düzeleceğine inanmıyorum artık

Benim kocamdamı narsist diye düsünmeye başladım çünkü empati yok duygu yok gibi .Sanki duvara konuşuyorum bütün duyguları alınmış gibi ama çocuklarına yada diğer insanlara öyle değil bana karşı öyle.İnsan 27 senede bir kere seni seviyorum demezmi sarılmazmı öpmezmi sadece cinsel ihtiyaci karşılandığında sarılan birisiydi
Sizde 27 sene devam etme motivasyonu neydi? Bunları bir kez olsun yapmayan biriyle dile kolay 27 sene ne demek? Bu nasıl bir sabır?

Küçük çocuğumuzla çok güzel ilgileniyordu babamın doktor işlerini hallederdi evde tamirat işi olsa yapardı ama o kadar işte Birde bir turdan geldiğimde otobüste bir eşyamı unutmuştum benim için uykusuz bir şekilde sabahın köründe karşıya geçip otobüsü yakalamıştı Onunla ilgili güzel anılarım pek yok gibi

Sizde 27 sene devam etme motivasyonu neydi? Bunları bir kez olsun yapmayan biriyle dile kolay 27 sene ne demek? Bu nasıl bir sabır?
Hep iyi tarafından düşündüm sevgisini gösteremiyor ama bak ailesinin yanında kötü alışkanlığı yok ailesi için uğraşıyor vs diye Çocuklarına iyiydi aileme iyiydi ailemde onu seviyordu .Gençken bende seviyordum birde yeni bir düzen kurmaktan korkuyordum ailemi bile ikna edemem diye düşünüyorum çocuğum babasından ayirdım diye benden nefret eder diye düşündüm.Aklindan bin tane şey geçiyor

Nasilsin penceremden, epeydir aktif degildim forumda seni gormek guzel.

Genc boşanmak, 5-10 yillik evlilikte bosanmak, sizinki gibi neredeyse 30 yillik evlilikte bosanmak hepsi farkli. En zoru bence ikincisi, ortada kucuk cocuklar olur kiyamazsin, ev araba okul bir suru masraf ve borclar vardir tek basina bas edemezsin. Siz o bakimlardan nispeten sansli durumdasınız, cocugunuz yetismis kendi yolunu cizer zaten, maddi olarak da yapacaginiz yatirimi yapmissiniz. Eger cok mutsuzsaniz, esinize aldirmadan kendi hayatiniza bakmak turlu sebeplerden mumkun degilse ayrilabilirsiniz ama sevgi olmasa da aliskanlik, yeni hayat belki yeni cevre olusturmak gibi seyleri goz ardi etmeyin. Hepsi zamanla hallolur, sadece bosluga dusmemek icin bunlari dusunmeyi ihmal etmeyin diyorum. İnsan bu kadar uzun evlilikte cok ic ice gecmis oluyor cunku.

Nasilsin penceremden, epeydir aktif degildim forumda seni gormek guzel.

Genc boşanmak, 5-10 yillik evlilikte bosanmak, sizinki gibi neredeyse 30 yillik evlilikte bosanmak hepsi farkli. En zoru bence ikincisi, ortada kucuk cocuklar olur kiyamazsin, ev araba okul bir suru masraf ve borclar vardir tek basina bas edemezsin. Siz o bakimlardan nispeten sansli durumdasınız, cocugunuz yetismis kendi yolunu cizer zaten, maddi olarak da yapacaginiz yatirimi yapmissiniz. Eger cok mutsuzsaniz, esinize aldirmadan kendi hayatiniza bakmak turlu sebeplerden mumkun degilse ayrilabilirsiniz ama sevgi olmasa da aliskanlik, yeni hayat belki yeni cevre olusturmak gibi seyleri goz ardi etmeyin. Hepsi zamanla hallolur, sadece bosluga dusmemek icin bunlari dusunmeyi ihmal etmeyin diyorum. İnsan bu kadar uzun evlilikte cok ic ice gecmis oluyor cunku.
Merhaba canım seni gördüğüme bende sevindim❤ en son hatırladığımda yurtdışındaydın

Burada yazdığım gibi berbat haldeyim.İçimde bir yandan hayat enerjisi var yapmak istediğim çok şey var ama kocam denen şahıs beni içten içe öldürüyor gibi içimin kuruduğunu hissediyorum.Bir yandan da hayal kırıklığı herşey bunun içinmiydi değermiydi diyorum

İnsan başkasının hayatını okuduğunda daha objektif gözle bakıyor ama insan içindeyken farklı oluyor ya konduramıyorsun bazı şeyleri ya da geç farkediyorsun gibi

içimdeki ona olan sevgiyi öldürdü

Sizden kaçıyor gibi özür dilerim bence sevgi heyecan her neyse çoktan bitmiş gibi Öyle görünüyor Yazdiklarinizdan .Bu kadar çok çalışmayı sevmek degilki bu.Maddiyatimiz iyi diyorsunuz birde ihtiyaç yok diyorsunuz .27 senede normalde birkere seni seviyorum demeyen eş ilede bilemiyorum.Yani değişmeyecek tabiki ya böyle devam edeceksiniz yada boşanma .Ki ben yorumum begenilmeyecek ama yani eminmisiniz bosanmak istediğinize 27 yil sonra .Yani niye şimdi? Zaten hep böyle imiş ?

Sizden kaçıyor gibi özür dilerim bence sevgi heyecan her neyse çoktan bitmiş gibi Öyle görünüyor Yazdiklarinizdan .Bu kadar çok çalışmayı sevmek degilki bu.Maddiyatimiz iyi diyorsunuz birde ihtiyaç yok diyorsunuz .27 senede normalde birkere seni seviyorum demeyen eş ilede bilemiyorum.Yani değişmeyecek tabiki ya böyle devam edeceksiniz yada boşanma .Ki ben yorumum begenilmeyecek ama yani eminmisiniz bosanmak istediğinize 27 yil sonra .Yani niye şimdi? Zaten hep böyle imiş ?
Geçen sene bir evladımı kaybettim.Engelli olduğu için beraber baktık gündüz ben işe gittim babası gece işinden gelince baktı akşam ben işten gelince evladimla ilgilendim o ise gitti böyle 17 18 yıla yakın bir süre geçirdik.Evladim öldü eşim iş sevdasına düştü daha kırkı çıkmadan araba alacağım kredi çekeceğim vs eski işi yapmaya mecburdum ama geçen gündüzüm karışıyordu iyi değildim bakma sen benim idare ettiğime dedi.Babamda bende ne gerek var senin parayami ihtiyacın var vs dedik bayağı büyük tartışmalar yaşandı aramızda .Bu işi yapmayı yıllar öncesinden kafasına koymuştu hatta babasından kalan arsadan dolayı evi vardı kiradaydi onu satalım araba alalım vs bile diyordu bende saçmalama ne olacağı belli olmayan bir iş için evim satılır diyordum.Kafasina koydu buldu buluşturdu aldı kendinizde işe verdi dediğim gibi bir senedirde evi otel gibi kullanıyor duzelecegin yerde dahada saçmalıyor .Yılların birikimi artık insanda tükeniyor

Ablacım üzülerek söylüyorum ki sen zaten yalnızsın. Boşasan üstünden yük kalkar resmen. Hadi desen bunca zamandan sonra ne yapayım geçim derdin de yok. Boşa rahatla 44 numara cimriyi.

O yaşlarda çoğu erkek ya kendini kahveye veriyor ya kari kıza ya ise. Kendi ailesine kendisini adayan nadir be ablacım. Belli ki 60a merdiven dayamış insanlarsınız.
Bir küser iki küser neden o gelmiyor diye kendını üzüyorsun. Sen hit istediğini yap boşver. Ayrıca bizim de ailecek gittiğimiz turlarda ki biz genciz orta yaş ve üzeri insanlar çoğunlukla tek geliyor. Millet eşiyle nişanlısı ile gelmiş dediğin gençlerdir onları da kıskanma yani.

Bence bu konuda senin sorunların küçük kalıyor. 20 yaşındaki o çocuğun kendini bilgisayar oyunlarına vermesi en büyük problem değil mi evde. Üzüldüm ona. Babası gelmese bile birlikte başbasa etkinlikler yapın. Bu bilgisayar oyun bagimliligi yüzünden yarın eşinden bile boşanabilir ben size diyeyim Allah korusun tüm çocuklarımızı

Ablacım üzülerek söylüyorum ki sen zaten yalnızsın. Boşasan üstünden yük kalkar resmen. Hadi desen bunca zamandan sonra ne yapayım geçim derdin de yok. Boşa rahatla 44 numara cimriyi.
Gerçekten sırtimdaki küfe gibi geliyor artık atsam hafifleteyekmişim gibi.Sen bana cimri olduğumu söylerdin ne var bunda gülelim diye şaka yaptım diyor o cimri ben psikopatmısım nasıl bir kafaysa komik bulup gülecekmisim .Bu arada ilk defa cimri olduğunu kabul etti asla kabul etmiyordu ben tutumluyum diyordu dışarıdan içtiğim bir şişe suyun bile hesabını yapan dışarıdan almayalım evden götürelim diyen bir insan

Psikopatin ne olduğunu bilmiyor galiba. Dedim benim sana ne psikopatlik yaptığımı gördün ayakkabı numaramı sorup bana psikopat diyen bir öküz resmen ruh emici

17 yıl bjr zorluğu atlatan çiftlerin boşanması doğru gelmiyor bana. Siz okyanusu geçip derede bogulmus olursunuz böyle . Bence iyi düşünün boşanma kararını

Çok haklısınız bence şakayida biraz düşünerek yapmak gerekir her insanda yok o yetenek bence bu insana el şakası yapmak korkutmak yada sizdeki gibi hoş olmayan ve zeki olmayan bir kelime kullanmak yapılanın hoşuna giden şeyler değildir .İnsan kaç yıllık eşinin de hangi lafa bozulduğunu bozulmadığıni bilir.Birikmisliklerde oluyor gönül almalı hoş söz etmeli huzur önemli .Böyle dediğiniz gibi ayak numarasından psikopatsin vs şakadan çok laf atmak gibi gelir insana yapacaksan güzel şaka yap o yeteneğin yoksa yapma o saçma testi de şakayı da.

O yaşlarda çoğu erkek ya kendini kahveye veriyor ya kari kıza ya ise. Kendi ailesine kendisini adayan nadir be ablacım. Belli ki 60a merdiven dayamış insanlarsınız.
Bir küser iki küser neden o gelmiyor diye kendını üzüyorsun. Sen hit istediğini yap boşver. Ayrıca bizim de ailecek gittiğimiz turlarda ki biz genciz orta yaş ve üzeri insanlar çoğunlukla tek geliyor. Millet eşiyle nişanlısı ile gelmiş dediğin gençlerdir onları da kıskanma yani.

Bence bu konuda senin sorunların küçük kalıyor. 20 yaşındaki o çocuğun kendini bilgisayar oyunlarına vermesi en büyük problem değil mi evde. Üzüldüm ona. Babası gelmese bile birlikte başbasa etkinlikler yapın. Bu bilgisayar oyun bagimliligi yüzünden yarın eşinden bile boşanabilir ben size diyeyim Allah korusun tüm çocuklarımızı
Ben 47 kocam 50 yaşinda .Baba olmadığı için oğluma sürekli diyorum bir yerlere gidelim birşeyler yapalım akşam yanımıza gel arkadaşlarınla kuzenimle buluş sosyalleş diye ama yapmak istemiyor sinemaya gidelim tatile gidelim diyorum istiyorsan tek git parasını vereyim diyorum onunda kabul etmiyor büyük olduğu için zorlada birşey yapamam.Küçuk olsa elinden tutar heryere götürürsün.Eşimede en cokbundan kızıyorum zaten Haftasonu evde olsa ailecek bir yerlere gitsek oğlumuz bilgisayardan uzaklaşacak .Eşimin abisi eşi çocuğu güzel insanlar haftasonu müsaitler oğlum evde ben evdediyorumki izin al hep beraber pikniğe gidelim ailecek birşeyler yapalım ama yok dinlemiyor düğün oluyor dernek oluyor hep cumartesi Pazar ama o günler ise gidiyor herkesin işte olduğu pazartesi günü evde kaliyor herkes Mersin'e o tersine .Yaptıklarına akıl sır erdiremiyor um ve yoruldum artık idare etmektense yoruldum .Tur konusunda gençlerde var ama bizim yaşımızda bizden büyük ailelerde vardı.Adam almış karısını iki çocuğunu gelmiş tatiline.Emekli olmuş adam 6
55 60 yaşlarında karısının elinden tutmuş tura götürmüş Atina devedeğil zor şeyler değil.Sadece aile olmak istiyorum ben oğluyla bizimle vakit geçirdim istedim hepsi bu çok şey istemedim.Normal ailelerde olması gereken birşeyi

O yaşlarda çoğu erkek ya kendini kahveye veriyor ya kari kıza ya ise. Kendi ailesine kend

Oğlumun bilgisayar bağımlılığı benide endisenlendiriyor .Yarın bir eşi olsa onu öyle kabul etmez biliyorum sorun yasayacağını kendisinede söylüyorum .En azından azaltsa akşamları salona gelse odasına çekiliyor oyunlara dalıyor Belkide gerceklerden böyle uzaklaşıyor bilmiyorum.Aksamlari ben onun odasına gidiyorum sohbet için oda oyun oynadığı için kısa sürüyor Kardeşini kaybettiğinde oda bende bir süre psikoloğa gittik yas süreci için .O zaman öğrenci olduğu sehirdeydi psikoligu .Okul bitip bizim eve gelince psikoloğu öbür şehirde kaldığı için bıraktı burada da gitmedi.Ben konuştum ettim burada da git diye ama olmadı. seanlarin ücretinide veriyordum para konusunda hiç sıkıntı olmadı ama istemedi .Kuzenleri tatilden gelirse falan başka şehre gidersek bilgisayardan uzaklaşıyor ama bizim evde odasına kapanıyor arada bir bir arkadaşıyla buluşuyor hafraici işte hafrasonu evde

Son düzenleme:
Oğlumun bilgisayar bağımlılığı benide endisenlendiriyor .Yarın bir eşi olsa onu öyle kabul etmez biliyorum sorun yasayacağını kendisinede söylüyorum .En azından azaltsa akşamları salona gelse odasına çekiliyor oyunlara dalıyor Belkide gerceklerden böyle uzaklaşıyor bilmiyorum.Aksamlari ben onun odasına gidiyorum sohbet için oda oyun oynadığı için kısa sürüyor Kardeşini kaybettiğinde oda bende bir süre psikoloğa gittik yas süreci için .O zaman öğrenci olduğu sehirdeydi psikoligu .Okul bitip bizim eve gelince psikoloğu öbür şehirde kaldığı için bıraktı burada da gitmedi.Ben konuştum ettim burada da git diye ama olmadı. seanlarin ücretinide veriyordum para konusunda hiç sıkıntı olmadı ama istemedi .Kuzenleri tatilden gelirse falan başka şehre gidersek bilgisayardan uzaklaşıyor ama bizim evde odasına kapanıyor arada bir bir arkadaşıyla buluşuyor hafraici işte hafrasonu evde
Eskiden eşim evdeyken arada bir sinema günü yapalım der oğlumu da dahil ederdim o zaman keyifli olurdu ya da Okey falan oynardık bir yıldan fazladır eşim bu işe gireli onlarda yok oğlumun içinden hicbirsey yapmak gelmiyor

Back
X