Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
iyiyim canım benim sen nasılsın?

ediyorum kuzum da benim ilaç yutmakla ilgili sorunum var günde 10 tane hap içiyorum ve her içişimde ağlama noktasına geliyorum artık. bi insan hap yutamaz mı yahu

bende iyim allaha sükür sabah yine arabayla yolda kadlim babam gelip alicak beni saat 5 de

anliyorum seni cnm bazi insanlar yutamiyor ilac kücük bile olsa. allah kolaylik versin. ezipte icemezmisin acaba?

aklima bi komsunun oglu geldi 1 dilim ekmegin yarisini isirken bikerekte ama kücücük hapi yutamiyordu.

ediyorum kuzum da benim ilaç yutmakla ilgili sorunum var günde 10 tane hap içiyorum ve her içişimde ağlama noktasına geliyorum artık. bi insan hap yutamaz mı yahu

bende iyim allaha sükür sabah yine arabayla yolda kadlim babam gelip alicak beni saat 5 de

anliyorum seni cnm bazi insanlar yutamiyor ilac kücük bile olsa. allah kolaylik versin. ezipte icemezmisin acaba?

aklima bi komsunun oglu geldi 1 dilim ekmegin yarisini isirken bikerekte ama kücücük hapi yutamiyordu.

hadi ya niye yolda kaldın :26:

yok canım yaa ezip de içemiyorum bütün yutmam gerekiyor ve daha 1 ay kullanılıcak bu ilaçlar

ben de öyleyim ya lokmalarımı tam çiğnemeden yutarım hatta ama küçüçük (tabi bana göre çok büyük) hapı yutamıyorum aaa

alışveriş merkezine ordan taksitçiye ordan ptt ye ancak evin yolunu buldum
gezdin desene zaten cogu zaman yollarda geciyor sinir oluyorum

ayy kıs ne bağlamda didin baaa da de
aydınlat benin makineye de vurdum emme cık jeton inatla düşmeeeyceeeem diyo

aydinlatiyim kuzummmm kizim evli olan sensin sen benden iyi bilmen gerekir
öpücük basmasi mesela ve daha sonrasi

haaaa sen bilmiyorsun gecen hafta da yolda kalmistim tamire götürdük ama bulamadilar heralde sorunu bi parca degistirip gelin alin dediler.

aaa ozaman cok kötü senin icin cnm :26: bol suyla ic. önce su ic ama yutma hapi agzina at sonra suyla tekrar yut belki ozaman suyla karisip gecer bogazindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…