azmışmıyım ben ?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Artık bu yorumlardan o kadar sıkıldım ki ..
Yanlızlıkla ilgili bir söz paylaşırım face te azdın mı sen
Fal baktırırım kadınlar arasından azmış bu kız , koca istiyor
Bir iki sitem ederim - kocamı istiyon
Bütün cevrem evlendi , arkadaşlarım evlendi , düğünü giderim .. kocamı istiyon azdın mı sen
Kısmetim var ama gönlüme göre değil diye sitem ederim .. koca mı istiyon sen

evet azdım azdım 26 yaşımı bitirdim .. acayip canım koca istiyor .. Bana bir koca lazım o da bu gece lazım ?? yeter ulenn

Çevreme sürekli bu tepkilerinden sıkıldım .. işi espiriye vuruyorum o da kar etmiyor artık
Doğanın dengesi olması gereken bir şey .. sanki tek evlilik yaşına gelipte bir yuva kurmak istemek , hayatında biri olsun istemek mi yanlış olan
sitemim hep yanlış insanlar karşıma çıkmasıydı , olaya hep duygusal baktım ,ben bile kendimden şüphe duymaya başladım .. acaba hormonlarım mı evlenmek istiyor

offfff offfff artık odamdan dışarı çıkmak istemiyorum , bıktım insanlardan , kendinde olupta başkasında olmamasının istemesinden pufff. kendi evlenmiş mutllu ama sakın sen evlenme diye servenişlerinden ..

sen ne güzel bekarsn biz evli çocuklu ıyk deyip 7/24 koca ve çocuk anlatan hatunlardan. en son dedim ki kocanı boşa çocuğu da yurda ver rahatla dedim kaldı böyle. evlilik meraklısı değilim ama 25 yaşındayım tabi ki sevdiğim olsun düzenim olsun istiyorum

Valla evlenmek istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz anlayamadim, konu karisik geldi bana. Son paragraflardan anladigim, galiba istiyorsunuz.
Yas filan onemli degil ama bir kizin surekli evlenmek istiyorum, es istiyorum vs bu tur konulardan konusmasi pek hos karsilanmiyor.
Cevrenize surekli bunlardan mi bahsediyorsunuz da artik bunalip alaya almislar bilmiyorum ama.
Azdin mi filan demeler hos degil tabii.

ne çok güldüm yahu
evlenmeyi istersin azmış derler, istemezsin kız kurusu derler..
insanların lafıyla hareket etme..aldırma...normal olan bişey bu....herkes ister evlenmek..

Arkadaşlarına özenebilirsin, hayatında biri olsun isteyebilirsin bunlar kötü şeyler değil. Sen azmış değilsin ama çevren maalesef kaba ve cahil.

Maalesef var böyle herşeyi koca istemeye bağlayan tipler. Sinirli olduğunda, moralinin bozukluğunu bile koca istemeye bağlayabiliyorlar.

:))).....tuhaf aldırmayın kımın ne dedigine...kalıplasmis kelımelerı dusunmeden konusuyor bazi insanlar

yok öyle evlilik meraklısı değilim tabiki.. hayatımda biri olsun gibisinden

espirisine bir söz paylaşmak, ilişkilerin rast gitmeyişinden ya da fal baktırmanın bu sonuca bağlamaları beni üzen işte .. sanki anormal bir durum gibi duruşları işte .. yoksa bunaltıcak düzeyde bir durum yok .. ister istemez yaş uygun ve bekar tek kalınca oklar seni gösterip bunaltılıyorsun ee bende bunu kafaya takınca işte ..

evet bir şeye sinirlensen , sinirli olsan bu koca istiyor diyorlar malesef

hı hı de geç
ben 29 yaşıma kadar evlenmedim
biliyordumki zamanı gelince o beni bulacak
bende böyle laflara çokça maruz kaldım
sen etkileniyorsun galiba gül ve geç
inşallah en kısa zamanda karşına çıkar sevdiceğin

Teşekkür ederim canım .. Zamanı gelince bende çıkacağını inanıyorum .. ama çevre işte.. gülüp geçmek dediğiniz gibi artık ... :)

Sana "azdın mı kız" diyenlere; "siz kaç yaşında azdınız da evlendiniz?" diye bir sor bakalım.

Kusura bakma canım ama çevrendeki insanlar patavatsızmış....
Sen azgın falan değilsin Gayet insani bir duygu seninkisi sevmek sevilmek, telli duvaklı gelin olmak
Bir genç kıza bu lafı söyleyebilicek kadar luzumsuzmuş çevrendeki insanlar ki ben bir kıza asla sormam ee nezaman evleniyosun yada yokmu birisi falan diye değilki azdın sen demek çok yanlış... Allah gönlünün muradını versin canım.. Takılma sakın sen yapılan yorumlara ve söylenenlere... Bir gün muhakkak nasibin çıkar karşına...

amacım gönlümde sevdiğim , beni seven olsun .. teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

onlar ne b_k yediğini bilmiyorlar evlenmek isteyeceksinde evleneceksinde kimsenin haddine değil hayat senin boşveeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr..............................

Rahmetli annem de bir keresinde bana (tabii azmış, mazmış demedi) biliyorum, sende arkadaşın evleniyor ya ona özeniyorsun demişti.
Halbuki birşeye kızmıştım sanırım sadece, hatta arkadaşımın erken evlendiğini düşünüyordum kendimce.

amacım gönlümde sevdiğim , beni seven olsun .. teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

Rica ederim Dediğim gibi takılma kimsenin söylediklerine gayet doğal bir duygu bu isteğin.. Sadece içini ve duygularını kimseye açma belliki çevren bu duygudan oldukça yoksun....

insanlar her zaman konuşacak bir şey bulurlar
evlenmek istemezsin evlen derler
istersin azmış derler
evlenirsin çocuk yapmazsın hadi yap derler
uğraşırsın olmaz kısır bu derler
derlerde derler torba değil ağızlarını büzesin
boşver gitsinnnnnnnnnnn...

bence zaten kadinlar hormonal acidan ziyade duygusal anlamda kendilerini tatmin etmek icin karsi cinse ihtiyac hissederler. Size bunu soyleyenlerin de kadin olduguna inanmak zor dogrusu.

agzi olan konusuyor diye bir slogan vardi ya bir aralar. hakikaten oyle. onlar ne derse desin siz icinizi bildikten sonra hic dert etmeyin Allah askina

Bu insanların dertleri ne bende merak ediyorum
Kimi görsem hocasından komşusuna evlenmedin mi sen,neden evlenmiyorsun çok seçme,sonra açıkta kalırsın
25 yaşımdayım hayatın başındayım ben daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…