Azim ve hırs

gozde_gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
189
0
26
Balıkesir
Kızlar benim derdim;kilo vermeye başladığımda çok istekliydim.ZArarlı şeyleri hiç yemiyordum.Her gün bir önceki günden daha fazla hırsla egzersiz yapıyordum.Şuan 59.5 kiloyum.54 hedefimdi.Ama artık bende hiç azim kalmadı.Zayıflamak istiyorum tabi ki.Ama bunun için hiçbir şey yapmıyorum.Yediklerime dikkat etmiyorum.Egzersiz yapmaktan da sıkılıyorum ve bu yüzden yapmıyorum.Desteğinize ihtiyacım var.Eskisi gibi hevesli olarak egzersiz yapmak istiyorum.Yardım edin lütfen

ne yapıyorsun nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama sana tavsiyem diyet topiklerini takip edip kendine uygun olan konuyu bulman orda herkes aynı amacı taşıdığı için çok daha azimli oluyorsun

ben de canım almıs oldugum 5 kıloyu vermeye calsıyorum .

pazartesı baslayıp salı bıtırıyordum .tabı bu durum sevgılımın annesını

gorene kadar oldu .:9: sevgılımın annesıyle uzun zaman sonra ılk

karsılasmamız da kadın bana "aaa sashamıa cıtıpıtıydın sen ,bayag kılo almıssın "

demesıyle benım hırslanmama sebep oldu:9: yaa aslın da rahatlıgım da sevgılım

yuzunden olmustu .sevgılım balık etlı formun da sevıyor .5 kılo almamı o ıstemıstı .

hatta dıyete bıle gırmemı ıstemıyor ama ,sevgılımın annesının o saskınlıgından sonra

gırmemem mumkun degıl:25: ben sıkı bı dıyet programı yapmıyorum kendıme ,cunku

sıkı kuralcı dıyetler herzaman can sıkıcıdır o yuzden sonu da gelmez .benım yaptıgım ;

gunde 2 lt su ıcmek ,kahvaltı sınırım yok ıkı dılım kepek ekmegıyle hersey yıyorum .

oglen salata hazırlıyorum kendıme .aksam da her sebze yemegınden ekmeksız yıyorum .

7den sonra yemek yemıyorum .acıktıkca meyve yıyorum .meyveye sınır getırmedım valla

her ıstedgım zaman meyvemı yerım .muz dısın da tabı .gunde 100 mekık dusunuyorum

sabah 50 aksam 50 olarak ama hala dusunuyorum:9: bu arada boyum 167 asıl kılom

53 ıdı .sımdı aldıgım kılo ıse 58

Mesela, kendi beninizden iki üç beden küçük çok beğenerek bir elbise alabilirsiniz.Elbiseyi giyebilmek için bir an önce zayıflamaya başlarsınız.:34:

Ben diyet uygulamıyorum.Ne varsa onu yiyorum.Sadece beyaz ekmek yerine kepek ekmeği yiyorum.Bir de abur cuburu ve hazır içecekleri bırakmıştım soda dışında ama artık çikolata falan tekrar yemeye başladım.Geçen gün bundan 4 yıl önce falan giydiğim artık olmayan ama sakladığım kıyafetleri denedim ve oldular.Çok sevindim.En son tartındığımda 59.5 kiloydum.Tartınalı 11 gün oldu.Cuma günü tekrar tartınıcam.Ama gördüğüm herkes yeter artık zayıflama,hasta olacaksın,çirkinleşeceksin,zaten yüzün kaşık kadar kalmış falan diyorlar.Bunlar da motivasyonumu kırmış olabilir.

Evet az kaldı.Hiç bir şey yapmadığım halde 10 günde kendiliğinden 500 gr falan gidiyor.Uğraşsam eskisi gibi 1-1.5 kilo gider.Şuan gaza geldim yine.Birazdan spor yapıcam :D

Ben diyetle ve dikkat ederek 1.5 ayda 6 kiloya yakın verdim eskiden dar olan pantolonum şimdi rahat oluyor. Hedefime ulaşınca kendime beğendiğim bir kıyafet vardı onu alacam bikinilerimi rahatça giyebilceğim bunları düşünüyorum o şekilde azim yapıyorum arada tabi ki kaçamaklarım da oluyor ama toparlıyorum hemen

Boyun ne kadar peki?

Boyum 1.64.Zaten ideal kilomdayım.67'ye kadar yolum var.Eskisi kadar şişman da durmuyorum.Başlamadan önce 66 kiloydum.Şimdi
59 kiloyum.

Ben diyetle ve dikkat ederek 1.5 ayda 6 kiloya yakın verdim eskiden dar olan pantolonum şimdi rahat oluyor. Hedefime ulaşınca kendime beğendiğim bir kıyafet vardı onu alacam bikinilerimi rahatça giyebilceğim bunları düşünüyorum o şekilde azim yapıyorum arada tabi ki kaçamaklarım da oluyor ama toparlıyorum hemen

Bende aynı şekilde 1.5 ayda 6 kilo verdim.Şimdi artık koruma gibi oldu.Almıyorum.Ama çokta vermiyorum.Kendime bir sürü kıyafet aldım zaten.Eskisi gibi pantolondan popom fırlamıyor.Buna çok seviniyorum.

keşke ben de senin gibi eskiden 59 olan kiloma geri dönsem. sen de kararlılığını tekrar kazanmaya bak, salma kendini.

Çok haklısın,kendimi salmamam gerekiyor.Okullar kapandı.Tekrar açıldığında ilk gün herkes bana şaşkınlıkla baksın istiyorum.Bana nasıl zayıfladın diye sorduklarında çok motive oluyorum.Anlatmak hoşuma gidiyor.

Back
X