• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aziz Yıldırım’dan ‘yeni soluk’: Fethullah Gülen dua ederek Galatasaray’ı şampiyon yaptı

bana/ bize ne diyorsunuz demedim ben de farkındaysanız. kurdugunuz cümleyi açmanızı istedim. ''böyle olmasına derken şaşmamalı derken? pardon kastınız nedir anlayalım.''
siz benim yazdığımı idrak edin önce :işsiz:

Benim çevremdeki birebir tanıdığım taraflarlar var,çok yırtıcı,yenildiklerinde tuhaf tuhaf açıklamalar getiren, hakeme sallayan vs vs.onlardan bahsediyorum ya. Burada kimseye birşey demiyorum,sözüm meclisten dışarı :KK66:
Offff
Vallahi offfff:işsiz:
Yukarıda anlattım,tekrar yazamayacağım.
Sizde böyleyseniz üzerinize alinin madem,ne diyim:işsiz:

Offff
Vallahi offfff:işsiz:
Yukarıda anlattım,tekrar yazamayacağım.
Sizde böyleyseniz üzerinize alinin madem,ne diyim:işsiz:
Bakın sanırım ben anlatamıyorum bana veya buradaki Fenerbahçelilere dediğiniz için sormadım. Cümlenizi açmanızı istedim. Onun için sordum. Uzatmiyim teşekkürler

Tartışmaya gerek yok hanımlar.

Aziz başkana gelirsek Allah hidayet versin ne diyelim, fanileri ulviyet makamına oturtmuyorlar mı akıllara zarar:süslü:
Adam taa oradan üfürdü Galatasaray şampiyon oldu, ne azametli, ne yüce, ne Veli adammış yahu, kıymetini bilememişler yazııııkkk :dondurma: nefesi de kuvvetliymiş, az biraz bize de üfür iyileşelim ailece hastayız hoca:hasta:

Şeyh uçmaz mürit uçururmuş gerçi müridi de değil ama bilemedim şimdi bu neyin kafası yav.

İzledim ben, bu savunmayı yaparken tansiyonu kim bilir kaçtı adamcağızın yüzü kıp kırmızı gözleri yuvalarından fırlayacak gibiydi yazık

Benim de kettle akşamdan beri açık kalmış işte bunlar hep paralel bana daha çok elektrik faturası gelmesini sağlayıp şey yapacaklar şey immm şey işte

Back
X