- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Zaten benim yeni haberim oldu...bundan sonrakılara azeri mutfağıyla katılırım inşallah...Evet, ilk katılım heyecanı çok fazla:)
Tekrarlarında da bağımlılık yapıyor yarışma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten benim yeni haberim oldu...bundan sonrakılara azeri mutfağıyla katılırım inşallah...Evet, ilk katılım heyecanı çok fazla:)
Tekrarlarında da bağımlılık yapıyor yarışma![]()
Canım röpörtajı da yapayım mı?Yok canım gayet iyi olmuş
Sadece başlığı düzenledim yarışma eklendi![]()
Özelden yolluyorumCanım röpörtajı da yapayım mı?
Canım arkadaşım çokkk teşekkürler.beğenmene sevindim...Ellerine emeğine sağlık canım,çok lezzetli görünüyor..(Ahhh şimdi olsa bi tabak). .sunumuna da bayıldım...
Çok teşekkürler...Ellerinize sağlık,çok ugrasmissiniz ama degmis![]()
İçindeki kuru kaysı çorbanın tadını güçlendiriyor canım...Mmm omaç aşi derler bunun bir benzerine onun tadinda olsa gerek
Sağ ol bitanemmmm...Canimm ellerine saglikk harika gozukuyorr busaatte olmadi hicc![]()
Çok teşekküeler rakibem...of çok besleyici güzel bir tarif, bunu bol bol çocuklara yedirmeliellerine sağlık bol şans diliyorum
![]()
Teşekkürler canım benim...erik ve kayısı mutlaka gerekli kuzum.temin etmeye çalış. ..yaptığında yorumlarını ve resmini burda paylaşırsan sevinirim..ellerine sağlık, gayet lezzetli görünüyor, ve sağlıklı bir çorba olmuş, maşallah erişteyi bile kendin açmışsın,
bizde, yazın yaptığımız erişte var, bende haftaya deniycem bu çorbayı, tabi kuru erik dışında :) diğer malzemeleri temin ederim.. umarım 1. olursun sevgiler...