azarlanmak ..

Eşin için çok önemli olan bir hobiyi çok önemsiz hale getirmekle yenilgisine olan öfkesini üzerine çekmişsin.
Ruh haline göre davranışı normal
mantık olarak yanlış. Öfke anında da pek mantıklı olamıyoruz zaten.

Dediğin gibi yalnızca örnek bu. Bu ve benzeri anlaşmazlıklar olur zaten olmaması abes.
Ailevi durumundan dolayı hassas olman olayı senin için daha kırılgan yapıyor. Elinde olmayan bir durum ama düzeltilmeyecek bir ruh hali değil.
Kavgadan etkilenme durumunu minumuma getirmeye çalışabilirsin. Bu halde yaşamak yıpratır seni.
Eskiden kalmış bir yükü atabilecekken üzerinde taşımak yaşamı kalitesizleştirmek olur. Yardım alıp duygularını onarabilirsin..

Eşin is empati kurmalı. Anlayışsızlık yapıyor ama herkesin anlıyacağı bir dil,yön,yöntem vardır. Kendini nasıl anlatırsan seni anlar, bu herkeste farklıdır..

ben yırttım o konuda size kolay gelsin hanımlaraklinialirimsmile

hep derdim sevgilim kocam futbolla ilgilenmesin diye,kocayı bilememde sevgilim öyle çıktı senede bir şampiyonluk maçı izler,hatta arkadaşları onu halısaha maçlarına çağırmazlar,bir kere gittik beraber ''aşkım orda masum masum beni beklerken ben top peşinde koşturamam'' diyip yanıma kaçtı maçın başlarında, onun yüzünden maçı kaybetti arkadaşları,en kibar arkadaşları canavara dönüştü,kızdılar benimkine ''sen nasıl erkeksin'' diye:sinifsinif:

ne izlicen maçı yaa...yanında güzelim karın sevgilin dururken,onda teselli bulmak varken ne çemkiriyoonn bi maç için kalp kırıyonn!alsanaalsanasmile

Back