Azim ile 1.5 ayda 19 kilo gitti!!

sweetladys

HAYATIN TOZ PEMBE DEĞİLSE SENDE BOYA :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
88
26
18
Merhaba canlarım :) yeni üyeyim ama burayı biliyordum zaten. neyse konumuza geçelim. ben bundan 5,6 ay önce 83 kiloydum ve bir gün allah'a yemin ederim ben zayıflayacağım dedim.yeminimin üzerinde durdum çünkü o zaman bir çocuk benim kilom ile dalga geçmişti.bakkaldayken baskasinin yaninda cok ağrıma gitti. azim ile diyete başladım ....com sayesinde kalori hesabı yaparak 1,5 ayda 19 kilo verdim.
peki ayrıntılarına geçelim:
1-7 den sonra birşey yemedim.acıktığımda 1 kase yoğurt kurtarıcı oluyordu.
2-yoluma günde 2 dilim kepekli ekmek ile devam ettim asla beyaz ekmek yemedim.
3-kesinlikle her gün 1 veya 2 saat yürüyüş yaptım 3 olduğu zamanlar bile olmuştu.
4-abur cuburu bıraktım dışardan hiçbir şey yemedim.
5-ev yemekleri ile beslendim ve yağları azalttım.
6-kahvaltını sıkı yaptım kendimi asla gün içinde aç bırakmadım.
7-tabi kaçamak yaptığım zamanlar oldu ama asla diyetimden vazgeçmedim.
8-bu diyetin adı yok bu benim kendi diyetim asla 500-1300 arası kalori aldım ve üstüne asla geçmedim.
9-hergün 3 bardak yeşilçay içtim.
Bu arada ilk 10 kiloyu 20 günde verdim asla sağlıksız diyet yapmadım.sağlıksız diyet yapanlar etrafımda var birkaç kisi ve şuan midesinden hasta asla kendinizi aç bırakmayın.bu arada şuan 69 kiloyum o zamanlar kilomu korumayarak 5 kilo aldım hergün çikolatalar,patates kizartmalari..ve şuanda son 7 kilomu da vermek istiyorum boyum 173.ben'ce herşey beyinde bitiyor,eğer azimli ve iradeli olursanız bu işin üstesinden gelir ve o fazla kilolarınızı verirsiniz.sakın vazgeçmeyin zayıf olduğunuz zamanları düşünün ve size dar gelen bir kıyafeti önünüze evde karşılaşabileceğiniz bir yere asın ona baktıkça ben bu elbiseye gireceğim diyecek ve yemeyeceksiniz emin olun. Aklınıza takılan sormak istediğiniz birşey varsa buyrun :)) sizi cok seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım ben bir ay oldu zayıflayamıyorum öyle kalori Hesabı filan Yapmıyorum su yeşil Çay ekmek şekeri ve saat 5 ten sonra hiç birşey yemiyorum yemekleri azaltmak benim sayfamı ziyarete gel canım bana yardım et

Hm canm cvbn icin tskrler.bazen duraksama oluyormuş kilo vermede bilmiyorum 7 kiloyu vermek icin suan bende diyetteyim 7 gundur hala verememism ama eger birden pat diye herseyi kesersen vucut kıtlık moduna giriyor muş ve aldığın herşeyi yağ olarak depoluyormus boyle okudum bir cok sitede.veya metobolizman yavas olabilir troid felan cnm sen bu konuda test yaptirdinmi?

Evet canım Guatır var bende ilaç kullanıyorum zaten çok zor zayıflıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…