Azicik ilgi istiyorum sorularima cevap istiyorum

Meleeqim33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
72
41
3
Merhaba Hanımlar insanların gözüne duruşuna bakarak hamile olduğunu anlayanlar varmış bunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum aramızda Bilen varsa bizi de aydınlatabilir mi Şimdiden teşekkürler

Merhaba Hanımlar insanların gözüne duruşuna bakarak hamile olduğunu anlayanlar varmış bunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum aramızda Bilen varsa bizi de aydınlatabilir mi Şimdiden teşekkürler

kimisinin goz bebeklerı buyur derler kımısının kırpıklerı bırbırıne karısır derler. kayınvalıdem de bana hamıle oldugumu ogrendıkten sonra gözlerın balık gıbı parlıyor dıyor

kimisinin goz bebeklerı buyur derler kımısının kırpıklerı bırbırıne karısır derler. kayınvalıdem de bana hamıle oldugumu ogrendıkten sonra gözlerın balık gıbı parlıyor dıyor
nasıl anlıyor bu insanlar anlayamıyorum gerçekten bir insanın gözüne neden bu kadar dikkatli bakılır ki ben hamile insanlarda bile bir farklılık göremiyorum anlamayı isterdim doğrusu

benim de ablam hamile olduğunda ilk dikkatimi çeken şey gözleri olmuştu,şimdi siz böyle yazınca çok şaşırdım,bunu bilmiyordum...şu an ben hamileyim yarın sabah ilk iş gözlerime bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…