Çorbalar Azeri mutfağı sponsorluğunda ★ERİŞTE ÇORBASI★

Ellerine emeğine sağlık canım,çok lezzetli görünüyor..(Ahhh şimdi olsa bi tabak :kk77:). .sunumuna da bayıldım...

of çok besleyici güzel bir tarif, bunu bol bol çocuklara yedirmeli:KK66: ellerine sağlık bol şans diliyorum:KK68:

ellerine sağlık, gayet lezzetli görünüyor, ve sağlıklı bir çorba olmuş, maşallah erişteyi bile kendin açmışsın,

bizde, yazın yaptığımız erişte var, bende haftaya deniycem bu çorbayı, tabi kuru erik dışında :) diğer malzemeleri temin ederim.. umarım 1. olursun sevgiler...

ellerine sağlık, gayet lezzetli görünüyor, ve sağlıklı bir çorba olmuş, maşallah erişteyi bile kendin açmışsın,

bizde, yazın yaptığımız erişte var, bende haftaya deniycem bu çorbayı, tabi kuru erik dışında :) diğer malzemeleri temin ederim.. umarım 1. olursun sevgiler...
Teşekkürler canım benim...erik ve kayısı mutlaka gerekli kuzum.temin etmeye çalış. ..yaptığında yorumlarını ve resmini burda paylaşırsan sevinirim..

Eline sağlık çok güzel görünüyor azeri mutfağında değişik güzel tarifler var sen yarışmalara hep katıl :KK9:

Ellerinize sağlık.Değişik ve çok lezzetli görünüyor.Başarılar dilerim.

Back
X