Ay bide o sey gercekten sevmedigin biseyse
Ahahahahah tabii bele yerlesiyo sen bizim koca karilardan daha mi iyi bilcen benim hamilelikte kalcalarim büyümek yerine daha da kücüldü pantolonlarim pot durmaya basladi. Kiz oldugunu duyan belli zaten kalcalarin genislemis diyo yooo aksine daha da gitti desemde itiraz edenlere ölcünmü diye soruyorum "nazikce"ayy mide bulantıları zaten tavan ısrarla yeeee demeleri cinnet sebebi
ayrıca bir de şu var yürümen lazım senin doğum kolaylaşır... yahu günde tıplam 5 km den fazka yürüyorum yetmiyor mı arkadaş motorlu araç mıyım ben.. zaten sezaryen neyine kolay olacaknormal olsa anlarım da karnında çocukla yürü et zor valla bir de ayyy sen hamilesin dır ben yaparım otur sen... eee 5 dakika önce yürü diyordun ne oldu hasta mıyım da iş yapmayım.. valla tutarsızlar yaaaaa Ayy bunu yedim zarat verir mi şu şöyle mi bu böyle mi... valla tecrübe de gerekli değil bilmek için ya neyseeee... bir ara nar ve nar ekşisi düşük sebebi dediklerini bile duydum doktoruma sordum o da nerden çıktı dedi dozunda yenen hiçbir şeyin zararı olmaz dedi.. o dediğin de düşük sebebi falan değil dedi güldük falan yani
ayyy ne çok yazmışımmmm yaaa içimiz dolmuş...
bana bi de biri dedi ki ayyy beline yerleşmiş bebek belli kız dedi... ben şok! bele miii dedim... yani Allahtan rahmin yerini biliyoruz yoksa vay halimize
Tek aş erdiğim şey çilek ve sürekli elini yüzüne sürme bebekte leke çıkar!!! (çilekle aşk yaşıyorum resmen)
Çiğ ete dokunma ( dokunmadan nasıl yemek yapcam)
İşkembe yeme hamilelikte sakatat sakıncalı (valla bu lafın üstüne 3 kase işkembe yedim)
Bol bol balık ye ( iyi de ben balık hiç sevmiyorum kiii)
Ve son zamanlarda annemin günde 3 kez arayıp yaptığımız muhabbet ;
-Yemek yedin mi (kahvaltı yaptın mı)
+he he
-Yalan söyleme huyunu biliyorum gene bişey yemiyosun dimi
+off
-Su içiyor musun?
+evet
-Yalan söylüyosun yanında su tut sürekli bak o çocuğa bişe olursa çenemden kurtulamazsın
Ve son lafı "o çocuk cılız bişey olcak hiç beslenmiyosun"oluyo
Ahahahahah tabii bele yerlesiyo sen bizim koca karilardan daha mi iyi bilcen benim hamilelikte kalcalarim büyümek yerine daha da kücüldü pantolonlarim pot durmaya basladi. Kiz oldugunu duyan belli zaten kalcalarin genislemis diyo yooo aksine daha da gitti desemde itiraz edenlere ölcünmü diye soruyorum "nazikce"
Sanki bebek ben yenesem ac kalcak. O zaten benden besleniyo. Ac ve vitaminsiz kalicaksam ben kalirim -.- anlayanahahah aynenn yaaa.. valla yok karnın yayılmış kız yanların dolu kız.. yahu oğlumdaki karnımdan daha da top gibi halim ama gel de anlatdokunarak bilinseydi doktorlara gerek yoktu kilo aldın mııı? yokk 2 kilo aldım.. nasıl oldu çok mu kuruyorsun.. hayır doktor diyet verdi zaten kilom var alma diyor.. ama yemen lazım bebek beslenmez yokaa.. oooof diyorum içimden doktordan iyi mi bileceksinnnn! kendilerine de doktor ne diyorsa o diyorum. yemiyorum yemicemm zorla mı
Sanki bebek ben yenesem ac kalcak. O zaten benden besleniyo. Ac ve vitaminsiz kalicaksam ben kalirim -.- anlayana
Normalde kizmayacak olduğum şeylere dahi tahammulum olmuyor benimeşinize
Ayyy agizlarina kürekle vurmak istedim bi anBeni en çok sinir eden
Kv: aman dikkat et bunu dusurursen bidaha tutunmaz hic biri lafiydi hala hatitladikca cikdiriyorum
Bide kürtaj sonrasi geçmiş olsuna gelen akrabam: boşver en azindan bebek yokmu die sorana başından geçti dersin olmuyor die düşünmezler dedi sanki ben dogurganligimi ispatlamak için hamile kaldim bunlar unutamiyorum
Hee sen onun agizina tükür bak ben seni camdan sallandirmiyomuyumhamileler okumasın yazarken içim şişti valla. insanın doğurası gelmez.
1. şimdi her yerinde çatlaklar olmaya başlar sür sür badem yağı sür.
2. gögüs ucun var mı yoksa bebeğini emziremezsin.
3. sütünde gelmeyebilir mama verirsin anne sütünün yerini tutmaz ama.
4.bu boyla sen bu çocugu taşıyamazsın dikkat et çok yürüme yat aşağı dinlen.
5. oturan boğaya dönmüşsün sen bu kiloları zor verirsin.
6. çocuk dönmedi mi daha ?
7. gögüslerin sarkacak diye bebeği emzirmemezlik yapma
8. bir doğur bak ben ağzını burnunu öpücem onun.
9. bebek doğduğunda ağzına tükürelim huyu bize benzesin
10.bebek geldiğinde çok ararsın bu günlerini
11. bebek için erken değil miydi?
12. sen iki canlısın yemen lazım.
13. çocuğun canı çekmiştir sen ye kızım bebeğin bir yerinde lekeler çıkar mazallah.
Ben de "karnın çıkmaya başlamış erken değil mi daha" diyenlere uyuz oluyorum.Kızlar gelin hepimiz bu başlığın altina hamişlere söylenmemesi gereken ve sinir bozan cümleleri yazalim. Sonunda bir görsel oluşturup paylasacagim
Ben başlıyorum:
Ay senin yüzüne ne olmus hep kabarmissin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?