- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.741
bulamaz valla 007 james bond annen bilem bulamaz
cesaretim gitti yine konusurken azo :26: ne yapicam ben bilmiyorum. babamla konusana kadar altima yaparim kesin
kuzuuu yanimda olsan desteklemek icin var ya hic korkmam benim korkum yalniz olmamdan.kiz ne korkak karusun
sonunda atlayip ucaga ben gelicem galiba babnla konusmaya
kuxu ben kacar daha bi yigin isim var
sana bol sanslar sakin korkma hadi canim
oyyy yerimm ben seniii ağlama canım ağlamaa .. Ve ya ağla kızzz acındır kendiniisöylerim kiiii
ama aglarim benn yaaa zaten doluyumm
tamam kuzu sana iyi dersler
ne sınavı kıs yoosam bütünlemeye mi kaldın
azerinnn kullanıcısından alıntı bak simdi once annene hic bi sey soylemeden cagir babanin yanina gidin
soyle basla
baba ben kac gundur anneme babamla konus diyodum ama o benim konusmami istedi
sey diyecektim neco taraf nisan icin yuzuk falan bakmaya baslamislar bile biz ne zaman baslayalim
baktin lafi uzatiyolar bakariz falan diyolar baba bi sey kalmadi eylule de nisani eylulde yapmak istiyolar
biz de bi taraftan hazirlanalim diyorum
karsi ciksalar eger ses tonunu unlimited dedigi gibi yap
siz neden beni dusunmuyosunuz de ben sizin bi kez bile lafinizdan ciktim mi de
bu is olana kadar benimle kimse konusmasin de
agla zirla azcikgir odana kapiyi kapa
yemek falan yeme kardesine soylersin ekmek falan getirir onlar yokken
kesin kararli ol konusma yeme icme
azerin
sevgiabla
prenses
seval
estoş
inci
patsty
vilin
unlimited
hepinize günaydın
isimlerini unutup saymadığım kızcelerimede günaydın
akşam 8 den sonra görüşürüz
kendinize iyi bakın
baaaaaaakk seeeeeeeeeeenaynı benim taktik kız bu istediğim olmayınca depresyona girmiş havasına sokarım kendimi ha kuzu bu arada sen annenlere şuana kadar bir dediklerini iki ettin mi ? hani annen otoriter kadınmış ya her istediklerini yapman daha biraz daha karışmalarını sağlar. benim annem oyledir mesela benim ablamla benim aramda dağlar kadar fark var . ablam annemlerin her dediğine karşı çıkar annemlerde bunu bildiği için fazla karışmazlar.daha da ötesi o bir boğa burcu yani ablam boşboğazdır her ağzına geleni söyleyebilir . PEKİ YA BEN?? ben salak gibi annemlerin her dediğine boyun egen bir insanım bu nedenle ne desem ne yapsam konuşuyorlar . ve sen de bende aslan burcuyuz dikkat edersen boyle konularda hep geride kalırız çünkü cesaret yok :26::26:
günaydın şekerler nasılsınızzzz
simdi boyle uzaktan anliyamiyorum ki yakisir mi yakismaz mi ama bu renk de guzelcanım sarı istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?