Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Hanımlar insanların gözüne duruşuna bakarak hamile olduğunu anlayanlar varmış bunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum aramızda Bilen varsa bizi de aydınlatabilir mi Şimdiden teşekkürler
Merhaba Hanımlar insanların gözüne duruşuna bakarak hamile olduğunu anlayanlar varmış bunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum aramızda Bilen varsa bizi de aydınlatabilir mi Şimdiden teşekkürler
nasıl anlıyor bu insanlar anlayamıyorum gerçekten bir insanın gözüne neden bu kadar dikkatli bakılır ki ben hamile insanlarda bile bir farklılık göremiyorum anlamayı isterdim doğrusu
benim de ablam hamile olduğunda ilk dikkatimi çeken şey gözleri olmuştu,şimdi siz böyle yazınca çok şaşırdım,bunu bilmiyordum...şu an ben hamileyim yarın sabah ilk iş gözlerime bakacağım