- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.221
estos benim önceki sayfadaki yorumu okudunmu? en sonuncu yprum
yorgunum 9 da evden çıktım 1 saat önce geldim duş aldım oğlanı uyuttum bir bakıyım kızlara dedim girdim
mrb nbr kıs incoş
niye kıs zoruna nooldu
hosgeldin cnmnasilsin?
sagligin icin devam et cnm hersey senin iyiligin icin
he valla basacak evden kagoya koyup bize yollayacak
yanına azerini de koysa baari:18::18::18::18:
iyi yapmissin ablane var ne yok? calistinmi bugün cok?
sen dün kokos cay bardaklari yüklemissin onlar nerde satiliyor? cok begendimmm
iyidir yıvruuummmm senden naber
ben baska anlamda söylemistim emmeeger senin dedigin gibi olursa azerini de göndersin bu tarafa severiz bari
ben baska anlamda söylemistim emmeeger senin dedigin gibi olursa azerini de göndersin bu tarafa severiz bari
iyiyim canım benim sen nasılsın?
ediyorum kuzum da benim ilaç yutmakla ilgili sorunum var günde 10 tane hap içiyorum ve her içişimde ağlama noktasına geliyorum artık. bi insan hap yutamaz mı yahu
ediyorum kuzum da benim ilaç yutmakla ilgili sorunum var günde 10 tane hap içiyorum ve her içişimde ağlama noktasına geliyorum artık. bi insan hap yutamaz mı yahu
bende iyim allaha sükür sabah yine arabayla yolda kadlimbabam gelip alicak beni saat 5 de
anliyorum seni cnm bazi insanlar yutamiyor ilac kücük bile olsa. allah kolaylik versin. ezipte icemezmisin acaba?
aklima bi komsunun oglu geldi1 dilim ekmegin yarisini isirken bikerekte ama kücücük hapi yutamiyordu.
gezdin desenealışveriş merkezine ordan taksitçiye ordan ptt ye ancak evin yolunu buldum
ayy kıs ne bağlamda didin baaa da de
aydınlat benin makineye de vurdum emme cık jeton inatla düşmeeeyceeeem diyo
hadi ya niye yolda kaldın :26:
yok canım yaa ezip de içemiyorum bütün yutmam gerekiyor ve daha 1 ay kullanılıcak bu ilaçlar
ben de öyleyim ya lokmalarımı tam çiğnemeden yutarım hatta ama küçüçük (tabi bana göre çok büyük) hapı yutamıyorum aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?