Azcık kıskandırmak nasil olur sizce??

Adama ''benle ilgilendi ama benimde alttan alttan gururum okşandı,ben beğenilen biriyim (yetersizlik duygusu içerir ) '' mesajı vereceğinizin ve adamın gözünde hafifleyeceğinizin farkındamısınız? Tam tersi madem strateji yapıcaksın,mesafe ile ayar ver adama..Ne biliyim nazik reddetmeler falan yap..Bu çok çirkin ve çocukça

Saçma geliyor bana böyle ufak hesaplar. Yav insan gibi anlaşın işte, çok mu zor... Kıskansın, çıldırsın diye hesap yapacağınıza ilişkinize huzur katan, keyif katan aktiviteler planlayın. Kimi kadınlar cidden huzur değil, sorun istiyor ilişkilerde.

İğrençlik ve Ayıp . Nedemek başka erkek benimle fazla diye ima etmek valla benim kocam olsaydı hoşuna mı gitti de anlatıyosun ona varaydım derdi.

Bana da cok mantıksız geliyor sonra sevgilin gitsin adamla tartışsın sen benim sevgilimime asılıyorsun diye.Anlamiyorum kıskansa beni cok sıkıyor boguyor dersiniz kıskanmasa acaba şunla mi kıskandırsam

Sonra ufacık bir kavgada gelsin, "X'in ilgisi de hoşuna gitmişti zaten," yaftası, "Sen namussuzsun," damgası.

ne güzel, yavaş yavaş kırın güvenini.)

Nefret ederim kıskanılmaktan kısıtlanmaktan. Eşim şükür hiç kıskanç biri değildir. Arada bir maçoluğu tutacak gibi olur, boğulurum ben en ufak lafla. Nesi hoşunuza gidiyor??

Bir insan neden sevdigi adama boyle taktikler, oyunlar oynar ki? Sonra da durust erkek kalmamis diye agliyorsunuz...
Ayrica gidip birinin size ilgisini anlatmak cok ezikce, sanki hayatinizda ilk kez biri sizi begenmis gibi...

Valla ben benimle ilgilenen gruplardan numaramı bulup yazan beğendiğini söyleyen insanları aksine gizliyorum. Çünkü kendim engelliyorum bitiyor. Adamı boşu boşuna huzursuz etmem. Ben de huzursuz edilmek istemem.

Çok üzgünüm ama bana çocukça geldi. Kimse kimseyi çok sevdiğinden kıskanmaz aslnda. insanlar yediremediğinden, kendinden başkası beğenildiğinde yada çok göze sokulduğunda ister istemez insan çekemez. Bu yuzden bu sevgiden olmuyor. İnsanların kendi içlerindeki ego savaşıdır bu.. Nihayetinde siz sadece kendinizi kandırmışsınız.. Sevgi bu tarz şeylerle ölçülemez ve bu kadar basite indirilmemelidir.. Aynı şeyi size yapmış olsa inanın burada açacağınız konu ''SİZCE BOŞANMALI MIYIM ??????'' olurdu..

cool ol annem bi erkegin uzerine asiri dusersen anne gibi hisseder seni ve gozu disari donmeye baslar cok serbest birakirsan ilgisizlikten yine aynisini yapar fazla kiskandirirsan da seni cok kisitlar o yuzden ayarini kacirmadan ara ara kiskanclik dozlari vermek iyidir ilgiyi uzerinde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…