Hoşbulduk buseciğim. Güzel vermişsin, ilk 15günde 4 kilo gayet başarılı. Doktor kontrolü ? Geçmiş olsun ? Ben normalde 30dakika koşu 30 dakika yağ yakıcı hareket yapıyordum, ama şuan pek zamanım olmuyor bunları yapmak için,
o yüzden dukan amcamızın kitabında sabah ve akşam yatakta uygulayabileceğimiz ufak ama etkili 4hareketi uyguluyorum. En azından en yoğun günümde bile aksatmadan yapabileceğim şeyler.
Spor çok önemli gerçekten. Ben 1 ay spor yapmıştım diyet yapmadan önce, tartıdaki ibre oynamadı ama herkes en az 5kilo verdiğimi sanmıştısıkılaştıkca da ince görünüyor insan.
Teyzem çok azimli. Evet, istemek bu konuda çok önemli. Kilo vermek istiyorsan kendine iradeni kontrol altına almak daha kolay oluyor. Sizlerin de başaracağına eminim. Uğrarım ara sıra, böyle sıcak bir ortamda paylaşımlar daha da verici oluyor.
Ben de sizi kocaman öptümmmmm
aRA öğünümü yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
grissini yiyceeğimmm
haber vereyim istedim...
Herkeze kolay gelsin
muck
Slmm canimm sayfan hayirliii olsun benimde kendi sayfam var ama kilo veremeyince beceremeyincee terk ettiler beniii
Bende katilabilirmiyimmm sana ben dayanamiyorumm hemen bozuyorumm
Ya benim canim cok cikolata istiyo(( biraz once meyveli yogurt yedim.ama aklim hala cikolatada.yesemmi acaba?:/
ama birtanem aç kalıyorsun böyle normal yemeyerek.
sonunda pes edersin .. Bence biraz yiyiym metobolizmanı çalıştırmalısın derim.
sebzeni ekmeğini, yoğurdunu ye yani.
Yemeee kiz sakinnn
ama yarin tartida fazla cikmak istiyorsan ozaman yeee:)
Ay peki yemicemzayiflicammmmmm.pes etmek yok.kurtulucam koca popişimden :))))
Ayyy cook yedimmm yaaa aksam yemicem artik sadece incir yerimm
şöle bi geçmişe bakıyım dedim de::2::2::2: sizlerin eski msjlarını gördüm ...
yaaa nolur beni de alın aranıza beraber zayıflayalım
Ya benim canim cok cikolata istiyo(( biraz once meyveli yogurt yedim.ama aklim hala cikolatada.yesemmi acaba?:/
tatlım aç kalarak kil overemezsibnnn :)) kay kaybedersin her yanın sarkar :))
Ay peki yemicemzayiflicammmmmm.pes etmek yok.kurtulucam koca popişimden :))))
gunaydın kızlar akşam komşuya çıktım okadar pasta borek sarman vardı ınanın yemedıms adece çok ısrarlar ufacık bır dolma yedımmm eve dönunce onu erıtmek için müsik açtım oğluşumla göbek attım ama şu masa başında nasıl hareket edebilirim bılmıyorum görümcemın düğününe kadar kılo verıp herkesi şok etmek istıyorum.birde iş arkadaşlaım zorla yedırmeye çalışıyolar dıyetımı bozayım dıye kıskançlıktan.iş arkadaşlarım hep kılolu benıde yedırmeye çalışıyolar ama asla yemıcem
Günaydinnnnnnnnn
sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
1tane biber
öglenn
firinda tavuk
2yemek kacigi pilav
aksam bilmiyorummm
2litre su
1saat spor
kankissss nasillll iyiiii mi
ŞİŞKO PATATES nolcak hahaah şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
şişko patatesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?