- Konu Sahibi kelebekim35
-
Valla evlenmek istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz anlayamadim, konu karisik geldi bana. Son paragraflardan anladigim, galiba istiyorsunuz.
Yas filan onemli degil ama bir kizin surekli evlenmek istiyorum, es istiyorum vs bu tur konulardan konusmasi pek hos karsilanmiyor.
Cevrenize surekli bunlardan mi bahsediyorsunuz da artik bunalip alaya almislar bilmiyorum ama.
Azdin mi filan demeler hos degil tabii.
Artık bu yorumlardan o kadar sıkıldım ki ..
Yanlızlıkla ilgili bir söz paylaşırım face te azdın mı sen
Fal baktırırım kadınlar arasından azmış bu kız , koca istiyor
Bir iki sitem ederim - kocamı istiyon
Bütün cevrem evlendi , arkadaşlarım evlendi , düğünü giderim .. kocamı istiyon azdın mı sen
Kısmetim var ama gönlüme göre değil diye sitem ederim .. koca mı istiyon sen
evet azdım azdım 26 yaşımı bitirdim .. acayip canım koca istiyor .. Bana bir koca lazım o da bu gece lazım ?? yeter ulenn
Çevreme sürekli bu tepkilerinden sıkıldım .. işi espiriye vuruyorum o da kar etmiyor artık
Doğanın dengesi olması gereken bir şey .. sanki tek evlilik yaşına gelipte bir yuva kurmak istemek , hayatında biri olsun istemek mi yanlış olan
sitemim hep yanlış insanlar karşıma çıkmasıydı , olaya hep duygusal baktım ,ben bile kendimden şüphe duymaya başladım .. acaba hormonlarım mı evlenmek istiyor
offfff offfff artık odamdan dışarı çıkmak istemiyorum , bıktım insanlardan , kendinde olupta başkasında olmamasının istemesinden pufff. kendi evlenmiş mutllu ama sakın sen evlenme diye servenişlerinden ..
Valla evlenmek istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz anlayamadim, konu karisik geldi bana. Son paragraflardan anladigim, galiba istiyorsunuz.
Yas filan onemli degil ama bir kizin surekli evlenmek istiyorum, es istiyorum vs bu tur konulardan konusmasi pek hos karsilanmiyor.
Cevrenize surekli bunlardan mi bahsediyorsunuz da artik bunalip alaya almislar bilmiyorum ama.
Azdin mi filan demeler hos degil tabii.
Maalesef var böyle herşeyi koca istemeye bağlayan tipler. Sinirli olduğunda, moralinin bozukluğunu bile koca istemeye bağlayabiliyorlar.
evet bir şeye sinirlensen , sinirli olsan bu koca istiyor diyorlar malesef
hı hı de geç
ben 29 yaşıma kadar evlenmedim
biliyordumki zamanı gelince o beni bulacak
bende böyle laflara çokça maruz kaldım
sen etkileniyorsun galiba gül ve geç
inşallah en kısa zamanda karşına çıkar sevdiceğin
Kusura bakma canım ama çevrendeki insanlar patavatsızmış....
Sen azgın falan değilsinGayet insani bir duygu seninkisi sevmek sevilmek, telli duvaklı gelin olmak
Bir genç kıza bu lafı söyleyebilicek kadar luzumsuzmuş çevrendeki insanlar ki ben bir kıza asla sormam ee nezaman evleniyosun yada yokmu birisi falan diye değilki azdın sen demek çok yanlış... Allah gönlünün muradını versin canım.. Takılma sakın sen yapılan yorumlara ve söylenenlere... Bir gün muhakkak nasibin çıkar karşına...
amacım gönlümde sevdiğim , beni seven olsun .. teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?