Azarlayan eş

Hayallerdeyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.831
815
73
34
Kızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum

3 yaşında bebek bile azarlanmıyor özgüven sorunu olmasın diye. Kaç yaşında insanların birbirini rencide etmesi hoş değil.

Ailesi olmasa baş başa olsanız da bana göre kabul edilir bir durum değil. Eşiniz azarlıyor siz de aynı tonda cevap veriyorsunuz. Bu bir çözüm değil. İletişim sorununuzu halletmek için terapi düşündünüz mü hiç ?

Sert bı üslupla söylediyse sıkıntı olur tabiki bende sonrasında hesabını sorarım mesela ama tatlı dille, canım damlatiyordu altına tepsi koysaydin dese alınmam mesela.Üslup önemli,nerde nasıl davranılacağını bilmek önemli.

ama tatlı dille, canım damlatiyordu altına tepsi koysaydin dese alınmam mesela
Haklısınız o zaman kırılmazdı ama damlattığını gören ve tepsiyi düşünen erkek tepsiyi de getiriversin çok mu.
Her şeyi yüklendikçe erkekler iyice rahata eriyor. Sonra da görev gibi kadınların yakasına yapışıyor.
Sırf bunu yaşamamak için bir şey yapıyorsam ucundan kıyından mutlaka kocamın da eline de bir şey yapıştırırım o da bir iş yapsın.

Kızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum
Her gün konu açıyorsunuz farkında mısınız? Bu adam düzeltmeyecek çünkü zaten böyle biri. Sakın çocuk yapmayın düzelir diye

Çok sevdiğim bir şair Şükrü Erbaş’ın çok güzel dizeleri var. Paylaşmak isterim :

“Çünkü onlar karılarını döverler
Seslerinin tonu yumuşak değildir
Dışarda ezildikçe içerde zulüm kesilirler."

Dövmek tabii burada farazi olarak kullanmış. Asıl konu sözlü, fiziksel, duygusal her türlü şiddet. Buna aşağılık kompleksi derler ☺️

Birtek benmi anlamadım yoksa anlatımdamı bozukluk var?
Kendimi salak gibi hissettim.

Belki başka bir şeye sinirlenmistir aslında abartilacak bir durum da yok

Back
X