Azarlanmak istiyorsaniz

Pardon da siz saf mısınız?
Nasıl müsade edersiniz size kullanmasını?
Gerekirse bağır çağır kavga edecek, oradan çıkacaksınız.
Teperdim ben onu orada!

Son 10 yılda iki kere devlete bağlı sağlık kuruluşlarına işim düştü.
İlkinde beni babamın durumu hakkında savuşturmaya çalışan doktora ‘ sen bir bana baksana’ diye cümleye başladım ve ardından 15 dk durumu hakkında bilgi verdi!
İkincisinde bebeğimin reçeteli iğnesini yapmayı reddeden sağlık ocağı doktorunun odasından ‘seni şikayet edeceğim k.çımın doktoru’ diye bağırarak çıktım.
Allah kimseyi düşürmesin ama eksikliğini göstermesin dedikleri durum bu olsa gerek.

Teperdim ben onu orada!

İlkinde beni babamın durumu hakkında savuşturmaya çalışan doktora ‘ sen bir bana baksana’ diye cümleye başladım ve ardından 15 dk durumu hakkında bilgi verdi!
İkincisinde bebeğimin reçeteli iğnesini yapmayı reddeden sağlık ocağı doktorunun odasından ‘seni şikayet edeceğim k.çımın doktoru’ diye bağırarak çıktım.
Allah kimseyi düşürmesin ama eksikliğini göstermesin dedikleri durum bu olsa gerek.

Valla canim Allah kimseyi düşürmesin tavrınıza hayran kaldım hakikaten hakediyor bazısı
Tamam suratin asik olsun binbir türlüsüyle uğraşıyorsun yorgunsun eyvallah amenna..
Ama gelen hastayi terslemek yok ayni aleti kullanmak falan hic hic hos degil gercekten

Cok iyi yapmissin ooooh canima değsin

Teperdim ben onu orada!

Özel e gitsende paranla rezil oluyorsun
Yani bana öyle oldu oooof offff

Hastadan sonra condom değişiliyor bu konuda emin olun zaten fazla gelen tek malzeme ona dikkat ediliyor ama örtüymus peçeteymis bulana aşk olsun hele temizlik personellerini calistirabilene ödül takmak lazım. Bir de eski olduğu için öyle gözüküyor olabilir genelde hastadan sonra dezenfektan ile silinir

Bugun bir devlet hastanesinin kadin dogum poliklinigine gittim
Allah kimseyi dusurmesin.girerken sinirleri disarda birakmak lazim yada azarlanmak gibi bi fanteziniz varsa size cennet olabilecek bi yer gidin
Gectim iceri meraba dedim ses yok !evli misin dedi sekreter evet dedim gec o zaman soyle dedi
Gectim. Perdeyle ayrilmis dogum masasinin oldugu bir yer.Hijyenden eser yok bi pecete sermisler masaya attim cope baska yok tabi masa pis etraf inanilmaz daginik bacaklari acinca uzerine bise alirsin baktm yine bise yok neyse ultrasona prezervatif gb bise gecirirler normalde her hastada degisir yok!o ultrasonu muhtemelen baska hastada kullandi banada kullandi.sehir disindayim bu arada baska hastane yok bişe desen olmuyor.kaymamis spiral dr agzindan cikan tek buydu ve gitti.calisanlar ilgisiz.sekreterler cevap vermekten aciz ters ters cevap veren hemsireler...
Benim sorunum pek buyuk degildi ama olanlar icin uzuldum gercekten.
saglık Bakanlığına şikayet edin onların hakkından onlar gelir.
sekreter evlilik yıl dönümünü mü kutlayacakmış

Allah kimseyi dusurmesin.girerken sinirleri disarda birakmak lazim yada azarlanmak gibi bi fanteziniz varsa size cennet olabilecek bi yer gidin
Gectim iceri meraba dedim ses yok !evli misin dedi sekreter evet dedim gec o zaman soyle dedi
Gectim. Perdeyle ayrilmis dogum masasinin oldugu bir yer.Hijyenden eser yok bi pecete sermisler masaya attim cope baska yok tabi masa pis etraf inanilmaz daginik bacaklari acinca uzerine bise alirsin baktm yine bise yok neyse ultrasona prezervatif gb bise gecirirler normalde her hastada degisir yok!o ultrasonu muhtemelen baska hastada kullandi banada kullandi.sehir disindayim bu arada baska hastane yok bişe desen olmuyor.kaymamis spiral dr agzindan cikan tek buydu ve gitti.calisanlar ilgisiz.sekreterler cevap vermekten aciz ters ters cevap veren hemsireler...

Yine iyisine denk gelmişsin
Sen içeriden giyinirken odaya 36362526 kişi daha girip çıkmadı mı? acele acele hadi hadi demediler mi?
Rahim ağzında yara vardı benim, kadın hastanesine gittim sırf bu işte daha iyidirler diye. Doktor suratıma bakıp ee yani çocuğun mu olmuyor dedi? Bilmiyorum ben yara tedavi olsun diye geldim dedim. O bakışını unutamıyorum :KK70: sanki sadece çocuk istersek gelebiliriz yani kadın doğuma.
Zaten ağlamaklı çıktım, spekulum takarken hart diye sokuşturması, sert muayenesi, iğreçti gittiğim yer.
Kapıda zaten milyon tane insan var. Hep kalabalıktan bunlar. Bi doktor bi günde 20 hasta yerine 100 hasta bakmak zorunda kalırsa ne bekliyoruz ki...

Yine iyisine denk gelmişsin
Sen içeriden giyinirken odaya 36362526 kişi daha girip çıkmadı mı? acele acele hadi hadi demediler mi?
Rahim ağzında yara vardı benim, kadın hastanesine gittim sırf bu işte daha iyidirler diye. Doktor suratıma bakıp ee yani çocuğun mu olmuyor dedi? Bilmiyorum ben yara tedavi olsun diye geldim dedim. O bakışını unutamıyorum :KK70: sanki sadece çocuk istersek gelebiliriz yani kadın doğuma.
Zaten ağlamaklı çıktım, spekulum takarken hart diye sokuşturması, sert muayenesi, iğreçti gittiğim yer.
Kapıda zaten milyon tane insan var. Hep kalabalıktan bunlar. Bi doktor bi günde 20 hasta yerine 100 hasta bakmak zorunda kalırsa ne bekliyoruz ki...
Spekulum evet hart diye hatirladim şuan.bi yogunluk yoktu inanin hic 100 hasta baktigini sanmiyorum
Velev ki 100 hasta bakti harina bakmiyor.6 yil vs okuyorlar vik vik ama bu bolum secilirken bunlar biliniyor
Bazisinin derdi saglik hizmeti vermek felan degil bence yan gel yat devlet memuru olayim hastanede at kosturayim!!!
Cogu devlet hastanesi bu halde hassasiyet az

Spekulum evet hart diye hatirladim şuan.bi yogunluk yoktu inanin hic 100 hasta baktigini sanmiyorum
Velev ki 100 hasta bakti harina bakmiyor.6 yil vs okuyorlar vik vik ama bu bolum secilirken bunlar biliniyor
Bazisinin derdi saglik hizmeti vermek felan degil bence yan gel yat devlet memuru olayim hastanede at kosturayim!!!
Cogu devlet hastanesi bu halde hassasiyet az

Aynı doktor aynı hemşire özele geçince içinden bir melek çıkıyor :KK70:
Hizmet sektörü her daim zordur aslında. Kimbilir ne tür laftan anlamayan insanlar da geliyor. Ama bunun çözümü höt zöt azarlamak değil tabi.
benim gittiğim hastanede bilgisayarlı bi sıra sistemi yoktu. hemşire arada çıkıp bağırıyodu sıradakini. Tabi insanlar da duymak için hareketleniyor ya da soruyolardı (işten izin alıp gelenler falan vardı) kaç kişi var sırada diye. dalga geçer gibi korkmayın hepinize bakacaz, kalmazsınız burda gibi saçma sapan aşağılayıp durdu kaç kere.
Muamele berbat.

Teperdim ben onu orada!

doktor çocuğunuzun iğnesini yapmayı reddederken mantıklı bir sebep sunmadı mı?

Herkese her doktor iyi gelmiyor demek ki. Hamileliğim boyunca kontrolümü özel hastanede yaptırdırdım. İdrarda protein kaçağına kanda düşüklüğüne,çocuğun haftalarca gram dahi alamamasına vücudumdaki anormal şişliklere rağmen doktor "normal ,bir şey yok" dedi benimle dalga geçti gönderdi,her seferinde hem de.
36 haftalık hamile iken kafama takılan soruları sormak için devlet hastanesinden randevu aldım,gelmişken de muayene olayım dedim. Doktorun yüz ifadesi birden değişti muayeneden sonra. " anormallik var bebek çok küçük,beslenemiyor,seni araştırma hastanesine sevk ediyorum " dedi ve elime sevk kağıdını vererek gönderdi.
Bundan sonraki benim hatam,özeldeki doktor orta yaşlı tecrübelidir,bu ise genç abartıyordur diye düşünerek bir şeyim yok diye gitmedim. Bundan yalnızca birkaç gün sonra müthiş bir karın ağrısı,baş ağrısı ve bulantı şikayetiyle önceki gittiğim devlet hastanesine gittim. Hamile olduğumu görünce nöbetçi kadın doğum doktoruna yolladılar. Doktor aynı doktor. Bana dediği şu " geçen hafta seni sevk ettiğimde gitseydin şimdi bu halde olmazdın". Meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum haftalardır ve plesenta karın duvarından ayrılmak üzereymiş. O gün beni tıp fakültesine sevkedip acilen sezaryene aldılar. Ben ve kızım ölümden döndük. O gün bu gündür özel hastaneye gitmiyorum,hiçbir hastalığımda. Kızım 5 yaşında kızımı da bu seneye kadar hiç götürmemiştim özele,daha bu sene gitti ilk.
Devlette de işini hakkıyla yapan doktorlar,özelde de para için sağlığı hiçe sayan doktorlar var.

Neden izin verdiniz ki ya enfeksiyon,hastalik vs bulaşırsa. Spiral kontrol ettirmeye gitmişsiniz bir de yani acil birşey olsa anlayacağım da.
Kendi adıma kan aldırırken bile eldiven takmış mı diye bakıyorum hemşireye,eldivensiz kan bile aldırmam kaldı ki spekulumu o şekilde kullanacak.
Her ne olursa olsun bir daha müsade etmeyin.
Şikayet edin tabi birde muhakkak.

Aynı durumu ilk hamileliğimde ben yaşamıştım.
Hem de Bezmialem Fatih Polikliniğinde (Fevzipaşa Caddesi'nde olan).

2 tane bayan vardı, hem azarlayarak hem de dediğiniz gibi neredeyse miğde kaldıracak kadar hijyenden yoksun bir muayene odası. Oradan nasıl çıkıp eşime "bir daha asla buraya kimse beni getiremez!" dediğimi ve nasıl gözümün dönercesine oradan fırladığımı hala hatırlıyorum.

Şikayet en iyi çözüm. Başka yolu yok.

Ultrasona geçirilen prezervatifi size kullandıklarına inanmıyorum. İnanmak istemiyorum..

O kadar değil. Siz odaya girmeden değiştirilmiştir önceki hasta kalktığı anda..

Çeşit çeşit hastalık var. Bunu her ne kadar suratsız, hasta psikolojisinden bihaber olsalar da bir sağlıkçı çok iyi bilir..

Diğer her şey için malesef evet. Devlet hastanelerinin hali içler acısı..
Ama şimdi gelir biri 20 sene önce şöyleydi demeye..

Ultrasona geçirilen prezervatifi size kullandıklarına inanmıyorum. İnanmak istemiyorum..

O kadar değil. Siz odaya girmeden değiştirilmiştir önceki hasta kalktığı anda..

Çeşit çeşit hastalık var. Bunu her ne kadar suratsız, hasta psikolojisinden bihaber olsalar da bir sağlıkçı çok iyi bilir..

Diğer her şey için malesef evet. Devlet hastanelerinin hali içler acısı..
Ama şimdi gelir biri 20 sene önce şöyleydi demeye..
Prezervatif hic takilmadi yoktu yani ultrasonn yanndaydi aslinda alip taksam diye dusunmedm degil ama ha geldi gelecek fln dedim bise der belki kendi takacak takmadi.niye bu kadar nutkum tutuldu acaba snra kizdm kendime aslinda ama caresizlik insani boyle yapiyor demek

Düşün kadın bana menopozs giriyosn dedi başka bşey demedi. O korkuyla özel doktora gittim bişeyim yokmuş. Devlette kadın doğum iş değil

Prezervatif hic takilmadi yoktu yani ultrasonn yanndaydi aslinda alip taksam diye dusunmedm degil ama ha geldi gelecek fln dedim bise der belki kendi takacak takmadi.niye bu kadar nutkum tutuldu acaba snra kizdm kendime aslinda ama caresizlik insani boyle yapiyor demek

Ben prezervatif vardı ama eskiydi gibi anladım. Farketmemiş olabilir misiniz? İnce bir şey sonuçta. Hala inanmak istemiyorum da..

İnsanın bazen basireti bağlanıyor malesef..

Korunmadan ole biriyle sex yapmakla esdegerde nerdeyse o sekilde ultrason aletinin kullanilmasi. Keske kullandirtmasaydin : (

Bildigim kadarıyla doktorun gozu neden mavi diye sikayet etseniz bile savunma hazirlamak zorunda kaliyorlar, degil ki boyle bir sey. Mutlaka sikayet edin.

Back
X