Azalan amniyon sıvısı ve bir hafta gerilik

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
anneler 30 haftalıgım bebişim iyi ama amniyonumz azcık azalmıs bir hafta gerilik var sata gore :( havuc suyu iciyorum uc gundur ve bol su dinlenme baska ne yapablrim su cogalmazsa bebek kilo almazmıs :( dogrumu

Canım katı meyve sıkacağıyla havuç suyu yap kendine arkadaşımda da sıvı azalmıştı ama havuç suyu bir haftada toparlanmasını sağladı üzülme sen düzelir ınsallah:)

Benimde 36 haftaya yakin azaliyo baya hemde bazen utrasonda 2 düştugu oluyodu takip altindaydim 37 hafta sezeryan oldum gayet iyiydi çocuk o kadar susuz kalmasına rahmen birde meyvede su yapiyo ben meyve birde su içmekten bıkmıştım

Şuan 6 haftalık hamileyim ama sorun var galiba kese ufak yavaş büyuyo kan degeride yavaş yükseliyo bakalım ne olcak genelde düşük oluyo yada kese gelişmesse alıyolar

Arkadaslar suyun azalmasının cınsıyetle alakası varmı.Erkek bebeklerın kan da pıhtılasma yaptıgı bununda rahımdekı sıvının azalmasına neden oldugunu duydum.ne kadar dogru.bu arada benımde 17.haftamda suyumda azlık vardı hemen aspırıne basladım önceden içüyordum ama bırakmıstım.tekrar basladım ama hala bebegımın cınsıyetı bellı degıl.bende gündee 3 lıtre su içmeye calısıyorum.

anneler 30 haftalıgım bebişim iyi ama amniyonumz azcık azalmıs bir hafta gerilik var sata gore :KK43: havuc suyu iciyorum uc gundur ve bol su dinlenme baska ne yapablrim su cogalmazsa bebek kilo almazmıs :KK43: dogrumu
Bebek o suyun içinde büyür gelişir. Suyu anlamlı derecede azalırsa ne yazikki gelişmesini etkiler ama son adet tarihine göre baz alındığı için bir yada bir buçuk iki hafta önde veya geride olabilir gelişimi. Bu yumurtlamanın geç yada erken olduğuyla alakali bir durumdur. İstirahat et bil bol sıvı tüket eğer çok olsaydı sıvı kaybı hastanede yatırımlardı medikal tedavi için. Korkma kendine dikkat et biraz duzelir inslalin ama kontrollerini aksatma

Back
X