azgin koca

Adamla ayda 1 defa 1 gün denk geliyormuşsunuz, evde olduğunda da gün aşırı istiyor demişsiniz. Gayet normal bir sıklık aslında. Başlığa bakınca sabah akşam istiyor sandım.

Sizi zorlaması asla doğru bir şey değil, zorla birlikte olmaya çalışması tecavüzdür. Ama adamın karısıyla cinsellik yaşamak istemesi de hakkı tabi ki. Ayda bir haftada bir diyorsunuz. Anladığım kadarıyla cinsellikten pek hoşlanmıyorsunuz? Çünkü pek soğuk yazmışsınız. Eğer öyleyse adamın hayatını karısı olarak ve cinsellik yaşamayarak işgal edemezsiniz. Adet oluğunuz zamanlarda da sevişirsiniz, yine tatmin olursunuz. İlla cinsel birliktelik şart değil.

Düzenli cinsel hayatı olmayan insanlarda sinirlilik asabiyet görülür. Eşinizin size davranış şeklinin neyden kaynaklandığını bilemem tabi ki. Öküz de olabilir. Öküzlük erkeklerde çok sık rastlanan bir vakadır. Bence iş saatlerinizi bi ayarlayın böyle hiç görüşmeden evlilik mi olur.

Eşiyle kavga edip hemen ardından altıma yatmak zorundasın sonra git ne halin varsa gör diyen ve zorla cinsellik talep eden bir insan (!) tanıyorum ki sorsan okumuş eğitimli biri bu karaktersiz adam. Bu zorbaların sayısı sandığımızdan daha çok ne yazık ki... :(

Canim bende calisiyorum esimde hatta esim yeni bi ise girdi sabah yedi aksam 9 bucuk 10 yane mumkunse izin gunume birakmiyorum hastalancami anladim gun diyorum bugunden sonra 1 haftalik iznim var ona gore o sekilde idare ediyorum yane bide gunah de kendini bi sekilde tatmin et de tatmin etmeside yardimci ol canim bari

Azgın koca demeniz için hergün istiyor olması gerekmez mi? biraz abartarak yazdığınızı düşünüyorum haftada birgün izniniz var diye üşeniyorsunuz regl zamanı istemesi hoş değil ama itip kakmasını anlamadım saçma geldi yani.

Eşiniz normal zamanda yüzünüze bakmayıp sadece izin gününde böyle yaptığı için sizde itici geliyor büyük ihtimal.
Kendisinden soğutur zorla olur mu hiç o iş. İnsan tecavüze uğrar gibi hisseder herhalde

Back
X