Atacaksın hepsini , ve de "malpractice" davaları açacaksın bakalım neler oluyor. Tıp eğitimini okumayacaklardı da dört yıllık temel bilimler okuduktan sonra, o alanı okuyanlar arasından tekrar hem yazılı hem de sözlü sınavla alacaksın. Böylelikle aslında hekim olmaması gereken, aşağılık komplesi olan, gözü sadece hekim olarak onun sağladığı parayla sınıf atlamaya çalışanları elemiş olacaksın. Mesleğe saygısı ve sevgısı ve merakı olanlar okuyacak, adamlar uzmanlık bitince alanda ne var ne yok haberi yok okumuyor, şaka gibi ama okumuyor.
Daha kendim yeni cerrahpaşa kadın doguöa gittim. Hekim İyi hoş adam , tatlı dilli ama bana bir ilaç önerdi, Yeni piyasaya çıkacak deneyelim istersen Bayer firması deniyor, operasyon yapmayız eğer ameliyattan korkuyorsan bunu dene dedi. . Bana ilaç adını verin ben kendim araştırmamı yapıp size bildiririm dedim. Baktım araştırmaya ne zaman başlamış, ne deneniyor, beklenen ilk sonuç ve ikincil sonuçlar ne. Kafama yatmadı ve bana uygun bir ilaç değil. Önce mesaj attım, sonra kendisi ile karşılaştım adam ilacın beklenen sonuçları ne bilmiyor! Bana aa birincil sonuçlar öylemiymiş diyor, ikincil beklenen sonuçlar neymiş diyor. Haberi yok denemek istediği ilacın kullanım amaçlarından, Amerikan üniversiteleri başlamış çalışma bunlarada siz de bulun üç denek demiş Bayer , ama adamlar içeriğe bakmamış nedir ne değildir kime uygulanır diye. Hadi ben İngilizce biliyorum, pubmed okuyabiliyorum, klinik deneyler ben amaçları hakkında bilgiyi nereden alacağımı biliyorum da, ya bilmeyenler? Onları Allah kurtarsın, bu ülkede kimse ama kimse işini iyi yapmıyor herkes çok mutsuz!