Azda olsa şiddet terapiyle düzelirmi

Bunu sizmi yaşadınız çok üzüldüm inanın
Şimdi baktım gizli psikopatlar diye %30 var gibi geldi teşekkür ederim ciddiye alıcam

Çok üzücü..gelmiş geçmiş olsun umarım

Geçiyo geçmesine de işte keşke hiç olmasaydı.. O gün orda ölebilirdim de.. Sen de ölebilirdin o çıtırt sesiyle beraber.. Hayatlarımız bu kadar ucuz değil.. Bil istedim.. Bu düzelicek bişey değil demek istedim.. İnşallah anlatabilmişimdir..

Benım şiddetin küçüğüne , büüyüğüne , kadınına, erkeğine , hayvanına , çocuğuna hiçbirine tahammülüm YOK.
Sizinde olmasın .
Hem sevmıyorsun , hem dayak yiyorsun .
E daha ne beklıyorsun ayrılmak için .
Ölmeyı mı ?
Dayakktan komaya girmeti mi?

Ha bu arada olay günü evi terkettim ve bi daha onunla asla yalnız bi ortamda bulunmadım ve boşandım (30 yaşımdaydım).. 1 Yıl sonra şimdiki eşimle tanıştım güzel mutlu bi evliliğim var.. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir bunu da unutma

İkincide o çıtırt diye ses sizin eceliniz olabilir. Rica ederim çekmeyin. Allah kahretsin pis herif. Nasıl insan eşine elini kaldırır? Aklım almıyor.

Aynen katiliyorum. Boyun kirilmasi degil ama soluk kesilerek bogulmak gayet kolay aslinda. Gecende agir, metal kolye taktim basimi geriye yasladigimde girtlagimin ustune gelmis, 1 sn dayanabildim hemen cektim cikardim. Yani girtlak aslinda bayagi hassas bir bolge, birazcik dokununca solugun kesiliveriyor. Konu sahibesi ciddiye aliyor mu bilmiyorum ama adam birazcik sert bastirsa olup gidebilir yani.

Şimdi bunu affederseniz bir daha ki sefere daha ağırına maruz kalacaksınız, terapi falan hikaye, milletin delisini adam etmeye çalışmayın

Bunu sizmi yaşadınız çok üzüldüm inanın
Şimdi baktım gizli psikopatlar diye %30 var gibi geldi teşekkür ederim ciddiye alıcam
Teşekkür ederim şu an o kadar çok kaygım var ki anlatamam...Bir de evladımın psikolojisini bozmaktan çekinmiyor...Önce kendinizi sevin çok sevin üzülmeyin her şerde bir hayır vardır ama ayrılmak istemiyorsa çok sıkıntı yaratabilir. Ailenizin arkanızda olduğunu muhakkak bilmeli kolay lokma olmamalısınız... Dikkat edin kendinize

Bu hafif şiddet mi
Boğazınızı sıkmış ölmek mi gerek ciddi olduğunu anlamak için?

Bir erkeğin eli bir kere kalktı mı bir daha inmez.Daha 2 aylık evlisiniz bunun 2.yılı,12,22,32. yılı diye sürer gider bu kadar yıl, içindeki şiddeti tutabileceği ni sanmam.Deneyecekseniz bir kere daha deneyin.Sakın hamile kalmayın.Ben olsam değil o eve bir daha girmek bir daha o evin olduğu sokaktan dahi geçmem.Adam resmen sizi öldürmeye teşebbüs etmiş.Çok korkunç.

şiddetin sadece 1 kere affı olur ikincisinde sevgiden ölsende boşarsın.
eşime öyle dedim.
babam da destekledi. aynı sey bir daha olursa kızımı alırım bir daha da vermem dedi.

siddet olmadan önce üzerime yürüyordu.
uyarmıştım onu bana böyle davranma diye.
olaydan sonra da net bi şekilde koydum tavrımı.

yaparsa o anda avukata ulaşabilcegim bi saatse hemen ulaşırım ve boşanırım. zerre umrumda degil.
cünkü şiddet uygulayan erkek acizdir. aciz koca istemiyorum dedim. bu konu ile ilgiliyazılar okuttm

Az da olsa şiddet demişsiniz, bu yaşadıklarınız az mı ? Size inanmıyorum. Siz öyle görüyorsanız, yalandan düzelir diyeyim de, affetmeye bahaneniz olsun. Çok aşık adam boğazınıza çökmez bu arada. Biraz olaylara dışardan bakın. Göremediğiniz şeyler var.

Birçok insan yazmış ben de yazayım. Şiddetin azı çoğu yoktur. Aksine şiddet çoğalarak artma eğilimindedir yani bugün “hırpalanırsın” yarın “dövülürsün” önümüzdeki yıl “hastanelik olursun”..

Sen sanıyor musun ki o üçüncü sayfada gördüğümüz okuduğumuz kadınları eşleri bir anda “öldürdü”. Hayır. 3 aylık evliyken önce küfür ettiler, 5 aylık evliyken tokat attılar, sonra dövdüler, sonra tanınmayacak hale gelene dek dövdüler, en son öldürdüler. Gerçekler böyle maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…