- Konu Sahibi algelincik
-
artık kitlendik kaldık çare bulan varmı.
geç farkedilmiş çoçukkken yapılan inmemiş testis ameliyatından dolayı yapılan tedavilerdende sonuç alamadık .bu ay tekrar tedaviye başladık doktorumuz kaan aydos bu sefer ameliyat yapmadan sonuç almak istiyor bizimde en büyük duamız bu 4.. kesinlikle istemiyoruz.Allah yardımcımız olsun hepimizin
artık kitlendik kaldık çare bulan varmı.
ALINTI .................
canım üzme kendini benim eşimin değil hareketlilik spermi hiç yok çıktı defalarca test tekrarlandı biyopsi yapıldı testisten parça aldılar. sonuç yine sıfır. hiç canlı hücre yok testis sperm üretmiyor dediler. tüp bebek şansınız bile yok boşuna doktor doktor gezmeyin dediler.tabi yıkıldık o anda. birbirimize sarılıp ağladık. elden gelen bişey yoktu. sonrasında eşim kilo almıştı ve o zamanlar kekik suyu çok popülerdi zayıflamak için. onu aldım zayıfladıda. aylar sonra bir doktora gittik . yaşadıklarımızı anlattık.yapılan testte sperm vardı mucize olmuştu sanki. hemen tüp bebek için müracat ettik fakat doktor bekleyin bence bu sonuca göre tüp bebeğe gerek yok dedi. aradan üç ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim. inşallah darısı herkese:lepi::lepi:
benim eşimde 2 kez tese oldu.
fakat sperm bulunamadı patoloji sonucuda sertoly.
bizde neyapacağımızı bilemez durumdayız.
son çare saraçoğlunun kürlerini kullanmaya başladık yaklaşık 3 aydır.
bakalım faydası olacakmı.
inşallah çare olur diyorm gerçekten çok yıprandık.
birdaha tese olmayı ne eşim istiyor nede ben olmasını istiyorum.
rabbim yardımcımız olsun...
selam
canım geçmiş olsun.
önceki tese ameliyatlarını nerede yapmıştınız.
öncesinde tedavi falan olmuşmuydu eşin.
kaan aydos nasıl bir tedavi çiziyor.
ALLAH büyük O dilerse olmazlar oluverir.
benim eşimde 1 kez tese oldu.8 yıl oldu.
birdaha deneyeceğiz.inşaallah.
selam
canım geçmiş olsun.
selam
canım geçmiş olsun.
bir de mustafa eraslanla iletişime geçin isterseniz cnm.bitkisel ilaçlarından fayda gören azosperm hastası çok var.
benim eşimde de sağlıklı sperm yok.şu anda kaan hocanın hastasıyız.eğer olumlu sonuç alamazsak mustafa eraslanın ilaçlarını kullanmayı düşünüyoruz.tabii inş gerek kalmaz
şimdi bizde nohut kürünü uygulamaya başladık bakalım bundan snuç alabilecekmiyiz
1 tanesi hariç hepsini kaan hoca yaptı başka doktora gitmedik.hepsinde önce aylayca ilaç iğne bitkisel tedavi gördü daha sonra tese oldu amasonuç yok bu sefer bizde daha umutluyuz Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?