Erkek İnfertilitesi Azoserm olup celalettin peru ya gidenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dün eşim celalettin hocaya muayeneye gitti.1 senedir başka bir doktorda tedavi görüyordu ve celalettin hoca tamamen yanlış bir tedavi uygulanmış demiş kafamdan kaynar sular döküldü resmen benim eşim 1 yıldız o kadar igneyi bosuna yemiş o kadar parayı boşuna harcamışız dünkü hormon testi böyle hoca hormonları sıfırlayacagız sonra arttırmak için tedavi yapacagız demiş hormınlar sadece lh hariç normal değilmi 1 yıl önce tüm değerler 0 dı fsh,lh,prolaktin,e2,testesteron şimdi lh hariç artmış ama yine hüsran
upload_2018-3-22_10-6-26-png.2126992
değerleriniz normal gözüküyor belki tedavi de sıkıntılı bir durum vardı niye öyle söylemiş bilemeyiz iyice araştırın istrseniz başka doktorlarada gidin alanında uzman kişilere. Genel olarak uygulanan metot bozuk değerleri sıfırlayıp dışardan hormon takviyesi oluyor

Arkadaslar merhaba, celalettin beyle tedaviye basladik. Bir hafta oldu ilaclari kullanmaya baslayali. Sizlere celalettin bey hangi ilaclari verdi ve ciddi yan etkilerini gordunuz mu? Yazarsaniz sevinirim. Cok tesekkur ederim.
Eşim dün gitti hocanın verdiği ilaçlar aşagıdakiler
Ovitrelle, Ace plus selenyhm, Venitrex,Dostinex, Devit,Nac 900,
activin at kuyrugu ekstresi,Devedikeni tohumu iceren gakviye,
Isirgan tohumu iceren takviye, bide karisik macun

Yok cnm daha çok detaylı konusamadık eşimle ama inhibin testi 4 gün sonra cıkacak o zaman hocaya whatsapptan sorarız zaten dün moral sıfır oldu yeni topladım kendimi 1 senedir gördüğü tedavi boşunaymış eşimin koca 1 sene boşa gitti
Evet okudum şimdi kime nasıl güveneceğiz anlamadım gitti doktor ile görüşüp Bilgi verirsen İnan çok mutlu olurum en azından eşimi ikna ederim bu konuda

selam kizlar bizde bakude yasiyoruz oyrendiyinizde cox kotu oldug ama hep yalnis doktorlar bizde celaleddin peruya gitnek istiyoruz fsh 30 ama hic ilac vermeden mikro tese etdiler ve 70 faiz uzerinden basarili olucag dediler yani para icin mahv etdiler herseyi neyse ama umud cok onemli simdi toparlanmaya calisiyoruz

Eşim dün gitti hocanın verdiği ilaçlar aşagıdakiler
Ovitrelle, Ace plus selenyhm, Venitrex,Dostinex, Devit,Nac 900,
activin at kuyrugu ekstresi,Devedikeni tohumu iceren gakviye,
Isirgan tohumu iceren takviye, bide karisik macun
Slm, bizede ayni ilaclari verdi. Iki hafta oldu baslayali. Siz nekadar oldu baslayali? Esiniz daha once micro tese oldu mu? Benim esim uc defa micro tese oldu fakat olumsuz sonuclandi ucude.

kizlar Celalettin hocaya gitmek istiyoruz bizde acaba kim memnun .sonuclari iyi cikan kimse varmi

Slm, bizede ayni ilaclari verdi. Iki hafta oldu baslayali. Siz nekadar oldu baslayali? Esiniz daha once micro tese oldu mu? Benim esim uc defa micro tese oldu fakat olumsuz sonuclandi ucude.
biz hiç tese olmadık 1 yıldır igne oluyodu eşim ama celalettin hoca yanlış tedavi uygulanmış dedi

Bizde yeniyiz 1 haftayı geçti ilaçları kullanmaya başlayalı bize de Y yagmur07-90 sizin kullandığınız ilaçların aynısını verdi canım kullanmamız için. Bakalım hayırlısı şu mübarek aylar , şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim Bizi evlatsız bırakmasın. İsteyen herkesle birlikte bizi de inşallah.

kizlar instagramdan takib ediyorum celalettin hocayi ama orda bi sey dikkatimi cekdi sonuclari paylasiyor ama kagitlar kime ait hic bilinmiyor ve bir kisi azosperm den normal cixisla cocuk sahibi olucak yazmis ama hasta sikayet etmis ben azo diyilimki celalettin beyede gidince azo diyildim hoca yalnis haber yapiyo yazmis simdi cok uzuldum bunu okuyub guzel haberler umudu artiriyo ama boyle olunca insan caresiz kaliyo ne olur iyi sonuclar alanlar paylassin lutfen

Burdaki çoğu kişi sanirim yeni başladı tedaviye daha bi sonuca varamadik elden başka bir şey gelmiyor tedaviye devam ediyoruz..
Rabbim hayirli haberler nasib etsin hepimize biz bakudeyiz ve 2 aya gitmek istiyoruz acaba bahali mi tedavi cunki bakuden gitmek baya bahaliya patlayacak bize

Burdaki çoğu kişi sanirim yeni başladı tedaviye daha bi sonuca varamadik elden başka bir şey gelmiyor tedaviye devam ediyoruz..
Rabbim hayirli haberler nasib etsin hepimize biz bakudeyiz ve 2 aya gitmek istiyoruz acaba bahali mi tedavi cunki bakuden gitmek baya bahaliya patlayacak bize

Bizde yeniyiz 1 haftayı geçti ilaçları kullanmaya başlayalı bize de Y yagmur07-90 sizin kullandığınız ilaçların aynısını verdi canım kullanmamız için. Bakalım hayırlısı şu mübarek aylar , şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim Bizi evlatsız bırakmasın. İsteyen herkesle birlikte bizi de inşallah.
Sizin eşinizin rahatsızlıgı neydi benim eşimde beyaz kan hücrelerinin değeri yüksek çıkmış bunlar spermleri öldürüyor ve çıkış olmuyor demiş ama herkese aynı ilaçları veriyor beyaz kan hücrelerinin yüksek olmasının sebebi enfeksiyonda olabilir demir

Sizin eşinizin rahatsızlıgı neydi benim eşimde beyaz kan hücrelerinin değeri yüksek çıkmış bunlar spermleri öldürüyor ve çıkış olmuyor demiş ama herkese aynı ilaçları veriyor beyaz kan hücrelerinin yüksek olmasının sebebi enfeksiyonda olabilir demir
benim eşimde sperm gelişmiyor ilk evrede daha. Onun tedavisi ile ilgili o ilaçları verdi. Şimdi size de aynısını vermiş. bende birşey anlamadım. İnstegrama baktım ama dediğiniz şeyi bulamadım. Şimdi moralim çok bozuldu.

kizlar instagramdan takib ediyorum celalettin hocayi ama orda bi sey dikkatimi cekdi sonuclari paylasiyor ama kagitlar kime ait hic bilinmiyor ve bir kisi azosperm den normal cixisla cocuk sahibi olucak yazmis ama hasta sikayet etmis ben azo diyilimki celalettin beyede gidince azo diyildim hoca yalnis haber yapiyo yazmis simdi cok uzuldum bunu okuyub guzel haberler umudu artiriyo ama boyle olunca insan caresiz kaliyo ne olur iyi sonuclar alanlar paylassin lutfen
Dediğiniz yazıyı ben göremedim. Bende takip ediyorum ama göremedim. Hangi fotonun altın da

Aygun ailesjni tebrik ediyoruz bi kagit paylasmis bakin yorumlara bende cox kotu oldum yani ne yapicagiz bilmiyorum

benim eşimde sperm gelişmiyor ilk evrede daha. Onun tedavisi ile ilgili o ilaçları verdi. Şimdi size de aynısını vermiş. bende birşey anlamadım. İnstegrama baktım ama dediğiniz şeyi bulamadım. Şimdi moralim çok bozuldu.
Bozmayın moralinizi diyecegim ama sizi anlıyorum ister istemez üzülüyo insan eşim ultrason yapırmıştı daha önce hoca onlara bakarak tıkanıklık var demiş belki sperm vardır ama bu beyaz kan hücreleri öldürüyormuş demiş sprem normal yolla cıkmasa bile enjeksiyonla tedavinin ileriki safhalarında bulunabilir demiş ama hocaya güveniyorum işallah iyi sonuçlar alırız

Back
X