp vermedim.konuşmak istemiyorum msj attım.bugün ses seda zaten yok.ne söylediğinin farkında bile değil.kendiisi de çok neşeli durmuyor ama ben bunu vuramıyorum yüzüne ayrıyeten tlfda sesimi konuşmamı beğenmeyen tek kişi kendisi çıktı.ben her akşam 10buçukta eve geliyorum küçük bi şehirdeyim babamdan saatler sonra giriyorum eve bu bile benim için bi fedakarlıktır.bişey dediğim zaman sen köyden bi kız değilsin falan filan diyo.aklıma geldikçe söylediği sinirlerim bozuluyo ağlıyorum.beni başka biriyle kıyasladığını düşünüyorum.birden bu kadar soğuk bi konuşma ve böyle tepkiler başka türlü anlam veremiyorum.dün benim için önemli bir gündü.güzel başladı kötü bitti nefret ediyorum bu erkeklerin sivri dilinden şişirilmiş özgüvenlerinden bi kıyaslama falan yapmış olabilirmi ne dersiniz beğenmiyosan gülen birini bul diycem

Son düzenleme:
canım telefonda böyle anlaşmazlıklar olabiliyo bazen..
yanında ve telefonda aynı şeyi söylesen bile telefonda yanlış anlama oranlarıyüksek malesef:)
bence buluşunca herşey düzelir..fazla hassas davranmışsın adetlisin ondan sanırım:76:

bilmiyorum ya ben hazırlanıyorum çıkıcaz diye o bana yüzün gülsün diyor beklemediğim bi anda.çok dolduruşa gelen biri acaba diyorum kıyaslama falan mı yaptı kendince aklıma geldikçe bozuluyorum

bende bazen soğuk konuşuyorum senin düşünkülerin benimde aklıma gelio
sonuçta bu erkek milleti cilveyi sever
kikir kikir olmayı severler yalnızken falan tabi bazıları
süreklide kikirdeyemiyoki insan yaa :)

Son düzenleme:
bilmiyorum ya ben hazırlanıyorum çıkıcaz diye o bana yüzün gülsün diyor beklemediğim bi anda.çok dolduruşa gelen biri acaba diyorum kıyaslama falan mı yaptı kendince aklıma geldikçe bozuluyorum

anlattığın kadarıyla kıyaslama yapılıcak bi durum yok ki canım için rahat olsun bence

bende bazen soğuk konuşuyorum senin düşünkülerin benimde aklıma gelio
sonuçta bu erkek milleti cilveyi sever
kikir kikir olmayı severler yalnızken falan tabi bazıları
süreklide kikirdeyemiyoki insan yaa :)

inan kafama taktım evt cilveyi seviyolar hele bunu sürekli öpüp koklican
her zaman mutlu olamayız ki zaten hastaydım bir de bütün gün evde miydin diyor.hiç böyle konuşmuyodu.

inan kafama taktım evt cilveyi seviyolar hele bunu sürekli öpüp koklican
her zaman mutlu olamayız ki zaten hastaydım bir de bütün gün evde miydin diyor.hiç böyle konuşmuyodu.

neyse biraz trip at hatsını anlar
konu kapanır canım

Hastalık, regl dönemi , yorgunluk, hazırlanma telaşı derken üst üste gelmiş...
Çok içinize dert etmeyin... yıllık evliyim bazen işte yoğunken eşim aradığında sesime yansıyor stresim demek ki " coluyor yahu, bişey mi dedim senin soğuk" der...
Kalbinizi karartmayın...

sadece alınganlık yapmıssın.bu regl dönmlerinde bende de fazlaca oluyo.tamamen farklı biri oluveriyorum tabi sevdiçeimede yansıyo fark edip alttan alıyo sende cok üstüne gitme kötü bişey söylememiş,kıyaslandığın falanda yok bence :87:

fazla kıskançlık var bende sanırım bu yüzden böyle düşündüm ama yine de sormak istiyorum ona da çıkışayım içim rahatlasın az :):)

Son düzenleme:
fazla kıskançlık var bende sanırım bu yüzden böyle düşündüm ama yine de sormak istiyorum ona da çıkışayım içim rahatlasın az :):)

bende aynen senin gibiyim bu kıskançlık paranoyalara sebep oluyo tabi sorular dönüyo kafanda e cevap alman lazım rahatlaman için

bende aynen senin gibiyim bu kıskançlık paranoyalara sebep oluyo tabi sorular dönüyo kafanda e cevap alman lazım rahatlaman için

ay evet yaa çok fena neler düşünüyorum neler

bu kıskançlık durumları nasıl yenilir bi çözen varsa yardımcı olsun

bence sen abartıyorsun canım..
Az yüzün gülsün derken, kötü bir anlamda dememiş sonuçta.

Benimkide derdi buna benzer bir çok şey hiç kafama takmadım.
Belki senin alınganlık anına gelmiştir.
Keşke şimdide arasa ve yine aynı şeyleri söylese ama konuşmamız bile mümkün olmuoyr

bana da biraz kaba geldi açıkçası,
alınıp uzun süre takılacak bişey değil ama tepki verilcek bir söz bence
aşkım azcık topla bakiim kendini kendine gel neşelen biraz
demek var azcık yüzün gülsün yaaa demek var.
bence uslubu yanlış, bu tarz erkeklere ben katlanamam açıkçası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…