Azgın bir insan olmasam duygusalligim beni paramparça eder ne demek oluyor?

Bir şeyi çok merak ettim. Bu kadar kıskandığınız erkek arkadaşınıza onun için önemli olan bakirelik durumunuzu açıkladınız mı?

Ay şu adamları biraz rahat bırakın ya. Adam kendisi bile dememiş birinin dediği şeye güldüğü için beğenmiş. Ben gün içinde neleri beğeniyorum, nerelere tıklıyorum bir bilsen:KK53: beğendiği şey de komik ayrıca 😅

Merak edip eski konularınıza da baktım. Belki de eski bir ilişkinizde veya size yakın bir figürün ilişkisinde travmatik bir aldatmaya şahit oldunuz ve bunun başınıza gelmemesi için hastalıklı boyutta takip/kıskançlık davranışı geliştirdiniz. Bu, sizin durumunuza yapılabilecek en basit açıklama, daha karmaşık bir durum da yatıyor olabilir bu aşırı kıskançlığın altında. Bir uzman elbette daha iyi analiz edecektir. Ancak size iki şey söylemek istiyorum, bu hayatta insan en çok neyden kaçarsa ona yakalanır ve özellikle aldatılma için, yapacak olanı eve bağlayın, yine de aldatır. Demem o ki, ilişkide aldatma olayına engel olabilme ihtimaliniz sıfıra yakın. En iyi ihtimalle aldatma geçmişi olan biriyle olmazsınız. Bunun dışında alınacak pek bir önlem yok. Yapacak olan yapar, bunu durduramazsınız ve sizden bu yatkınlığını çok iyi bir şekilde gizleyebilir de. Bunları siz hepten takıntı edin ve korkun diye söylemiyorum. Bu duygularla ve diğer bütün duygularınızla başetme yöntemleri geliştirir, kendinize odaklanır ve kendinizi gerçek manada tanırsanız, böyle bir şey yaşanırsa en az hasarla atlatırsınız. Üstelik özgüven gelişince insan anı yaşamaya daha meyilli oluyor. Şu an isterseniz adamın her adımını takip edebiliyor olun, asla huzur bulamayacaksınız. O yüzden kendinize odaklanın, kendi içinizi tanıyın, neyi neden hissettiğinizi kendinize sorun. Tek başınıza yapamıyorsanız da bir uzmandan destek alın.

Sahiden bu kadar kurcalıyor musunuz birbirinizin hayatını? Bu dadar ensesinde mi dolaşıyorsunuz? Kendi bireysel hayatınız yok my da bir cümlenin bir bepeninin bile bu kadar peşinde geziyorsunuz Ben olsan hemen tepemde bir hafiye var gibi hisseder, ondan kurtulmadan da rahatlayamazdın.

Akrep burcu mu bu beyefendi?
Hem çok duygusal hem azgın bildiğim burç budur.
Azgın olmazsak, şaapmadan durursak çok ağlarım salya sümük ağlarım içli hisli bi insanim diyor 👍🏻

Ama size yardımcı olacak esas yorumlar, sizi forumda bilen, taniyan, konularınızı, yorumlarınızı okumuş bazi arkadaslardan gelen yorumlar, cevaplardir. Göz ardı etmeyin. Tedavinizi olun. Kıskanmak dozunda iyi. 👍🏻

Back
X