• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azarlandım şaka gibi

üzülecek bişey yok bunda, bana da kargo görevlisi telefonda atar yaptı yok ben geldim zil bozuk galiba, çaldım açmadın vs saçma sapan sallıyor bütün gün evdeyim ben kargo gelecek diye. saçma sapan konuştu dedim uydurmayın, zil bozuk değil ben de evdeyim. bi de komşuma vermeye kalkmış komşu karışmak istememiş. ne hakla komşuya bırakmak istersiniz, bana sordunuz mu, sizin işiniz onu bana teslim etmek başkasına değil, dedim. baktım uzatıyor tamam ben sizi şikayet edicem bu konuşmaları da kaydettim bunu da yollayacağım dedim. sonra kem küm tabi paşa paşa getirdi paketi akşam. siz firmanın müşteri hizmetlerine şikayet edin. şikayetvar'a yazın. haftaya aynı tipler gelirse de burnundan getirin. ya da uğraşmam derseniz kendilerini şikayet edeceğinizi söyleyin adamlar evden çıkarken.
Seninkini yine komşuya vermeye kalkmışlar. Benim bi kargoyu alakasız bir binadaki alakasız bir kişiye vermişler. Kadın da almış ne alakaysa 😂

Distrübitör firma çözdü mevzuyu. Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama en son savunma verecekti hepsiburada.
Bilir kişi gelmedi mi ? Aa sen tüketici haklarına vermemişsin. Ben oraya verdim. Bilir kişi geldi. Siz haklısınız dedi.

Yok tüketici haklarına verdik. Ama bilirkişi gelmedi. Savunma istediler sadece karşı taraftan. Bizim sorunu da distribütör çözdü.
Valla hayatta ki en etkili çözümlerden birisi şikayet var. O siteye ne zaman şikayet yazsam geri dönül alıyorum.

Ben böyle dUrumlarda internet siteleri varsa oraya bile yorum yazıyorum biraz sertçe. Engellenirsem şikayet var'da alırım soluğu valla. Bi de bende alışkanlık kaldı artık "bak şu gün gelicek dimi, ona göre bak" diye tembihliyorum direk.

O ortam gereği bir şey dememişsiniz ya.
Ben olsam o anda dışarıda olduğum için konuşamadım deyip çemkirmek için arardım şirketi :KK70: kendinizi niye yoruyorsunuz ki üzmeyin hiç

Back
X