Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
gelinlikse kotu bi sey diye biliyorum:26:
ama elbise iyi bi seydir

ay cok kotuydu basim agridi resmen
sen neden yorgunsun??

elbiseymiş kuzum öyle dedi bende daha bakmadım rüya tabirlerine bakıcam şimdi :44: yaa bu aralar hep kendimi yorgun hissediyorum havalardan mı ne anlamadımm :44: dün eve gittim işten yemeği zor yedim uzandım baktım uyucam kalktım yürüyüşe çıktım açıldım biraz sonra ayy netsiz insanın canı sıkılıyor tv dede pek bişi olmuyor

aynen bacim cok skiciydi
bu havalarda insan yorgun oluyo ben de dun accik uyudum oglen ama kalkar kalkmaz basim agridi

sendemi cok yorgunsun kuzu :26:

bende dün acayip uykuluydum erkenden yatiyim dedim benimki izin vermedi telde konustuda konustu sabahta uyanamadim

ne beceriksiz seysin kiz sen oyle
sadece yesil oka tiklicaksin bu kadar baska bi seyi elleme
tamam denerim simdi
bende sandim ki sey diyceksin kuzu ne beceriksiz seysin kiz sen öyle evlendiginde nasil becericen

bence en iyisi diktirmek

burada güzel dikmiyorlar cnm türkiyede de zamanim kisitli onun icin buradan almayi düsünüyorum

tamam denerim simdi
bende sandim ki sey diyceksin kuzu ne beceriksiz seysin kiz sen öyle evlendiginde nasil becericen

burada güzel dikmiyorlar cnm türkiyede de zamanim kisitli onun icin buradan almayi düsünüyorum

al iste kuduruk karu hep boyle seyler dusunuyo
kuduruk dedim de aklima seval geldi nerde o:26:

tamam denerim simdi

al iste kuduruk karu hep boyle seyler dusunuyo
kuduruk dedim de aklima seval geldi nerde o:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…