- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.261
kızlarrr bir arkadaşım rüyasında beni görmüş üzerimde beyaz bir elbise varmış ne demek acaba :26:
iyiyim azeriiinnnn yorgunum birazz kendimi motive etmeye çalışıyorummmsen nasılsınn nasıl geçti netsiz bi gün anlat bakalım
gelinlikse kotu bi sey diye biliyorum:26:
ama elbise iyi bi seydir
ay cok kotuydu basim agridi resmen
sen neden yorgunsun??
bilmiyorum ki kuzunapiyim eskisi daha iyiydi
senin netinin hizi kac
kızlarrr bir arkadaşım rüyasında beni görmüş üzerimde beyaz bir elbise varmış ne demek acaba :26:
elbiseymiş kuzumöyle dedi bende daha bakmadım rüya tabirlerine bakıcam şimdi :44: yaa bu aralar hep kendimi yorgun hissediyorum havalardan mı ne anlamadımm :44: dün eve gittim işten yemeği zor yedim uzandım baktım uyucam kalktım yürüyüşe çıktım açıldım biraz sonra ayy netsiz insanın canı sıkılıyor tv dede pek bişi olmuyor
elbiseymiş kuzumöyle dedi bende daha bakmadım rüya tabirlerine bakıcam şimdi :44: yaa bu aralar hep kendimi yorgun hissediyorum havalardan mı ne anlamadımm :44: dün eve gittim işten yemeği zor yedim uzandım baktım uyucam kalktım yürüyüşe çıktım açıldım biraz sonra ayy netsiz insanın canı sıkılıyor tv dede pek bişi olmuyor
bilmiyorum ki kuzusordugun seye bak hele
hayir olsun cnm ben pek yorumlayamam rüyalari :26:
beceremedim :26:
bence en iyisi diktirmekkizlar bidaki ay nisanlik bakmaya baslicam2 ayda bulurum heralde dimi
kizlar bidaki ay nisanlik bakmaya baslicam2 ayda bulurum heralde dimi
tamam denerim simdine beceriksiz seysin kiz sen oyle
sadece yesil oka tiklicaksin bu kadar baska bi seyi elleme
bence en iyisi diktirmek
ayy hadi hayırlısı çok sevindimm canım yaaaa
tamam denerim simdi
bende sandim ki sey diyceksin kuzu ne beceriksiz seysin kiz sen öyle evlendiginde nasil becericen
burada güzel dikmiyorlar cnm türkiyede de zamanim kisitli onun icin buradan almayi düsünüyorum
tamam denerim simdi
bende sandim ki sey diyceksin kuzu ne beceriksiz seysin kiz sen öyle evlendiginde nasil becericen
burada güzel dikmiyorlar cnm türkiyede de zamanim kisitli onun icin buradan almayi düsünüyorum
paaaaaaaattssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerdesin sennn cok özlediimmmmmmmmm
al iste kuduruk karu hep boyle seyler dusunuyo
kuduruk dedim de aklima seval geldi nerde o:26:
anaaaaaaaaaaaam kıs bu ne ferasetanında yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?